Πρώτη εμφάνιση: Η Sonam Kapoor εκθέτει την πρώτη της εμφάνιση ως Neerja Bhanot!

Feb 26, 2023 Uncategorized

Όλοι έχουμε ακούσει συνομιλίες για την ιστορία της ζωής του Sonam Kapoor που δημιουργεί την ιστορία της ζωής του Neerja Bhanot. Παρέχοντας την ιστορία πολύ περισσότερο πιστωτικό αποτέλεσμα, καθώς και φήμη, είναι η μέθοδος της αποτίμησης του αφιερώματος στον αεροσυνοδότη Pan Am που έχασε τη ζωή της, ενώ σώζει τη ζωή των άλλων.
Σε ένα εξαιρετικά τραγικό περιστατικό, η Neerja Bhanot έχασε τη ζωή της, ενώ υπηρετούσε ως αεροσυνοδός στην Pan Am Flight 73 στις 5 Σεπτεμβρίου 1986, η οποία είχε κατακλυστεί από τρομοκράτη. Ο κόσμος φώναξε για την απώλεια της οικογένειάς της καθώς και για να ντροπιάσει τους τρομοκράτες.

Ενώ αναλαμβάνοντας μια τεράστια δουλειά όπως αυτή, όλοι μας καταλάβαμε ότι η Sonam θα πήγαινε ένα επιπλέον μίλι για να κάνει δικαιοσύνη στο έργο της. Ωστόσο, αυτό που μας συγκλόνισε! Για να σχήμα στο χαρακτήρα, έκοψε τη μακρά λαχτάρα της άξιζε κομμάτια. Στη συνέχεια δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της εμφάνισής της στο Instagram.
Εδώ είναι! Η πρώτη της εμφάνιση ως Neerja Bhanot
Πηγή: Instagram.comafter Δημοσίευση της εικόνας, είπε

“Γεια σε όλους! Αυτό είμαι εγώ ως Neerja! Στο αφιέρωμα μας στη Neerja Bhanot. Αυτή είναι η πολύ ειδική μου ταινία … Σας ευχαριστώ @foxstarhindi @blinglive ”
[SC: MediaD]

Φαίνεται αξιολάτρευτο, έτσι δεν είναι; Είναι κρίμα που θα πεθάνει προς το τέλος της ταινίας. Ωστόσο, αυτός είναι ο κίνδυνος που περιλαμβάνει την εκ νέου δημιουργία γνήσιων περιστατικών ζωής. Δύναμη σε εσάς, Sonam!
Αυτό έμοιαζε πολύ η πρώτη φωτογραφία του teaser!

Πηγή: instagram.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *