Archive: November 28, 2022

News Roundup of the Year

Χαίρομαι την Τρίτη! Γνωρίζουμε ότι τα roundups ειδήσεων μας είναι αρκετά πυκνή ανάγνωση από εβδομάδα σε εβδομάδα – αν έχετε χρόνο για να καλύψετε τη διαφορά, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με αυτές τις ιστορίες, οι οποίες ήταν μερικές από τις αγαπημένες μας κατά το παρελθόν έτος. Μερικοί από αυτούς ήταν μεγάλες ιστορίες. Μερικοί από αυτούς έχουν μόλις κολλήσει στις αναμνήσεις μας, καθώς το έτος έχει φορέσει. Οι αναγνώστες, οι οποίοι ήταν μερικές από τις αγαπημένες σας ειδήσεις που σχετίζονται με τους νεοσσούς (είτε τα καλύψαμε είτε όχι) κατά τη διάρκεια του 2014; 2014: Το έτος που σταματήσαμε να ζητούμε συγνώμη και αρχίσαμε να μιλάμε για τις γυναίκες που είναι οι οικογενειακοί (ακόμη και ένας από τους επισκέπτες μας). Επίσης, το έτος που οι άνθρωποι έκαναν τη διασκέδαση των φωτογραφιών των επιχειρήσεων και των φωτογραφιών των μαμάδων. Ω, και μιλήσαμε πολύ για την κατάψυξη των αυγών μας (είτε λειτουργεί, είτε πρέπει να λάβουμε ασφαλιστική κάλυψη και πολλά άλλα).
Λοιπόν και το καλό είχε μια χρήσιμη παρουσίαση για το πόσο απασχολημένες οι γυναίκες ταιριάζουν πραγματικά στις προπονήσεις τους.
Αναφέραμε αν πρέπει να ξαπλώσουμε (αντί να κλίνει) μετά την ανάγνωση αυτών των άρθρων στην εξωτερική πολιτική και στον Ατλαντικό.
Ο Ατλαντικός αποσπάστηκε τον κώδικα εμπιστοσύνης, ο οποίος σκέφτηκε αν οι γυναίκες κρατούνται πίσω λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις ικανότητες και τα προσόντα τους. Για παράδειγμα, πολλοί από εμάς δεν θα υποβάλουν αίτηση για δουλειά εκτός αν πληρούν τις παρεχόμενες απαιτήσεις 100%. (Η συζήτησή μας για το άρθρο είναι εδώ.)
Η Hanna Rosin της Slate εξέτασε τη συντριπτική: εργασία, αγάπη και παιχνίδι όταν κανείς δεν έχει την ώρα από τον δημοσιογράφο της Washington Post Brigid Schulte, ο οποίος λέει ότι η απασχολησιμότητα έχει γίνει σύμβολο κατάστασης.
Τίποτα νέο εδώ, αλλά το Business Insider είχε μια μεγάλη συνάντηση όλων των λεπτών τρόπων που οι γυναίκες αντιμετωπίζονται διαφορετικά στην εργασία. Η AOL Jobs περιελάμβανε ιδέες για το πώς να εργαστείτε σε έναν τομέα που κυριαρχείται από άνδρες (προσποιηθείτε ότι είναι η Γαλλία! Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο Insider Business που σας δίνει μια προεπισκόπηση για το πώς “γαλλικά” όλα αυτά μπορεί να είναι), ενώ ο Wired αναφέρθηκε σε κάποια άσχημη quid pro quos που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες τεχνολογίας.
Το νομισματοκοπείο (μέσω του Popsugar Smart Living) είχε μεγάλες ιδέες για το πώς να επενδύσει $ 100, $ 1000 ή $ 10.000. Κατά μήκος των γραμμών χρημάτων, σκέφτηκα ότι αυτό το άρθρο σχετικά με τα εισοδήματα από το blog του Planet Money στο NPR ήταν συναρπαστικό – “Οι περισσότεροι Αμερικανοί φτάνουν στο 20% – τουλάχιστον για λίγο”.
Το blog της Wall Street Journal at Work συγκέντρωσε κάποιες ιδέες συνέντευξης εργασίας από μια γυναίκα που έχει περάσει 100 από αυτούς.
Εάν ο στόχος σας είναι να κάνετε συνεργάτη στο δικηγορικό σας γραφείο, ίσως θελήσετε να ελέγξετε πάνω από την ανάλυση του νόμου για την τάξη εταιρικής σχέσης ανά περιοχή πρακτικής.
Αυτός πήρε έναν τόνο συζήτησης μεταξύ των σχολιαστών: ένα κομμάτι από τη νέα έρευνα περιέγραψε τον «σταθερό αγώνα» του συγγραφέα για να διατηρήσει ένα μέγεθος 0 και να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες την αντιμετώπιζαν διαφορετικά από ό, τι όταν ήταν μόνο «μέσος όρος».
Ο Lifehacker έβγαλε το Kitestring, ένα webapp “μόνο σε περίπτωση” που θα μπορούσε να κάνει τη μαμά σας λίγο λιγότερο ανήσυχη για τις online δραστηριότητες που χρονολογούνται.
Γέλιο της εβδομάδας: Το Medium μας είπε πώς να εμφανίζονται έξυπνοι στις συναντήσεις και η Columbia B-School Follies γιόρτασε ότι ήταν σκύλα στην επιχείρηση.

Νομίζω ότι το 2013 ήταν το πρώτο έτος που έκανα ένα από αυτά, αλλά εδώ είναι ο σύνδεσμος με τις αγαπημένες μου ιστορίες από εκείνο το έτος. (Πιστεύω ακόμα ότι το άρθρο της NYT σχετικά με τη μελέτη του Χάρβαρντ πρέπει να απαιτείται ανάγνωση…) Είμαστε συμμετέχων στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει ότι θα κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και συνδεδεμένες τοποθεσίες.

Το καλοκαίρι της καλοκαιρινής ενδυμασίας του 2019: Το κίτρινο μοτίβο είναι πίσω

2019 το καλοκαίρι ενδυμασίας χρώμα: Το κίτρινο μοτίβο είναι πίσω – ζωντανά, μανταρίνια πορτοκάλια καθώς και βαθιές, γήινες σκουριάς πλημμύρισαν τις ροές Instagram μας, Χρώμα του νέου έτους. Το 2019 θα είναι όλα κίτρινα!

καλοκαίρι μόδας
Μια χούφτα σχεδιαστές εγχύθηκαν οι συλλογές τους με το χρώμα, το οποίο ενήργησε ως ένα ισχυρό συμπλήρωμα σε μερικά από τα ελαφρύτερα, πολύ πιο φανταστικά πρότυπα που έπληξαν την πασαρέλα. Η φιλική προς την άνοιξη ενδυμασία είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα, ειδικά όταν αποδίδονται σε ένα τόσο υπέροχο χρώμα.

2019S καλοκαίρι ενδυμασία χρώμα κίτρινο μοτίβο είναι πίσω
Το Gal συναντά το στυλ glam
Ο Gal συναντά το Glam
Κορεατικές τάσεις μόδας
Τώρα, οι πωλητές γρήγορης μόδας έχουν πάρει τα συνθήματα των σχεδιαστών καθώς και γεμίζουν τις πηγές/καλοκαιρινές τους γραμμές με τους ίδιους ζωντανούς κίτρινους κίτρινους που έπληξαν τους διαδρόμους το περασμένο φθινόπωρο, παρέχοντας σε όλους μας μια έντονη πιθανότητα να επωφεληθούν πλήρως από το πνευματικό μοτίβο και όλα τα κίτρινα Marigold μας ρούχα που προσφέρονται επί του παρόντος.

Petite Fashion Blog

Το κίτρινο μοτίβο είναι πίσω

Δείτε επίσης

Κατάστημα & στυλ, καλοκαιρινή μόδα
Ακριβώς πώς να στυλ πίσω λευκές ρόμπες μοτίβο αυτό το καλοκαίρι 2022

κίτρινο στολή
Κίτρινη ενδυμασία το καλοκαίρι
Κίτρινο από τη λήψη στην κορυφή των καλλιεργειών
Περπατώντας στη Σεβίλλη
μέσω του Viviaciousyellow
μέσω των ειλικριδίων
μέσω της θάλασσας παπουτσιών
μέσω της NotJessFashion
μέσω λεμονιού κίτρινο στολή
μέσω του Itscolleenk
μέσω καθημερινής φόρεμα με
μέσω του Ατλαντικού-Ειρηνικού
Τάση καλοκαιρινής ενδυμασίας
Χρώμα καλοκαιρινής ενδυμασίας
Καλοκαιρινή ενδυμασία 2019
Ψώνια στην Ίμπιζα

Από που το πήρες αυτό? Πώς να εντοπίσετε ένα μυστήριο κομμάτι ρούχων χωρίς να ρωτήσετε

Έχετε δει ποτέ έναν τυχαίο ξένο που φοράει κάτι – παπούτσια, παλτό, μπλούζα – που πραγματικά αγαπάτε πραγματικά, αλλά δεν έχετε ιδέα πού να αγοράσετε; Σίγουρα, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να την ρωτήσετε πού το πήρε, αλλά τι εάν δεν θέλετε να φωνάξετε σε όλη την πλατφόρμα του μετρό ή δεν έχετε χρόνο – ή απλά αισθάνεστε άβολα για να ρωτήσετε; Εκτός από την απόσπαση μιας διαφήμισης που έχουν χαθεί στο Craigslist (W4C;), πώς μπορείτε να εντοπίσετε ρούχα ή αξεσουάρ που τυχαίνει να βλέπετε στο δρόμο; Ο αναγνώστης C αναρωτιέται…
Ήμουν έξω για να brunch πριν από λίγες εβδομάδες και είδε μια γυναίκα που φορούσε μια όμορφη ζακέτα – λευκό με ένα μοτίβο από μπαρ σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Κτυπώ τον εαυτό μου για να μην ανεβαίνω σε αυτήν για να ρωτήσω πού το πήρε, και γιατί τότε έχω απελπισμένα την εικόνα της Google που δεν έβλεπε χωρίς αποτέλεσμα. Οποιεσδήποτε ιδέες για το πώς να βρείτε αυτό το ζακέτα-αυτό-got-away;
Ενδιαφέρουσα ερώτηση, και είμαι περίεργος να ακούσω τις αντιδράσεις των αναγνωστών για το πώς να εντοπίσετε τα μυστικά κομμάτια των ενδυμάτων. (Για την καταγραφή, λυπάμαι που λέω ότι δεν έχω ιδέα ποια ζακέτα είδε!) Εδώ είναι μερικές προτάσεις που έρχονται στο μυαλό:
ShopStyle. Το ShopStyle.com μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να βρείτε αυτό που ψάχνετε-πληκτρολογήστε “Purple Plus-size Wrap Dresses”, για παράδειγμα, και θα δείτε μια δέσμη επιλογών που βρίσκονται στην αγορά καλύτερα τώρα. Για τη χαμένη σύνδεση του αναγνώστη C με το πουλόβερ, θα πληκτρολογούσα στο “Cardigan” και στη συνέχεια θα στενό από το “μπλε”. Εάν η γυναίκα ήταν προφανώς συν-μεγέθους ή μικροσκοπική, βάλτε αυτό, επειδή στενεύει σημαντικά το εύρος. Εάν μπορείτε να περιορίσετε το χρώμα του μπλε (ωκεανός, κοβάλτιο, μπλε Tiffany κ.λπ.), δοκιμάστε το. Εάν μπορείτε να σκεφτείτε ένα εμπορικό σήμα που έχει παρόμοια πρότυπα (Missoni στο υψηλό τέλος – NIC και Zoe στο πολύ πιο προσιτό τέλος), που μπορεί να βοηθήσει. Εάν μπορείτε να σκεφτείτε πώς μπορεί να έχει περιγραφεί το προϊόν – PaintStripe! κάθετες λωρίδες! πινελιές! – Αυτό μπορεί να βοηθήσει. Το Polyvore είναι μια παρόμοια επιλογή, όπως είναι το Pinterest.

Αναζήτηση εικόνων. Υπάρχουν αρκετοί bloggers στολή εκεί έξω ότι οι πιθανότητες είναι καλές, από όλα τα πουλόβερ που έκαναν ότι ο αναγνώστης C είδε, κάποιος, κάπου, το έχει φωτογραφίσει και ήθελε να το περιγράψει. Από την εμπειρία μου, ο Bing φαίνεται να έχει την καλύτερη αναζήτηση εικόνων. Και πάλι, παίρνετε έναν τόνο επιλογών – είναι τόσο ένα pro όσο και ένα con που τα πουλόβερ που ρίχνετε μια ματιά μπορεί να μην είναι στην αγορά καλύτερα τώρα. Pro: Είναι μια ευρύτερη αναζήτηση και μπορεί να το βρείτε (τελικά, θα μπορούσε να αγοράσει αυτό το πουλόβερ πριν από 10 χρόνια!). Con: Είναι μια μεγαλύτερη πισίνα για να κοιτάξουμε.

Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Εάν μπορείτε είτε α) να τραβήξετε μια εικόνα των ενδυμάτων όταν το βλέπετε, είτε β) βρείτε κάτι παρόμοιο, μπορεί να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ένα μικρότερο haystack. Αυτό το bookmarklet διασυνδέεται με το Google Images για να αναζητήσει παρόμοια σχήματα. Για παράδειγμα, βρήκα αυτό το παλιό NIC + Zoe Cardigan που φαινόταν ότι μπορεί να είναι παρόμοια – τρέχοντας μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων στο Cardigan που κέρδισε πολύ πολύ πιο σχέδια μπλε ζακέτες από τις άλλες αναζητήσεις.

Κυρίες – Έχετε βρει καλύτερες μεθόδους για να εντοπίσετε τα ρούχα που έχετε βρει στις γυναίκες χωρίς να ρωτήσετε; Τι κάνεις?

——-
Ν.Β. Αυτά τα ουσιαστικά μηνύματα προορίζονται να αποτελούν πηγή κοινοτικών σχολίων σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο οι αναγνώστες μπορούν να περιηγηθούν χωρίς να χρειάζεται να κοσκινίσουν πολλά άσχετα σχόλια. Και έτσι, αν και βέβαια εκτιμούμε ιδιαίτερα όλα τα σχόλια από τους αναγνώστες μας, θα σας ζητήσουμε να διατηρήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το θέμα. Τα ThreadJacks θα διαγραφούν κατά τη διακριτική μας ευχέρεια και ευκολία. Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Μάρκες ένδυσης που χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Jason Briscoe / unsplash

Τα τελευταία χρόνια, οι καταναλωτές έχουν όλο και περισσότερο επίγνωση του τρόπου με τον οποίο οι εταιρείες και τα εμπορικά σήματα διαχειρίζονται το οικολογικό τους αποτύπωμα. Οι αγοραστές αυξάνονται στη δέσμευσή τους για περιβαλλοντική διαχείριση και επιθυμούν να ξοδέψουν τα σκληρά κερδισμένα χρήματά τους με τις εταιρείες που κάνουν ομοίως.

Τα εμπορικά σήματα ένδυσης δεν συνεπάγονται εξαιρούνται από αυτή την τάση, με πολύ περισσότερους και πολύ περισσότερους καταναλωτές που δείχνουν την κλίση προς την αειφόρο και βιώσιμα παραγόμενα ενδύματα. Μεγάλες μάρκες όπως η Chanel και η Kering οδήγησαν την κατηγορία προς ένα πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον εταιρικό μοντέλο, που δεσμεύεται να μεταβεί σε μια πηγή 100 % ανανεώσιμης ενέργειας μέχρι το 2050. Ορισμένες άλλες μάρκες ακολούθησαν το παράδειγμα, συμπεριλαμβανομένων των Nike και Burberry. Τέτοιες εταιρείες έχουν εντοπίσει ότι η μετάβαση σε ηλιακούς συλλέκτες μπορεί να κοστίσει πολύ λιγότερο μακροπρόθεσμα, ενώ παράλληλα περιορίζει τα αποτυπώματα άνθρακα.

Εξετάστε μόνο μερικές από τις μάρκες ειδών ένδυσης που έχουν εκφράσει παρόμοια δέσμευση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους.

Βέτα

Instagram/vettacapsule

Η Vetta με έδρα τη Νέα Υόρκη δεσμεύεται να βοηθήσει τους προστάτες της “να χτίσουν μια πολύ πιο στοχαστική ντουλάπα”. Αυτό επεκτείνεται όχι μόνο στις έξυπνες επιλογές μόδας, αλλά και στις ισχυρές περιβαλλοντικές δεσμεύσεις της εταιρείας. Σκεφτείτε:

Ήδη, η Vetta παίρνει περίπου το 70 τοις εκατό της ενέργειας τους από την ηλιακή ενέργεια.
Τα κέντρα παραγωγής της εταιρείας ελέγχονται σε ετήσια βάση, τόσο για κοινωνική όσο και για περιβαλλοντική συμμόρφωση.
Η μάρκα δίνει επίσης έμφαση στο οργανικό βαμβάκι και άλλα υλικά με βιώσιμο τρόπο. Και πάλι, η χρήση υλικών ελέγχεται κάθε χρόνο.
Ακόμη και η συσκευασία της μάρκας αντικατοπτρίζει μια οικολογική δέσμευση, με όλα τα κουτιά, τις τσάντες, τη συσκευασία και τις ετικέτες να κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά.

Η Vetta είναι μια εταιρεία που ενσωματώνει αυτό που συνεπάγεται την εξισορρόπηση των αισθητικών εξελίξεων με την περιβαλλοντική συνειδητοποίηση.

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ

www.thereformation.com

Η μεταρρύθμιση βρίσκεται στην αιχμή της βιωσιμότητας. Η μάρκα είναι ήδη ουδέτερη από το κλίμα (έχουν οφείλονται στο 2015) και στοχεύει να είναι θετικό για το κλίμα μέχρι το 2025. Εξετάστε μερικούς πρόσθετους τρόπους με τους οποίους η Μεταρρύθμιση επιδεικνύει πραγματικές περιβαλλοντικές καλόπτες:

Προς το συμφέρον της λογοδοσίας και της διαφάνειας, η Εταιρεία στέλνει τριμηνιαία “εκθέσεις βιωσιμότητας” στους ενδιαφερόμενους, προειδοποιώντας τους στην πρόοδό τους προς την επίτευξη βασικών περιβαλλοντικών στόχων.
Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει μια μέτρηση που ονομάζεται “refscale” για να τους βοηθήσει να αξιολογήσουν το περιβαλλοντικό κόστος παραγωγής αγαθών. Σύμφωνα με την Μεταρρύθμιση, “το REFSCALE παρακολουθεί το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα προσθέτοντας τις λίβρες του διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπει και γαλόνια νερού που χρησιμοποιούμε και κιλά αποβλήτων που δημιουργούμε”, στη συνέχεια, συγκρίνοντας αυτό με άλλα εμπορικά σήματα.
Η μεταρρύθμιση έχει επενδύσει ευρέως σε αντισταθμίσεις άνθρακα σε όλο τον κόσμο.

Η μεταρρύθμιση είναι εμβληματική για το πώς η μόδα και η βιωσιμότητα μπορούν να διασταυρωθούν με εκπληκτικούς τρόπους.

Lucy & Yak

www.lucyandyak.com

Η Lucy & Yak παρουσιάζει ισχυρά περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια με λίγους διαφορετικούς τρόπους:

Έχουν εργοστάσια και κέντρα παραγωγής σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας και της Μέσης Ανατολής, και είναι όλοι εξ ολοκλήρου ή κυρίως ηλιακής ενέργειας. Πρόκειται για μια άλλη μάρκα που έχει πραγματικά αξιοποιήσει την αξία της ηλιακής ενέργειας ως έναν τρόπο μείωσης του κόστους και της αντιστάθμισης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Η Lucy & Yak χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένα υλικά για τη συσκευασία τους.
Η εταιρεία είναι πολύ διαφανής για τους μισθούς των εργαζομένων τους, σημειώνοντας ότι πληρώνουν ένα δίκαιο μισθό σε κάθε χώρα όπου έχουν προσωπικό. Αυτή η δέσμευση για την αποτίμηση των ανθρώπων πηγαίνει χέρι-χέρι με τη δέσμευσή τους για οικολογική διαχείριση.

Adidas

www.adidas.com

Ακόμη και οι εταιρείες αθλητισμού και αθλητικών ενδυμάτων έχουν αποδειχθεί αφοσιωμένοι στην περιβαλλοντική υπεράσπιση. Υπόθεση: Η διάσημη μάρκα Adidas, η οποία παίρνει περίπου το 20 % της ενέργειας της από ανανεώσιμες πηγές. Μερικές πρόσθετες σημειώσεις:

Δείτε επίσης

Κατάστημα και στυλ, μόδα χειμερινής σεζόν
Picks Editor: Οι πιο μοντέρνες τάσεις παλτό χειμερινής σεζόν για να ψωνίσετε καλύτερα τώρα

Η Adidas βρίσκεται σε αποστολή να εξαλείψει το πλαστικό. Μέχρι το 2024, δεσμεύονται να αντικαταστήσουν τον παρθένο πολυεστέρα με ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Και μέχρι το 2025, ελπίζουν ότι το 90 % των προϊόντων τους θα περιλαμβάνει βιώσιμα υλικά.

Η Adidas δεσμεύεται επίσης να μειώσει το αποτύπωμα του άνθρακα. Από την ιστοσελίδα τους: “Μαζί με το AllBirds, δημιουργήσαμε το πρώτο παπούτσι που τρέχει με λιγότερο από 3 κιλά C02 εκπομπές ανά ζεύγος.”

Η Adidas είναι μια από τις πολλές εταιρείες ένδυσης που καινοτομικές υπηρεσίες στην κρίση του κλίματος … και είμαστε εδώ γι ‘αυτό.

Μιάκαδα

www.miakodanewyork.com

Τέλος, εξετάστε τη Miakoda, μια μάρκα ρούχων που είναι επίσημα ουδέτερη από άνθρακα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους αυτή η εταιρεία έχει κάνει βήματα προς μεγαλύτερη επίγνωση του περιβάλλοντος:

Βασίζονται σε βιώσιμες φυτικές ίνες, συμπεριλαμβανομένου του οργανικού βαμβακιού, του μπαμπού και της σόγιας. Οι οργανικές τους ίνες συλλέγονται ηθικά και μερικές είναι πιστοποιημένες από το Oeko-Tex Standard 100.
Επιπλέον, η Miakoda χρησιμοποιεί βαφές που είναιnull

Ειδοποίηση συμφωνίας: Πώληση επετείου της Nordstrom

Αυγ. Δεν είναι εξοικειωμένο με το NAS; Επιθεωρήστε αυτή τη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γιατί είναι η καλύτερη πώληση του έτους.) Ενδείξεις για το ενημερωτικό δελτίο μας να παραμείνει στην κορυφή όλων των σημαντικών πωλήσεων workwear ή να επιθεωρήσει την συνδρομή των σημερινών πωλήσεων σε ρούχα εργασίας!
Το παρακάτω υλικό είναι για την πώληση επετείου Nordstrom 2014.
Όπως επισημάνθηκε νωρίτερα: Hooray, η πώληση Nordstrom Anniversary είναι τώρα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό! Έκανα ένα στρογγυλό-up περίπου μια εβδομάδα πίσω όταν άνοιξε για τα μέλη της κάρτας παροχών, ωστόσο πίστευα ότι θα επανεξετάσω.
(Πολλές από τις αρχικές μου επιλογές από την άποψη των ορισμένων προϊόντων εξακολουθούν να προσφέρονται – στο εξαιρετικά κάτω μέρος αυτής της δημοσίευσης μπορείτε να δείτε ποιες δεν είναι πλέον διαθέσιμες. ·
Για σήμερα πίστευα επίσης ότι θα επανεξετάσω την αρχική μου συνάντηση των εμπορικών σημάτων – μερικοί που βγάζω τη λίστα από τότε που έχουν προσφέρει ή αυτό που έχει απομείνει στην πώληση δεν είναι εξαιρετική για δουλειά. (Αυτό είπε, για μερικές από τις μάρκες, ορκίζομαι ότι υπάρχει πολύ περισσότερο απόθεμα από ό, τι υπήρχε την περασμένη εβδομάδα – έτσι ώστε να προσθέτουν κομμάτια.)
Τσάντες: Βλέπω μεγάλη εκπροσώπηση από τους Brahmin, Kate Spade, Longchamp (συμπεριλαμβανομένων πολλών χρωμάτων για το επεκτάσιμο pliage tote), Marc από τον Marc Jacobs, Michael Kors (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου επισκέπτη, The Jet set of Totes), Rebecca Minkoff ( Συμπεριλαμβανομένου ενός τόνου θεμελιωδών μαύρων σακουλών καθώς και επισκέπτη προτιμούσε το M.A.B. Tote), Tory Burch καθώς και Vince Camuto
Παπούτσια: Υπάρχει ένας τόνος εξαιρετικών επιλογών από τον Stuart Weitzman (αλλά όχι τόσο πολύ την περασμένη εβδομάδα!). Υπάρχει επίσης μια μεγάλη επιλογή από μια σειρά από μάρκες στον οδηγό μας για τα άνετα τακούνια, όπως το Attilio Giusti Leombruni, το Børn, ο Cole Haan, ο Enzo Angiolini, καθώς και η Ivanka Trump (αλλά όχι τόσο την περασμένη εβδομάδα). καθώς και Tory Burch.

Σημειώσεις γενικών ρούχων: Μεγάλες προσφορές επιλογών από Burberry, Classiques Entier, Diane von Furstenberg, Eliza J, Halogen (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου επισκέπτη, της φούστας), Joie, Karen Kane, καθώς και St John, Tahari, θεωρία, Vince, ως Vince Camuto.
Εσώρητο: Υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή από το Chantelle, Commando, Hanky ​​Panky, Natori, προτιμάται η Shimera Camisoles, Spanx, Wacoal, καθώς και ο Yummie από την Heather Thomson. Υπάρχουν επίσης κάποιες προσφορές μόνο στο διαδίκτυο, όπως ένα 6-pack από cosabella λουριά για $ 80 (κανονικά $ 120).
Denim: Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή από 7 για όλη την ανθρωπότητα, Hudson Jeans, J Brand, Jag Denim (συμπεριλαμβανομένου του επισκέπτη Comfy Favorite, The Pull-On Jeans), Kut από το Kloth, NYDJ, καθώς και Paige Denim.
Τέλος πάντων – εδώ είναι μερικές νέες επιλογές εργασίας από το NAS. Εάν αιωρείται πάνω από τη φωτογραφία, θα λάβετε λεπτομέρειες όπως το εμπορικό σήμα, την τιμή κλπ., Αγοράστε το λιγότερο δαπανηρό για πολλά δαπανηρά σε κάθε κατηγορία. (Μπορείτε να παραδοθείτε ποια είναι η πιο δαπανηρή καθώς και η λιγότερο δαπανηρή μόνο με τον έλεγχο των εικόνων;).
Ορισμένες γενικές επιλογές εργασίας, παρακάτω:

Υπέροχα παπούτσια καθώς και διαθέσιμα αξεσουάρ…

Υπέροχες επιλογές παλτό – η εμμονή μου στο ακρωτήριο συνεχίζεται…

Εκεί φάνηκε επίσης να είναι ένας τόνος εξαιρετικών επιλογών μεγέθους, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής… μερικές επιλογές:

Και, φυσικά, εδώ είναι οι συγκεκριμένες επιλογές μου από την τελευταία φορά:

Το Superfit Hero συνεργάζεται με το Kohl’s: Τώρα μπορείτε να ψωνίσετε μέχρι το μέγεθος 7x στο κατάστημα!

Προσπαθώντας να βρείτε τις επιλογές εργασίας για το μέγεθος της εργασίας; Το στούντιο από το Torrid είναι η νέα συλλογή που παρέχει άνεση, μόδα, καθώς και επαγγελματικό στυλ, μέχρι ένα μέγεθος 30.

Συμβουλές από έναν δικηγόρο διαζυγίου: Τι πρέπει να γνωρίζετε αν σκέφτεστε το διαζύγιο

Βλέπουμε πάντα έναν τόνο μεγάλης καθοδήγησης στα σχόλια για το corporette (όπως μπορείτε να δείτε πηγαίνοντας στην καλύτερη σελίδα ThreadJacks, την οποία εμείς Ενημέρωση τακτικά), και την άλλη μέρα, ένας αναγνώστης που είναι δικηγόρος μοιράστηκε κάποια εξαιρετική καθοδήγηση για άτομα που επέλεξαν να πάρουν ένα διαζύγιο. Ήταν εμπνευσμένη για να προσφέρει τις προτάσεις της αφού είδε την ερώτηση ενός άλλου αναγνώστη σχετικά με το θέμα.
Οι αναγνώστες που έχουν περάσει από ένα διαζύγιο, ποια καθοδήγηση θα μοιραστείτε; Τι σας εκπλήσσει για τη διαδικασία – θετικές και/ή αρνητικές πτυχές; Εάν έχετε παιδιά, έχετε προτάσεις για να τους βοηθήσετε μέσω της διαδικασίας;
(Σημείωση από το KAT: Μπορούμε να προσπαθήσουμε να το μετατρέψουμε σε μια σειρά εάν υπάρχει ενδιαφέρον! Εδώ είναι ένα PDF, ώστε να μπορείτε να το δείτε όλα πρώτα.) Ενημέρωση: Σύνδεσμος φόρμας Google Διορθώθηκε.)
Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες που προσφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση δεν έχουν και δεν προορίζονται να συνιστούν νομικές συμβουλές. Αντ ‘αυτού, όλες οι πληροφορίες, το περιεχόμενο και τα υλικά που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες σε αυτήν την ανάρτηση ενδέχεται να μην αποτελούν τις πιο ενημερωμένες νομικές ή άλλες πληροφορίες. Οι αναγνώστες αυτού του ιστότοπου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον δικηγόρο τους για να λάβουν καθοδήγηση σε σχέση με οποιοδήποτε συγκεκριμένο νομικό θέμα.
Συμβουλές εάν σκέφτεστε το διαζύγιο
Εδώ είναι αυτό που αυτός ο αναγνώστης δικηγόρου, Α, επιθυμεί να κάνουν οι πελάτες της:
Αυτή ήταν η συμβουλή της: Πριν πείτε στον σύζυγό σας ότι σκέφτεστε ένα διαζύγιο, μιλήστε με δικηγόρο. Προετοιμάστε μια λίστα με τα περιουσιακά σας στοιχεία προτού ενημερώσετε τον σύζυγό σας, συμπεριλαμβανομένων των ισορροπιών των τρεχουσών συναλλαγών.

Μην κάνετε μεγάλες κινήσεις πριν μιλήσετε σε έναν πληρεξούσιο. Ο αναγνώστης μοιράστηκε παραδείγματα αυτοβοήθειας, όπως το κλείδωμα του συζύγου σας από το σπίτι, την εκκένωση των κοινών λογαριασμών και τη λήψη των παιδιών σας ή την αποστολή τους από το κράτος.
{Σχετικά: Αλλαγή του ονόματός σας μετά το διαζύγιο}
Να είστε λογικοί για το τι σημαίνει το διαζύγιό σας, νόμιμα – και πάλι, μια συνιστώμενη συζήτηση σε έναν δικηγόρο για να βοηθήσει σε αυτό. Έγραψε ότι οι πολυάριθμοι από τους γυναίκες πελάτες της υποθέτουν ότι θα είναι σε θέση να κρατήσουν την οικογένεια στο σπίτι, να πάρουν την πρωταρχική φυσική επιμέλεια των παιδιών, να αποφύγουν να πληρώσουν τη διατροφή ή την υποστήριξη παιδιών και/ή να αναγκάσουν τη σύζυγό τους να μετεγκατασταθούν και ούτω καθεξής.
Και, όπως μπορείτε να μαντέψετε από την καθοδήγησή της μέχρι στιγμής, η τελική πρόταση του Α είναι: θα έπρεπε να πάρετε έναν δικηγόρο.
Θα την παραθέσουμε απευθείας εδώ:
Τώρα σίγουρα αυτό δεν ισχύει για μερικούς 22χρονους χωρίς παιδιά που δεν μοιράζονται ένα σπίτι με μίσθωση που πρόκειται να λήξει. Και σίγουρα δεν ισχύει για οποιαδήποτε κατάσταση όπου υπάρχει κατάχρηση (σε αυτή την περίπτωση καλέστε την αστυνομία τόσο για την προστασία σας όσο και επειδή οι ισχυρισμοί κατάχρησης που προκύπτουν για πρώτη φορά σε ένα αμφισβητούμενο διαζύγιο μπορεί να είναι προβληματικό). Αλλά για το δημογραφικό του συμβουλίου, εκτός αν πρέπει να φύγετε τώρα για τη δική σας ασφάλεια, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ μιλήστε πρώτα με δικηγόρο.
{Σχετικά: Πώς να επιβιώσετε το διαζύγιο, οικονομικά}

Περαιτέρω ανάγνωση:
Οικονομικές προτάσεις και καθοδήγηση για τις γυναίκες σε διαζύγιο [massmutual]
5 Κρίσιμα βήματα για να βοηθήσουν τις γυναίκες να προετοιμαστούν οικονομικά για διαζύγιο [Kiplinger]
Ε & Α: Πλοήγηση του νέου τοπίου του διαζυγίου LGBTQ [UCLA Newsroom]
Είμαι μητέρα και δικηγόρος διαζυγίου: Εδώ είναι αυτό που εύχομαι όλοι οι γονείς να γνωρίζουν [οι γονείς]
23 από τα καλύτερα βιβλία διαζυγίου για θεραπεία, υποστήριξη και βοήθεια [Book Riot]

Αναγνώστες, παρακαλώ μοιραστείτε: Εάν έχετε πάρει διαζύγιο ή περνάτε από ένα διαζύγιο τώρα, ποια καθοδήγηση θα δώσατε σε άλλους αναγνώστες; Ποια μαθήματα μάθατε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και ποιες ενέργειες ήταν ευχαριστημένοι που πήρατε; Οποιαδήποτε βιβλία ή ομάδες υποστήριξης στο διαδίκτυο για να προτείνουν;

Ο στόχος θα προσφέρει συν τις επιλογές μεγέθους σε διπλάσια καταστήματα μέχρι το τέλος του 2018!

Ψάχνετε για επιλογές εργασίας για το μέγεθος της εργασίας; Το στούντιο από το Torrid είναι η νέα συλλογή που παρέχει άνεση, μόδα καθώς και στυλ εμπειρογνωμόνων, με μέγεθος 30.

Uncategorized

Τα κεντημένα στυλ μπλούζας με το Zardozi για κάθε γιορτή καθώς και για τις εκδηλώσεις

είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και σε πλήρη εξέλιξη. Από τους θρησκευτικούς εορτασμούς έως τους Sangeets, Mehendis, Shaadis καθώς και περισσότερο, ο καθένας είναι ταραχώδη αγορά αναζητώντας τα καλύτερα σχέδια. Είτε πρόκειται για lehenga ή sari, μια μεγάλη μπλούζα είναι απαραίτητη. Έχετε ακούσει για κεντημένες μπλούζες; Κεντήματα Zardozi; Λοιπόν, γιατί αυτά τα ονόματα το έκαναν τόσο μεγάλο;
Όπως λένε, μια μπλούζα κάνει ή σπάει μια στολή. Έτσι, έχουμε συμμορφωθεί με τα καλύτερα κεντημένα στυλ μπλούζας για εσάς. Πρέπει να μιλήσουμε για τα στυλ luxe haute που flaunted; OMG αυτές οι κεντημένες μπλούζες Zardozi είναι ιδιαίτερα κομψές.

Όμορφα και εύκολα σχέδια μπλούζας κέντημα Zardozi
Πηγή: makaroka.comwhy μας αρέσουν οι κεντημένες μπλούζες;
Ο λόγος για τον οποίο μας αρέσουν τα περίτεχνα καθώς και εξαιρετικά αγαπημένα κεντημένα μπλούζες εκτός από τα στυλ καθώς και οι περικοπές είναι από την ευελιξία του. Δεν μπορείτε μόνο να φορέσετε αυτά τα όμορφα χολίς καθώς και μπλούζες με ινδική εθνοτική φθορά, ωστόσο μπορεί να βυθιστεί στους δρόμους με στυλ, χρησιμοποιώντας το κεντημένο χολής σας με τσιγάρο παντελόνι, ζεστά παντελόνια, φούστες, ghagras, dungarees καθώς και οτιδήποτε άλλο Θα ήθελα να πάμε συνδυασμό!
Πηγή: redpolka.com που επιστρέφει στο παρόμοιο για κεντημένες μπλούζες, καταλάβατε όταν αφορά τον Zardozi, ήταν μόνο τα αρσενικά στις μονάδες παραγωγής στην Καλκούτα καθώς και στο Lucknow που συμμετείχαν στην παραγωγή των στυλ καθώς και στην κοπή του υφάσματος; Αυτό ήταν τότε στη μεσαιωνική εποχή, ωστόσο τώρα υπάρχουν γυναίκες στο εργατικό δυναμικό.
[Επίσης, διαβάστε: ράμματα κεντήματος]

Πηγή: BeautyHealthtips.Inthe Conviness of Zardozi Οι μπλούζες εργασίας παραδίδονται από τη μια γενιά στην άλλη, καθώς και σε μικρότερα χωριά Lucknow, αναφέρεται ότι οι νέοι ηλικίας έξι, μιμούνται τις μεθόδους που βλέπουν τους γονείς τους.
[Επίσης, διαβάστε: σχέδια μπλούζας για μεταξωτά sarees]

Πηγή: Το mruga.comit είναι για την ανάπτυξη καθώς και τη δημιουργικότητα
Μπορεί να έχετε δει προεξέχοντα divas του Bollywood χρησιμοποιώντας εξαιρετικά πολύπλοκα σε εύκολο στυλ κεντήματος για μπλούζες όταν αφορά το Zardozi, καθώς και ο Lucknow Zardozi είναι ο πιο σημαντικός μεταξύ αυτών όλων. Οι κεντημένες μπλούζες για τα sarees είναι ο καλύτερος συνδυασμός που έχει δει ο συμβατικός κόσμος της μόδας. Χάρη στην ανάπτυξη της προσαρμογής καθώς και των αρθρωτών μηχανημάτων, ο πλούτος είναι άθικτος με πολύ πιο oomph σχετικά με την ευγένεια του Mughal που εμφανίζεται αυτές τις μέρες.
Πηγή: pinterest.cominstead για την κατασκευή των στυλ κέντρων μπλούζας για μεταξωτά sarees, ακριβά καθώς και μόνο σε χρυσά νήματα ή ασήμι, οι τεχνίτες χρησιμοποιούν τώρα συνθετικά καλώδια καθώς και χαλκό, rayon καθώς και λιγότερο δαπανηρές επιλογές μεταξιού επίσης για να εξασφαλιστεί ότι Οι Pyts σε ολόκληρο το έθνος θα μπορούσαν να προμηθευτούν καθώς και να χρησιμοποιήσουν αυτές τις κομψές μπλούζες.

Πηγή: alibaba.comapart Από αυτό, το στοιχείο συντήρησης είναι πολύ απαραίτητο για να πιστέψουμε. Αυτό είναι δεδομένου ότι το Zardozi λειτουργεί σε κεντημένα στυλ μπλούζας για το Cholis βασίζεται επιφανειακά. Η λάμψη καθώς και η ακτινοβολία πρέπει να διατηρηθούν ή αλλιώς η παράσταση θα πάει βαθιά σε μια άβυσσο!
[Επίσης, διαβάστε: σχέδια μπλούζας]

Από τη χλωρίδα έως την πανίδα, τη φύση μέχρι την έρημο, τα ζώα σε τα πουλιά, τη μυθολογία στα σχέδια της νέας ηλικίας, καθώς και τα σχέδια, τα εύκολα στυλ μπλούζας κέντημα με κομψές πινελιές καθώς και διακοσμήσεις είναι ο κανόνας αυτές τις μέρες.
Πηγή: wedmegood.comlucknow καθώς και Καλκούτα
Κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του Aurangzeb, ο Zardozi άρχισε να ακμάζει καθώς και να παρακινηθεί ως αγορά σε ολόκληρο το έθνος. Ενώ ο 12ος αιώνας, οι αυτοκρατορικές τέχνες, όπως ο Zardozi, εξαπλώθηκαν πολύ και ευρεία σε όλη την Ινδία. Η πόλη των Nawabs απαίτησε πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερο από το έργο Zardozi, τα πρότυπα καθώς και τα στυλ, γι ‘αυτό και τότε η Καλκούτα καθώς και ο Lucknow κατέληξαν να είναι οι πιο βασικές πόλεις για τη βιοτεχνία Zardozi.
[Επίσης, διαβάστε: σχέδια μπλούζας]
Πηγή: Southindiafashion.comWhile Όλοι δήλωσαν καθώς και έγιναν, πιστεύοντας για την ιστορία πίσω από αυτό το πολυτελές στυλ καθώς και περισσότερο, μπορεί κανείς να θαυμάσει μόνο τη δύσκολη ομάδα εργασίας πίσω από κάθε κομψό Choli που παράγεται. Σας παρακινούμε να επιθεωρήσετε για βίντεο στο διαδίκτυο, όπως αυτό που δείχνει ακριβώς πώς γίνονται μπλούζες Zardozi καθώς και άλλα ρούχα.
Πηγή: Pinterest.comDo Ας καταλάβουμε ακριβώς πώς σας άρεσε αυτή η δημοσίευση στο Zardozi, καθώς και ναι, ενώ μιλήσαμε εκτενώς για το φόντο καθώς και τα στυλ του Zardozi, σας δείξαμε επίσης πολλούς μοντέρνους αριθμούς – Σας αρέσουν όλοι; Ποιο ήταν το προτιμώμενο μεταξύ των πολυάριθμων στυλ κεντήματος μπλούζας που είδατε;
Συνιστώμενα άρθρα
Σχέδια μπλούζας μπλούζας μπλούζες μπλούζες: Σχέδια δαντέλας, δαντέλα καθώς και μακράς μπλούζα για στυλ μπλούζας ιστού. καθώς και μπλούζα σχεδιαστή μοτίβων για την εκδήλωση γάμου στη χειμερινή περίοδο

Η εβδομαδιαία ενημερωμένη έκδοση ειδήσεων

Slate μοιράστηκε τους κινδύνους προληπτικής botox.
Εν τω μεταξύ, η Fashionista κοίταξε την τάση των αντιστροφών πλαστικών χειρουργικών επέμβασης.
Οι New York Times μοιράστηκαν ένα op-ed που δήλωσε ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι για την εργασία σε διακοπές ή “διακοπές” στην εργασία.
Οι New York Times δημοσίευσαν επίσης ένα κομμάτι γνώμης που παρατήρησε: “Αν ο Gen Xers είναι τώρα τα αφεντικά, είναι τα αφεντικά μόνο με πολύ Gen X Way: αμφιλεγόμενα, φευγαλέα και με αμφίβολη εξουσία”.
Η CBS News ανέφερε ότι η Nicole Aunapu Mann θα είναι η πρώτη γυναίκα ιθαγενών που θα ταξιδέψουν στο διάστημα.
Η Allure παρείχε κάποιες συμβουλές για την αποφυγή της εξάντλησης της εργασίας.
Η Washington Post ανέφερε ότι οι ασθενείς που αναζητούν σωληνοειδείς συνδέσεις αντιμετωπίζουν την ώθηση από τους γιατρούς – και μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο.
Η μελέτη πολιτισμού μίλησε με την Kate Mangino, συγγραφέα των Equal Partners: Βελτίωση της ισότητας των φύλων στο σπίτι [Affiliate Link].
Η Vogue ανέφερε τα καλύτερα podcasts του έτους μέχρι στιγμής.
Το γέλιο της εβδομάδας προέρχεται από το McSweeney’s, με το “Wow, δεν περίμενα να τρέξω σε σας ενώ φορούσα αυτό το ηλίθιο νέο καπέλο κουβά”.

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Σε corporettemoms πρόσφατα…
Προσφέραμε μερικά ρούχα για τις εργαζόμενες μητέρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βασικών στοιχείων μητρότητας και πλυντηρίων ρούχων.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.
Αισθάνεστε κοινωνικά; Μπορείτε να μας ελέγξετε στο Facebook ή στο Instagram, ή μέσω του Bloglovin, του Pinterest ή του Twitter!