Archive: September 22, 2022

Όμορφα σημειωματάρια που παράγονται από το Huddle Formation

Πανέμορφα σημειωματάρια που παράγονται από το σχηματισμό Huddle
Μπορείτε να φανταστείτε να εργάζεστε με το άλλο μισό σας κάθε μέρα; Πολλοί από εσάς, θα απαντήσουν, όχι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το κόστος και πολύ χρόνο μαζί μπορεί να κάνει τη σύνδεση κοσμική. Ωστόσο, δεν είναι η κατάσταση για τον Ben καθώς και για το Fi O’Brien, μερικούς σχεδιαστές που ενσωματώνονται όπως με την εργασία. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να ακολουθηθεί. Μαζί, παράγουν τα πιο πανέμορφα προϊόντα κάτω από το σχηματισμό του επώνυμου. Είναι όπως με σχήματα, κίνηση καθώς και χρώμα, καθώς είναι ενθουσιασμένος για την παραγωγή εικονογράφησης, απεικόνιση που ενθουσιάζει τους ανθρώπους. Είναι ένας ιδανικός αγώνας: παράγουν εικονογράφηση καθώς φαίνονται απίστευτα μαζί.

Τον τελευταίο καιρό, έχουν δημοσιεύσει στον επίσημο ιστότοπό τους B-Goods μια ποικιλία σημειωματάρια που θα σας αφήσουν άφωνους. Ο Ben, ο τύπος με την αμοιβή της ανάπτυξης των φορητών υπολογιστών, δήλωσε: “” Αν και είναι ένα σχετικά εύκολο προϊόν, πήραμε το χρόνο μας πάνω από τη διαδικασία στυλ, παίρνοντας το μέγεθος του προτύπου, έτσι ώστε το έργο απεικόνισης να ταιριάζει με το στυλ καθώς και να επιλέξει ένα Το μέγεθος που αισθάνεται σωστό, όχι τόσο πολύ για να τραβήξει, όχι τόσο τεράστιο για να φέρει γύρω. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς μαζί τους, καθώς και να κοιτάξουμε μπροστά για να δούμε πού πηγαίνουν καθώς και τι γεμίζουν οι σελίδες τους. ”
Ο σχηματισμός του Huddle πήρε την εύκολη έννοια των φορητών υπολογιστών καθώς και το μετασχηματίστηκαν σε τέχνη. Επιθεωρήστε μερικά από τα πανέμορφα σημειωματάρια τους. Εάν θέλετε να έρθετε σε επαφή με ένα ή και τα δύο για μια καινοτόμο δουλειά, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση: ben@huddleformation.com

0/5 (0 κριτικές)

Γιόγκα ρούχα καλύτερα για την οικιακή ρουτίνα φυσικής φυσικής κατάστασης

Γιόγκα ρούχα καλύτερα για ρουτίνα φυσικής φυσικής κατάστασης homebound
21/04/2020, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Ένα σώμα σε σχήμα, το μυαλό καθώς και το πνεύμα μπορεί να προκαλέσει απολύτως έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας για εσάς να μεθωθεί διαφορετικές αναπτύξεις της ρουτίνας προπόνησης σε σπίτια για να εξασφαλίσετε ότι παραμένετε προσεκτικοί καθώς και επίγνωση καθώς και να εργαστείτε καλά. Η γιόγκα είναι απολύτως ένας σωτήρας σε αυτή την κατάσταση, καθώς επιτρέπει σε ένα ιδιωτικό να αξιοποιήσει το εσωτερικό καθώς και να παράγει μια ισορροπία μέσα στον εαυτό της.

Επομένως, σε αυτή την περίπτωση, τα σωστά ενδύματα είναι απαραίτητα. Οι έμποροι μπορούν απλώς να έρθουν σε επαφή με έναν από τους εξέχοντες κατασκευαστές ενδυμάτων γιόγκα για τις ανάγκες των ενδυμάτων τους. Εν τω μεταξύ, ας ελέγξουμε για να καταλάβουμε πολύ περισσότερα για τις λεπτομέρειες της ενδυμασίας γιόγκα στο blog παρακάτω.
Συμπαγείς συντάξεις
Αν θέλετε να φτάσετε σε μονοχρωματικά, τότε τα κομμάτια συντονισμού είναι η τέλεια παραλλαγή για εσάς. Απλά αναζητήστε τους μαύρους, τα πράσινα, τα γκρι καθώς και τα κόκκινα. Υπάρχουν καλύτερα για την ενσωμάτωση του χρώματος στην καθημερινή σας ρουτίνα προπόνησης.

Σπορ σουτιέν
Το Hot Yoga είναι μια οργή ιδανική τώρα για όλους τους ιδανικούς λόγους. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα ζευγάρι γκέτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα ζευγάρι προσαρμογής μαζί με τον αθλητικό σουτιέν. Αυτά θα σας προμηθεύσουν επαρκή αναπνοή για να μετατρέψετε την καυτή συνεδρία σας γιόγκα άνετη καθώς και διασκέδαση!
Πλούτος εκτύπωσης
Οι εκτυπώσεις είναι καλύτερες για την ανάκριση του στυλ στο ντύσιμο σας. Μπορείτε να επιλέξετε τις μινιμαλιστικές εκτυπώσεις ή να μείνετε με τα μεγάλα, φωτεινά και ισχυρά μοτίβα που θα μιλήσουν απολύτως το μυαλό σας. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με μια ποικιλία από εκτυπώσεις που είναι οτιδήποτε όμως βαρετό. Στην πραγματικότητα μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε μαύρο καθώς και λευκά τυπωμένα ενδύματα γιόγκα.

Vintage αγάπη
Εάν έχετε μια τάση για κομμάτια ενδυμάτων vintage, τότε θα σας ενθαρρύνουμε να αναζητήσετε τα χρώματα μπλοκ καθώς και τις εκτυπώσεις vintage που θα μειώσουν απολύτως το ντύσιμο σας. Στην πραγματικότητα, οι υψηλές γκέτες της μέσης είναι μια φανταστική μέθοδος για την ενσωμάτωση του vintage στυλ στο καθημερινό στολή σας γιόγκα.
Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να επενδύσουν στην καλύτερη παραλλαγή των κομματιών ενδυμάτων προπόνησης μπορούν να έρθουν σε επαφή με έναν από τους εξέχοντες κατασκευαστές ενδυμάτων φυσικής κατάστασης. Αναζητήστε με τη συλλογή ενδύσεων που διαρκούν συνεχώς καθώς και επιλέξτε τα κομμάτια που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο κατάστημά σας. Καθορίστε τις ανάγκες χύδην από την απόρριψη ενός ταχυδρομείου στην ομάδα βοήθειας.

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
Κατασκευαστής ενδυμάτων γυμναστικής
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Χαρακτηριστικά ενδύματα γυμναστικής χωρίς επωνυμία
Χονδρικά ρούχα γυμναστικής
Χονδρικά ρούχα γιόγκα
Yoga Physical Fitness Wear κατασκευαστές
Γιόγκα φορούν κατασκευαστές

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Uncategorized

Κορυφαία είδη ενδυμάτων φανέλας για επιθεώρηση το φθινόπωρο του 2019

Top Flannel Garments Styles για επιθεώρηση το φθινόπωρο του 2019
09/01/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Δεν υπάρχει τίποτα ακόμη και απομακρυσμένο από το Lumberjack-ish για τα σύγχρονα ρούχα φανέλας. Το Flannel επέστρεψε με πολλά Thunder πίσω το 2018, καθώς και το 2019, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα έντονο μοτίβο στον κόσμο της μόδας. Οι θιασώτες στυλ έχουν υπερβολικά ντύσιμο φανέλες καθώς και κάτω, καθώς και κανείς δεν φαίνεται να φοριέται από αυτό. Ίσως από τότε που τα ενδύματα Plaid συμπληρώνουν εύκολα το μοναδικό, προσωπικό στυλ του ατόμου. – Κάποιος μπορεί να επιλέξει για να είναι Artsy, Fashionista, Hipster, Edgy ή Preppy.

Με μια τόσο σημαντική ζήτηση για μπλουζάκια με φανέλα καθώς και φανέλα ως υλικό, υψηλής τεχνολογίας δημιουργίας καθώς και παραγωγής σπιτιών έχουν αρχίσει να πειραματίζονται καθώς και να είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τα επανάληρά του για να αγκαλιάσουν τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα στυλ που προσφέρονται στην αγορά σήμερα ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε για να κερδίσετε τους πελάτες σας.

Πουκάμισα: Τα μπλουζάκια με φανέλα είναι η μόδα του φθινοπώρου που είναι απαραίτητη μεταξύ της μόδας-συνείδησης, καθώς και των γυναικών. Αυτά τα μπλουζάκια δημιουργούνται σήμερα σε ουδέτερα έως φωτεινά, ζεστά χρώματα, καθώς και ακόμη και γραβάτα και βαφή για τους θιασώτες στυλ. Οι έλεγχοι καθώς και τα σχέδια ποικίλλουν με στυλ. Τα μεγάλα μπλουζάκια με τσάι είναι προτιμώμενα μεταξύ των γυναικών που κάποτε θέλουν να το φορέσουν ως φόρεμα – μια ματιά που η Rihanna μόλις πρόσφατα αναγνωρίστηκε!
Φορέματα: Για πολύ καιρό, οι γυναίκες έχουν ζηλεύσει τον άντρα, αφού τα μπλουζάκια του Plaid ήταν κυρίως απλώς υποδεικνύονται γι ‘αυτούς. Έδειξε μια αρσενική έκκληση που κράτησε πολλές γυναίκες μακριά από τη δοκιμή αυτής της τάσης. Ωστόσο, τώρα, βρίσκονται στο συγκρότημα καθώς και οι σχεδιαστές κάνουν ό, τι μπορούν για να τους ευχαριστήσουν. Το ρεύμα για να ενταχθεί στην λίστα των ενδύματα φανέλας Voguish είναι φόρεμα φανέλας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια απλή, ουδέτερη χρωματισμένη ζώνη για να επιφέρουν μια έντονη εμφάνιση καθώς και να καλύψουν τις καμπύλες.
Πιτζάμες: Με την προϋπόθεση ότι οι φανέλες είναι ένα πολύ άνετο υλικό που κρατά τον χρήστη ζεστό κατά τη διάρκεια του χειμώνα καθώς και μεγάλη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πιτζάμες είναι ένα σημαντικό χτύπημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση εργασιών ή απλώς για χαλάρωση στο σπίτι. Οι πιτζάμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από τους τύπους όσο και από τις γυναίκες. Διαθέτει συρτάρια που προσθέτουν ένα επιπλέον zing στην ενδυμασία.
Φόρμες: Ο κόσμος είναι τόσο πολύ όπως με το καρό εκτύπωσης που απλά δεν μπορούν να έχουν αρκετό! Όπως και τα πουκάμισα, τα εσώρουχα, καθώς και οι πιτζάμες δεν ήταν αρκετές, οι γυναίκες μοιάζουν με χαρτοκιβώτια! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γραφικό τσάι για μια τάση για μια sassy εμφάνιση.
Onesies για παιδιά: ακριβώς πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν οι νέοι από ένα στυλ στυλ που κάνει τους ενήλικες να τρελαθούν; Τα αξιολάτρευτα για τους νέους στη φανέλα είναι μια καυτή προτιμώμενη μεταξύ των γονέων που θέλουν τους μικρούς τους να φαίνονται κομψά, ενώ χαλαρώνουν και παρηγορούν.

Αγκαλιάστε τη μανία στυλ που έχει πιάσει καθώς και να πάρει την αγορά μόδας από μια καταιγίδα. Επικοινωνήστε με έναν φημισμένο κατασκευαστή ενδυμάτων φανών καθώς και αποθέστε τα τρέχοντα στυλ για να κερδίσετε όλους από τους νέους σε ενήλικες.

Ετικέτες:
φανέλα ρούχα
κατασκευαστής ενδυμάτων φανέλας
Φανέλα ενδύματα ΗΠΑ
Χονδρική φανέλα ρούχα
χονδρική φανέλα πουκάμισα
Χονδρική φανέλα μπλουζάκια ΗΠΑ

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Belted Trench

Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Αμάνικο τάφρο: Topshop | Τζιν: πολίτες της ανθρωπότητας | Παπούτσια: Συλλογή SJP | Ζώνη: Παλιά αλλά παρόμοια εδώ και εδώ | Choker: Παλιά αλλά παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ | Γυαλιά ηλίου: Stella McCartney (παρόμοια εδώ) Δαχτυλίδι: BaubleBar (παρόμοια εδώ)

< >

Uncategorized

Διάλειμμα για καφέ: Πορτοφόλι καφέ μπλοκαρίσματος RFID

Μόλις πρόσφατα έκανα μια απόφαση ότι ολόκληρο το πορτοφόλι μου ήταν χαμένο χώρο. Χρησιμοποιώ μόνο μία ή δύο κάρτες σε συνήθη βάση, καθώς και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κοιτάξει είτε μέσω του Keyring είτε με κάποια τεχνική στο κατάστημα όπως ο αριθμός τηλεφώνου. Φέρνω ελάχιστα οποιοδήποτε είδος μετρητών. καθώς και η άδειά μου καθώς και οι πληροφορίες ασφαλιστικής κάλυψης, φυσικά.
Και όμως, το πορτοφόλι μου ήταν πάχους 2 “καθώς και 8”. Πάρα πολύ καιρό για να κολλήσετε σε μια τσέπη παλτό ή μια πίσω τσέπη. (Ήταν ένα εξαιρετικά μπλε ολογραφικό από την Kate Spade.

Ακριβώς για να δοκιμάσω την ιδέα καθώς και να δούμε αν μου έλειπε ένα μεγαλύτερο πορτοφόλι, αγόρασα αυτό το $ 13 ελάχιστο πορτοφόλι από το Amazon καθώς και μου αρέσει. Διαθέτει πέντε υποδοχές καρτών, μια εσωτερική τσέπη (όπου κρατάω μερικά $ 20, καθώς και μια εφεδρική επιθεώρηση + μια σελίδα από το μητρώο του βιβλίου επιταγών μου), καθώς και ένα παράθυρο. Ό, τι είναι “σφιχτό” επαρκές ώστε να μην πέφτει τυχαία, ωστόσο δεν είναι τόσο άνετο ώστε να είναι ένας πόνος για να βγάλετε μια κάρτα από την υποδοχή του.
Το πορτοφόλι διατίθεται σε 24 colorways για $ 13 στο Amazon καθώς και είναι επιλέξιμο για Prime.
(Η Etsy έχει πολλές παρόμοιες επιλογές εάν αποφεύγετε το Amazon, ωστόσο είναι δύσκολο να πείτε ποια προϊόντα γίνονται από ένα άτομο έναντι των ίδιων εταιρειών που πωλούν στο Amazon.)
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…

Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Warehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει ότι θα κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει ότι θα κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Warehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Μερικά από τα τελευταία άρθρα μας εδώ στο Corporette…
Πόση βοήθεια έχετε στη ζωή σας;

Ιστορίες από το πορτοφόλι: χρήματα καθώς και προτεραιότητες

Το κυνήγι: Τα καλύτερα μεγάλα παντελόνια ποδιών που φορούν στη δουλειά

C-Suite Style για τις γυναίκες: Ακριβώς πώς να αναβαθμίσετε την ντουλάπα σας μετά από μια προσφορά

Ποιο είναι το πιο δαπανηρό πράγμα που κατέχετε – καθώς και το φοράτε;

Δωρεάν κάρτες λήψης Χριστουγέννων, ετικέτες, εκτυπώσεις τέχνης

αυτές τις δωρεάν κάρτες λήψης Χριστουγέννων X-MASS, ετικέτες, εκτυπώσεις τέχνης
Μας αρέσουν τα δωρεάν πράγματα. Όλοι τους αρέσουν τα δωρεάν πράγματα. Πίστευα ότι μπορεί να σκέφτεστε για μερικούς πόρους δωρεάν κάρτες λήψης Χριστουγέννων για το τηλέφωνό σας και δώρα, στο είδος των Χριστουγέννων, ταυτίζεται ή οποιοδήποτε είδος άλλων διακοσμήσεων. Κάντε κλικ στις εικόνες για να φτάσετε στην πηγή όπου θα ανακαλύψετε πολλά άλλα άλλα δωρεάν εκτυπώσιμα. Ελπίζω να τους αρέσουν!
Διακοσμήσεις Διακοσμημένες Χορηγίες Coneschristmas Δώρο Wrappingholiday Art PrintChristmas Δώρο Tagsholiday PrintableSdiy Ornamentschristmas DecorationSholiday Εκτύπωση Χριστουγεννιάτικων Χριστουγέννων ετικέτες δώρων

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Πώς η δουλειά σας, η ζωή, καθώς και η τροποποίηση της κατοχής μετά το μωρό;

Μπορεί να θέλετε να επιθεωρήσετε τη συζήτηση που έχουμε πάνω από το Corporettemoms σχετικά με τις τροποποιήσεις κατοχής μετά το βρέφος – μεγάλες προσφορές φανταστικών παρατηρήσεων από τους επισκέπτες στο Biglaw καθώς και από άλλες μαμάδες.

Διάλειμμα για καφέ: Bowl Bowl

Αυτό είναι παράξενο, ωστόσο κολλήστε μαζί μου-μου αρέσουν όλα τα σχέδια των δεινοσαύρων, καθώς και όταν έψαχνα μερικές εβδομάδες πίσω ανακάλυψα αυτά τα πραγματικά γοητευτικά κύπελλα στο Net-Aa Porter, προς πώληση. (Προσπαθώ ιδιαίτερα να βρω κίτρινα κομμάτια για ένα σκούρο μπλε δωμάτιο, οπότε το κίτρινο κίτρινο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.) Έμεινα και έτρεξα για λίγο, καθώς και τέλος τη σφαίρα καθώς και αγόρασε το μπλε ένα και το κίτρινο.
Ήρθαν τόσο καλά όσο είναι πραγματικά γοητευτικά – όχι μάλλον τόσο λαμπερά όσο αυτό το μπολ, αν και οι οδηγίες περίθαλψης σημειώνουν ότι μετά την πλύση του χεριού τους μπορείτε να τρίψετε λίγο λάδι για να επαναφέρετε τη λάμψη. Τα κύπελλα είναι περίπου 6 “πλάτος, έτσι είναι το κανονικό μέγεθος για ένα επιδόρπιο, ωστόσο, δεδομένου ότι η μία πλευρά είναι απολύτως υψηλότερη από την άλλη που δεν θα τα χρησιμοποιούσα για δημητριακά – το χρησιμοποίησα για ένα γαρνιτούρα Wasabi Mayo για ένα πρόσφατο Δείπνο, ωστόσο μπορεί επίσης να λειτουργήσει για παγωτό. (Άλλες κατευθύνσεις περίθαλψης: Δεν υπάρχει πλυντήριο πιάτων, χωρίς καυτά περιεχόμενα ή μούσκεμα σε ζεστό νερό.)
Το κίτρινο μπολ που έχω, όμως, θα είναι μόνο για την οθόνη – θα μπορούσα να δω ότι είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για κάρτες εξυπηρέτησης ή τυλιγμένα καραμέλα αν είστε στο γραφείο επαρκές για να κρατήσετε αυτά τα πράγματα. (Αυτή τη στιγμή είναι επί του παρόντος άδειο καθώς και με τα στροβιλίσματα καθώς και το πανέμορφο λαμπερό κίτρινο είναι αρκετό από μόνο του.)
Τα κύπελλα ήταν $ 70, ωστόσο τώρα σημειώνονται σε $ 35 στο Net-A-Porter. (Ροζ καθώς και κρέμα είναι ακόμα πλήρης τιμή.)
(Ω, δεν απαιτείται απολύτως ένα ακόμα μπολ για φρούτα, ωστόσο αυτό είναι υπέροχο…)
Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών, καθώς και το Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!

Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Storehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Πώς να ντύσετε τις τάσεις της άνοιξης σας το γαλλικό κορίτσι;

Πώς να ντύσετε τις τάσεις της άνοιξης σας το γαλλικό κορίτσι;
07/04/2020, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Η παριζιάνικη μόδα ενσωματώνει πολλές εποχιακές ευαισθησίες στα ρούχα της. Αντί να είναι πάρα πολύ έξω εκεί, αυτά τα κομμάτια ρούχων είναι όλα σχετικά με την αποκάλυψη της σεζόν μέσα από διαφορετικά στυλ που είναι μοναδικά για τον χρήστη επίσης.

Ως εκ τούτου, αν θέλετε οι πελάτες σας να αισθάνονται σίγουροι στο δέρμα τους, φροντίστε να επενδύσετε στην καλύτερη συλλογή από ανοιξιάτικα ρούχα από έναν από τους δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων διαφημίσεων. Εν τω μεταξύ, ας μάθουμε περισσότερα για το γαλλικό στυλ στο παρακάτω blog.

Το denim on denim trend είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός στολή δήλωσης που αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια ρούχων. Μπορείτε ακόμη και να κοσμήσετε ένα μπεζ έγχρωμο τάφρο για εκείνες τις μέρες, όταν υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα. Ο καλύτερος τρόπος για να επισημάνετε τη στολή σας είναι η επιλογή ενός ζευγαριού παπούτσια νέον.
Οι κορυφές με μανίκια μπαλόνι είναι απολύτως το νέο δροσερό. Αυτές οι κορυφαίες φθοράς είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστες μπορούν να φορεθούν για το γραφείο καθώς και για τη νύχτα του κοριτσιού. Ο καλύτερος τρόπος για να το στυλ για το χώρο εργασίας είναι επιλέγοντας ένα λευκό πουκάμισο με δαντέλα με δαντέλα μανίκια με μπαλόνια, τα οποία θα φαίνονται απολύτως δροσερά με προσαρμοσμένα παντελόνια. Για το πάρτι μπορείτε να κολλήσετε στις παραλλαγές shimmery με λεπτομέρειες του Rhinestone κατά μήκος των μανικιών.
Οι κορυφές των σωλήνων είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στον κατάλογο της άνοιξης. Μπορείτε απλά να το φορέσετε όπως είναι με ένα ζευγάρι σορτς denim. Ωστόσο, αν θέλετε να στυλ σας με το εξελιγμένο τρόπο, φροντίστε να κοσμήσετε ένα προσαρμοσμένο σακάκι και ένα ευθεία τζιν με το ρούχο για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Το μακιγιάζ Neon λειτουργεί απολύτως για την εαρινή σεζόν με το ντύσιμο.
Τα παλτά των τάφρων ήταν πάντα στην τάση, ωστόσο, φέτος μπορείτε να βρείτε την ενημερωμένη έκδοση με μοναδικά σχέδια και χρώματα. Αν σας αρέσει να παίζετε με φανταχτερά χρώματα, τότε αναζητήστε τα παλτά τάφρων με περίτεχνα ανατολίτικα σχέδια. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να βρείτε τροπικά σχέδια που θα σας βοηθήσουν απολύτως να στυλ μονοχρωματικά ρούχα.

Θέλετε να σχεδιάσετε τα δικά σας ρούχα; Ένας από τους δημοφιλείς κατασκευαστές ρούχων στις ΗΠΑ, είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το ίδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έρθει σε επαφή με την ομάδα σχεδιασμού που θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τα δημιουργικά θέματα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα βοήθειας θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την τελική επενδυτική διαδικασία!

Ετικέτες:
Σχεδιάστε τα δικά σας ρούχα
Κάντε τη δική σας μάρκα ρούχων
διαφημιστικά ρούχα
Διαφημιστικά ρούχα Αυστραλία
Διαφημιστικά είδη ένδυσης
προμηθευτής προώθησης
προμηθευτές προωθητικών ειδών ένδυσης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Οι διαφορές μεταξύ του bodycons, του maxis και των γραμμών Α που πρέπει να γνωρίζουν κάθε γυναίκα!

Διαφορές μεταξύ bodycons, maxis και a-lines που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!
02/03/2022, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global

Έτσι, οι γυναίκες, πώς σκοπεύετε να δείτε τα τριάντα σας όταν ο κόσμος βρίσκεται στα πόδια σας για να εξερευνηθεί και να βιώσει; Σίγουρα, πρέπει να φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα υψηλής κατηγορίας και εξελιγμένο φόρεμα, με ένα ακριβό ζευγάρι γυαλιά ηλίου και τακούνια για να κοιτάξετε για ώρες. Τα αξεσουάρ σας πρέπει να είναι λαμπερά με επιτυχία και στυλ. Τώρα, επιστρέφοντας στην πραγματικότητα, είδατε ένα φόρεμα ίσως, αλλά τι είδους φόρεμα ήταν; Ήταν άνετο; Ήταν αρκετά μοντέρνο για να ταιριάζει στα πρότυπά σας; Ή ήταν κάτι τόσο σημαντικό που μπορείτε να περιπλανηθείτε για τα στοιχεία του για ώρες σε ένα τέντωμα; Είτε είναι οτιδήποτε, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ των ρούχων που φορούμε τώρα και να επιδιώξουμε να φορέσουμε στο μέλλον.
Δεν υπάρχει λόγος να αποφύγετε την πτυχή του τι θα ταιριάζει με ποιον, ποιο φόρεμα θα ενισχύσει το είδος μιας φιγούρας και ποια αποχρώσεις θα αγοράσει για την περίσταση, διατηρώντας τα βασικά στοιχεία- αυτή είναι η μείωση του σχεδιασμού των φορέματα. Αυτό κάνει το καθένα από αυτά τόσο μοναδικά και άψογα. Είναι περιττό να πούμε ότι τα γυναικεία ρούχα είναι μέρος της βιομηχανίας που είναι το πιο διερευνημένο, τολμηρό και συναρπαστικό. Υπάρχουν πολλές ιδέες μόδας κάθε νέα σεζόν και kudos στους παραγωγούς, τους κατασκευαστές και τους δημιουργικούς καλλιτέχνες που κάνουν τη μόδα τόσο εύκολη και προσιτή σε όλους. Η βιομηχανία ενδυμάτων δεν πιστεύει στις διακρίσεις ενάντια σε αυτό που πρέπει να φορεθεί από ποιον, ναι, υπάρχουν πράγματι παράγοντες τιμών, αλλά ένας από τους πιο σεβαστούς προμηθευτές χονδρικής ενδυμασίας σας προσφέρει απίστευτες προσφορές σε πολύ φιλική προς την τσέπη τιμή. Έτσι, αν ψάχνετε για χονδρικούς διανομείς ρούχων για να παραγγείλετε μια μαζική αποστολή ρούχων για να αποκαταστήσετε τα ράφια του καταστήματος λιανικής σας ή να προσθέσετε στη λίστα των προϊόντων για ιδιωτική επισήμανση, μπορείτε να δείτε τον κατάλογο για να μάθετε περισσότερα! Διαβάστε παρακάτω σε αυτό το blog για να αποκτήσετε περισσότερες εμπλουτιστικές ιδέες.
Τι βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές;
1. Bodycons-Αυτά είναι τα φορέματα που παραμένουν τοποθετημένα στο ακριβές σώμα σας, ενισχύοντας έτσι τις καμπύλες σας και σας δίνουν αυτή τη σέξι εμφάνιση που θα θέλατε να βάλετε για ένα πάρτι υψηλού επιπέδου. Δεν είναι μόνο το σχήμα του φόρεμα, αυτό που το κάνει με αυτόν τον τρόπο είναι το υλικό των ενδυμάτων. Τα υλικά ένδυσης που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή bodycons είναι γενικά πολύ άνετα και εύκολο στη μεταφορά. Διατίθενται σε υψηλό λαιμό καθώς και χαμηλές περικοπές, πλήρες μήκος σώματος ή μέχρι τα γόνατα. Ανάλογα με το τι θέλετε να φορέσετε ή τι νομίζετε ότι θα σας ταιριάζει, μπορείτε να το δοκιμάσετε για μια φορά!
2. Φορέματα Maxi – είτε είναι τα αιωρούμενα φορέματα Maxi είτε οι λαιμοί Halter, τα μισά μανίκια ή τα πλήρη μανίκια, τα φορέματα Maxi είναι εξαιρετικά άνετα να φορούν σε όλες τις εποχές, να φορούν ένα παλτό κατά τη διάρκεια των χειμώνων και μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτά μέσα οι χειμώνες. Αλλά, είτε πρόκειται για ένα είδος πάρτι όπως ένα πάρτι στην παραλία ή ένα πάρτι βεράντας, ένα φόρεμα maxi μπορεί να εντυπωσιάσει όλους εκείνους που είναι γύρω σας. Θυμηθείτε, ο ουρανός είναι το όριο. Τα φορέματα Maxi διατίθενται σε τρία μήκη- μίνι, MIDI και MAXI. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, ο πρώτος τελειώνει πάνω από τα γόνατα, το δεύτερο τελειώνει πάνω στα γόνατα και κάτω και το τελευταίο πέφτει στον αστράγαλο.
3. Φορέματα A-Line-ίσως το πιο κοινό φόρεμα που κόβεται στη βιομηχανία, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι πολύ σέξι και κομψά ακόμα και τώρα. Είναι σαν τα Evergreens της βιομηχανίας που θα συνεχιστούν για αιώνες και πέρα. Η φλόγα των φορέματα A-line δίνει άφθονο πεδίο ελεύθερης κυκλοφορίας, ταυτόχρονα επιτρέποντας να συμβεί αρκετή ανταλλαγή θερμότητας, κάνοντάς σας έτσι να αισθάνεστε άνετα και άνετα. Ξεκινώντας από τα στερεά χρώματα έως τα σύνθετα εκτυπωμένα τυπωμένα, αυτά τα φορέματα είναι πολύ εύκολο να βρεθούν και να φορέσουν, αλλά είναι επίσης μοναδικά με τους δικούς τους τρόπους. Είναι απαραίτητο να έχετε τουλάχιστον μία γραμμή Α στο ντουλάπι σας, φροντίστε να το προσθέσετε στη λίστα αγορών, αν δεν έχετε ήδη!
Αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια που καταβάλλετε για να κατανοήσετε τι θέλετε και τι απαιτεί η εμφάνισή σας. Δεν είναι περίεργο ότι το να είσαι fashionista χρειάζεται πολλή υπομονή, δοκιμές και λάθη, επιτυχίες και αποτυχίες. Συνολικά, δημιουργούν μια αίσθηση που είναι ασυναγώνιστη στη δημιουργικότητα και αιχμηρή σαν βελόνα. Εάν ελέγξετε τη συλλογή προϊόντων ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές χονδρικής για ρούχα της Αυστραλίας, θα σας εκτοξεύσετε, μιλώντας τουλάχιστον. Αναζητήστε το φόρεμα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και σας βοηθά στις δραστηριότητές σας χωρίς να είστε εμπόδιο στο ίδιο. Επίσης, λάβετε υπόψη τον σκοπό της χρήσης αυτών των φορέματα και σημειώστε τον συνδυασμό των χρωμάτων, ώστε να μπορείτε να μάθετε από την εμπειρία σας παραγωγικά. Τοποθετήστε τη μαζική σας παραγγελία τώρα σε πολύ χαμηλή τιμή- βιαστείτε!
Έκδοση ήχου: Κάντε κλικ εδώ
Ετικέτες:
Καλύτερα ρούχα χονδρικής
Διανομείς ενδυμάτων χύδην
Προμηθευτές ρούχων χύδην χονδρικής
διανομείς ρούχων
Διανομείς ρούχων Χονδρική
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής Αυστραλίας
Χονδρική ένδυση Αυστραλία
χονδρικός Γδιανομείς
Προμηθευτές χονδρικής πώλησης ρούχων
Προμηθευτές χονδρικής ενδυμασίας Αυστραλία

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια