Archive: January 26, 2023

Εξερευνώντας την τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα του προσώπου – μπορεί να γίνει για ολόκληρο το σώμα;

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με μια φυσική και εξαιρετικά οργανική μέθοδο για να καθαρίσετε το δέρμα σας (οποιοδήποτε τύπο δέρματος), προτείνουμε την ερευνητική μελέτη της μεθόδου καθαρισμού πετρελαίου!
Ποια είναι η τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα του προσώπου;
Η τεχνική καθαρισμού πετρελαίου σε όρους λαϊκής είναι η πιο αγνή και εξαιρετικά ολιστική μέθοδος για να καθαρίσετε το δέρμα σας. Με την τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα του προσώπου, θα έχετε το δέρμα του προσώπου χωρίς προβλήματα καθώς και ατέλειες. Αυτό θα ήταν τόσο μεγάλο για το δέρμα σας για χρήση, πράγμα που θα σας έκανε να αμφισβητήσετε εάν πάνω από τα προϊόντα μετρητών που δαπανούν μια βόμβα καθώς και να ρίξουν το δέρμα σας, ήταν είδη hogwash! Επιπλέον, η τεχνική καθαρισμού πετρελαίου δεν απομακρύνει τα φυσικά έλαια στο δέρμα σας, στην πραγματικότητα αποκαθιστά την ισορροπία του πετρελαίου καθώς και ένα πανέμορφο που σας βλέπει στο τέλος της ημέρας. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, εμείς;

Πηγή: blogspot.com Τα βασικά στοιχεία με καθαρισμό πετρελαίου εξήγησε
Οι θεμελιώδεις αρχές με τεχνική καθαρισμού πετρελαίου πλήρους σώμα ή η συμφωνία είναι απλή- ένα μασάζ είναι το μόνο που απαιτείται μαζί με το σωστό λάδι για χρήση. Το λάδι θα διαλυθεί στο δέρμα καθώς και δεν θα κολλήσει ή θα φράξει τους πόρους. Με τη βοήθεια του ατμού, μπορείτε να εξαλείψετε τη βρωμιά καθώς και τα συντρίμμια κρυμμένα βαθιά μέσα στους πόρους, κάτι που είναι πολύ καλύτερο να κάνετε από το να χρησιμοποιείτε παραδοσιακά μαντηλάκια του προσώπου καθώς και καθαριστικά που έχουν αλκοόλ σε αυτά.
[Επίσης, διαβάστε: Απλά καθαριστικά μαντηλάκια]
Πηγή: Blogspot.comingredients:

Καστορέλαιο 1 κουταλιά της σούπας
Λάδι καρύδας 2 κουταλιές ή 4 κουταλιές της σούπας

Πηγή: YouTube.Commethod:
Χαλαρώστε καθώς και απορροφήστε την ατμόσφαιρα με μαλακή χαλαρωτική μουσική που παίζεται, καθώς και αρωματικά κεριά ανάβει. Πλυντήριο της συμφωνίας σας με ψυχρό νερό καθώς και στεγνό. Τώρα ζεστάνετε το καστορέλαιο καθώς και το λάδι καρύδας μαζί, καθώς και να το δώσετε τη δυνατότητα να βρείτε σε τυπική θερμοκρασία χώρου. Με τη βοήθεια μιας μπάλας βαμβακιού, βυθίστε ακριβώς το ίδιο στο μείγμα καθώς και εφαρμόζετε προσεκτικά γύρω από τη συμφωνία σας καθώς και το λαιμό. Πηγαίνετε προς τα πάνω για το λαιμό σε κίνηση καθώς και κυκλική για τα ζυγωματικά, μεθόδους για το μέτωπο καθώς και την περιοχή του άνω χείλους.

Με τα δάχτυλά σας, εξαιρετικά προσεκτικά μασάζ στο δέρμα, καθώς και να επιτρέψετε στους μύες να πάρουν λίγο πιο περιποίηση από το συνηθισμένο. Εικόνα που εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας, καθώς χρησιμοποιείτε την ίδια ακριβώς απαλή μέθοδο για να το κάνετε.
[Επίσης, διαβάστε: Οφέλη και μέθοδος έλξης πετρελαίου]

Περιμένετε ένα λεπτό ή δύο, καθώς και ενώ η αναμονή συμβαίνει, σε ένα μεγάλο μπολ (αν δεν έχετε ατμόπλοιο) βράστε δέκα φλιτζάνια νερό. Εξαλείψτε από το ζεστό όταν το νερό έχει βράσει καθώς και ατμό. Προσθέστε σε αυτό το νερό μερικές σταγόνες οποιουδήποτε τύπου σημαντικού πετρελαίου ή λεμονιού.
Λυγίστε πάνω από τη συμφωνία σας στο ατμό ζεστό νερό, να είστε προσεκτικοί για να μην πάτε τόσο χαμηλά. Καλύψτε το κεφάλι με μια πετσέτα έτσι ώστε να μην ενεργοποιήσετε το ζεστό να δραπετεύσει. Με τα δάχτυλά σας να κρατάτε μασάζ στο δέρμα όσο αισθάνεστε τον ατμό. Αυτό θα επέτρεπε στα έλαια να απορροφούν βαθύτερα στο δέρμα καθώς και στην ουσία λεμονιού για να διεισδύσουν καθώς και να αναζωογονήσουν τα κύτταρα του δέρματος.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι η αντικατάσταση του πλυντηρίου σώματος μπορεί να γίνει με ένα περιτύλιγμα σώματος. Αντί να χρησιμοποιείτε ατμό, μπορείτε να πετάξετε το σώμα καθώς και να καλύψετε τον εαυτό σας σε ένα πλαστικό περιτύλιγμα για μισή ώρα. Αυτό θα έβγαζε τις τοξίνες στο σώμα καθώς και θα αναπληρώσει και τα κύτταρα σας.
Πηγή: Το CharlestonMedicalspa.com Compose και ας καταλάβουμε ακριβώς πώς σας άρεσε αυτή η δημοσίευση σχετικά με την τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το πανέμορφο δέρμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι όπως πάντα να ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο καθώς και να το μοιραστούμε μαζί σας, οπότε αν έχετε τη δική σας τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα καθώς και το σώμα για να μας μοιραστείτε μια γραμμή!

Uncategorized

Πρώτη εμφάνιση: Νέα συλλογή μεγέθους από το PenningTons MBLM και το σκάβω

προσπαθώντας να βρούμε τις επιλογές εργασίας για το μέγεθος του μεγέθους; Το στούντιο από το Torrid είναι η νέα συλλογή που παρέχει άνεση, μόδα και επαγγελματικό στυλ, μέχρι ένα μέγεθος 30.

7 τύποι κέντρων Kurti Designs για να το μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο

kurtis έχουν γίνει must-have ρούχα για πολλές ινδικές γυναίκες. Από τα κορίτσια κολλεγίων σε γυναίκες που εργάζονται σε μεσήλικες νοικοκυρές, όλοι κοσμούν αυτό το φανταστικό και άνετο ένδυμα. Φυσικά, ο σχεδιασμός και το μοτίβο για μια κούρτα διαφέρουν σε σχέση με την ηλικία και τον τύπο του σώματος.
Ωστόσο, αυτό που είναι κοινό και παραμένει αδιαχώριστο είναι το έργο τέχνης ή τα κεντήματα Kurti σχέδια. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια εύκολη και απλή κούρτα σε ένα πάρτι φθορά ή μια κομψή στολή απλώς προσθέτοντας κάποιο κέντημα σε αυτό.
Τελευταία σχέδια κέντημα για το Kurtis
Το να είσαι Au Courant με τα πιο πρόσφατα σχέδια κέντημα είναι ένα πρέπει για κάθε fashionista. Για να σας δώσουμε χαμηλά επίπεδα στα σχέδια που θα μετατρέψουν το casual Wear Kurtis σε Haute Couture, φτιάξαμε μια λίστα.

Ρίξε μια ματιά:
Χειροποίητα κέντημα kurti μοτίβα
Ας σας δείξουμε μερικά όμορφα είδη σχεδίων κεντήματος για το Kurtis για να του δώσουμε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση.
Από το λαιμό σε σύνορα μανίκι μέχρι το σχεδιασμό πίσω, το κέντημα μπορεί να ρυθμιστεί οπουδήποτε σε ένα φόρεμα. Το κέντημα είναι μια τέχνη και μια εξωραϊσμό για να προσθέσετε γοητεία σε ένα φόρεμα και μπορεί να φανεί πολύ πιο υπέροχο εάν ο συνδυασμός χρωμάτων ληφθεί υπόψη. Τα πρότυπα κέντημα μπορεί να είναι απίστευτα περίτεχνα και βαριά έως εύκολα και περιστασιακά.

Εδώ είναι μερικοί διαφορετικοί τύποι σχεδίασης κεντήματος που μπορείτε να δοκιμάσετε για το Kurtis σας.
1. κέντημα Zardosi
Υπονοεί κυριολεκτικά το ράψιμο με χρυσό νήμα στη γλώσσα των περσικών. Επίσης, είναι το πιο όμορφο και φανταχτερό έργο κεντήματος. Εάν δοκιμάσετε αυτό το χέρι κέντημα kurti σχέδια, σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια. Για μια βαρύτερη εμφάνιση για το kurti σας μπορείτε να έχετε ακόμη και ολόκληρο το Kurti σας κεντημένο με όμορφα μοτίβα, ενώ αν θέλετε κάποια εύκολη εμφάνιση επιλέξτε τα σχέδια κέντημα για τη γραμμή του λαιμού Kurtis. Το έργο Zardosi γίνεται ως επί το πλείστον σε χρυσό και ασήμι ή άλλα μεταλλικά χρώματα. Μπορεί ακόμη να διακοσμηθεί περισσότερο με πέτρες ή μαργαριτάρια.

2. Κέντημα εργασίας καθρέφτη
Το Mirror Work ή το κέντημα Shisha στο Kurtis είναι ένα πολύ συμβατικό είδος κεντήματος και μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικούς τύπους ενδυμάτων. Αν και είναι πολύ απλό, φαίνεται όμορφο σε οποιοδήποτε ύφασμα. Αυτό το χέρι κέντημα kurtis σχέδια μπορούν να γίνουν καλλιτεχνικά. Επίσης, ο καθρέφτης μπορεί να έχει διαφορετικά μεγέθη και σχήματα που ταιριάζουν στο Kurti σας. Με μια εύκολη γραμμή γύρω από το λαιμό σας ή στην πλευρική περικοπή του Kurti σας μπορεί σίγουρα να φανεί γοητευτικό. Μπορεί επίσης να ζωντανέψει ένα βαρετό Kurti και να κάνει τη στολή σας να λάμψει.

[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε στο Λας Βέγκας]

Πηγή: harmeendesign.com5. Κέντημα chikan
Το κέντημα του Chikankari είναι η υπερηφάνεια του Lucknow και προέρχεται επειδή η εποχή των Mughals. Είναι όμορφα τελειωμένο με λευκό χρώμα σε υφάσματα που είναι ελαφριά σε βάρος. Σήμερα μπορείτε να βρείτε το chikankari έργο που γίνεται σε διαφορετικά χρώματα μαζί με διαφορετικά διακοσμητικά όπως πούλιες, καθρέφτη κλπ. Φαίνεται απολύτως μοντέρνο όταν γίνεται σε ένα kurti. Συνήθως είναι ένα πάνω από το κέντημα που γίνεται σε όμορφα μοτίβα ελεύθερου χέρι.
[Επίσης, διαβάστε: Aari Work Designs]
Πηγή: Paytm.com [SC: MediaD]
6. κέντημα του Κασμίρι
Αυτό το υπέροχο κέντημα προέρχεται από το πιο όμορφο μέρος στην Ινδία. Το κέντημα του Κασμίρι δεν είναι μόνο γνωστό στην Ινδία αλλά σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα απολύτως πρέπει να έχει. Συνήθως, τελειωμένα με διαφορετικά χρώματα και κατάλληλη σκίαση, είναι ακαταμάχητο. Ο σχεδιαστής κέντημα Kashmiri Kurti συνήθως εμπνέεται από τη φύση με το θέμα που περιστρέφεται γύρω από λουλούδια, δέντρα, αναρρίχους, φρούτα, πουλιά κλπ.
Πηγή: kashmirmarket.com7. Κεντήματα Kutchi
Αυτός ο κόσμος δημοφιλής κέντημα προέρχεται από την πολιτεία του Γκουτζαράτ. Αυτό που είναι θεαματικό σε αυτή τη μορφή κεντήματος είναι τα δυναμικά του χρώματα. Είναι συνήθως τελειωμένο με πολύ περισσότερα από τρία χρώματα και διακοσμημένο με καθρέφτη ή μπαλώματα. Λόγω της μεγαλοπρέπειας του φαίνεται όμορφο σε κάθε είδους ενδυμασία. Είτε πρόκειται για σχεδιαστή Kurti είτε για lehenga ή sari, προσθέτει οριστική γοητεία.
[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε στη Νέα Υόρκη]
Πηγή: vibgyorcollections.comthese ήταν μερικά εκπληκτικά σχέδια κέντημα kurti. Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της ντουλάπας σας;

Είναι επαγγελματικές τσάντες crossbody;

Είναι επαγγελματικές τσάντες crossbody; Μπορείτε να φορέσετε ένα σε ένα μεσημεριανό γεύμα ή μια εκδήλωση δικτύωσης; Ο επισκέπτης C αναρωτιέται…
Μήπως μια τσάντα crossbody σκέφτεται για επαγγελματικό; Είμαι φθαρμένος από το να φέρω έναν τόνο τσάντες στη δουλειά (χαρτοφύλακα, αντλία, τσάντα μεσημεριανού, καθώς και πορτοφόλι) καθώς και προσπαθώ να μειώσει την τσάντα μου. Σκέφτομαι να αγοράσω την τσάντα μαργαριταριών Lo & Sons. Ωστόσο, θα ήταν περίεργο να χρησιμοποιείτε ένα crossbody σε ένα συμβάν για το μεσημεριανό γεύμα ή τη δικτύωση; Ευχαριστώ!
Η τσάντα crossbody είναι τόσο σημαντική ιδανική τώρα. Πιστεύω ότι είναι χαριτωμένα, ακόμα κι αν δεν θα φορέσω τον εαυτό μου (Busty Girls, είσαι μαζί μου;). Θα ήθελα να δηλώσω ότι αυτή είναι μια κατάσταση του “εσείς κάνετε” καθώς και να προχωρήσετε καθώς και να το φορέσετε αν θέλετε. Πιστεύω ιδιαίτερα ότι το crossbody είναι το νέο ρολόι – το καλύτερο για να αρπάξει κάτι γρήγορα για να τρέξει για να πάρει το μεσημεριανό. (Εικόνα: Μια άλλη δημοφιλής επιλογή, ο Marc Jacobs Natasha, που προσφέρεται στο Nordstrom για $ 108-$ 398. Η απεικόνιση δερμάτινης τσάντας είναι $ 365.)
Αλλά – υπάρχει πάντα ένα αλλά, δεν υπάρχει; – Μπορώ να σας προειδοποιήσω σε δύο πιθανές ευχές που μπορεί να επικαλεστούν τη δυσμενή κρίση για τον επαγγελματισμό σας.

Πρώτον: Εάν πρόκειται για συμβάν δικτύωσης ή για μεσημεριανό γεύμα, απαιτείτε πραγματικά κάθε τύπο τσάντας; Πολλά γεγονότα δικτύωσης που έχω πάει, οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει τις τσάντες τους καθώς και παλτά, καθώς και περιπλανιέται στο δωμάτιο, pursefree. (Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ένιωσα πάντα ένα σακάκι με τσέπες ήταν ένα μη-brainer για μια εκδήλωση δικτύωσης-μια τοποθεσία για το κινητό σας, καθώς και κάρτες εξυπηρέτησης!) Έχω δει μερικές γυναίκες να περιπλανιούνται γύρω με τις τσάντες τους, Εκτός από τους δύο τύπους: α) ο τύπος του ατόμου που έχει μια τόσο σημαντική τσάντα που είναι απίστευτα ευτυχής να αναδείξει, ή β) το είδος του ατόμου που αρνείται να εξαρτάται από το coatcheck / άλλους επισκέπτες Εκτός από την επιμένει να φέρει την τσάντα μαζί της. Θα ήθελα τουλάχιστον να σας παρακινήσω να μετρήσετε το χώρο για να δείτε αν άλλες γυναίκες φέρνουν μαζί τους τις τσάντες τους ή αν υπάρχει επιλογή Coatcheck. Εάν είστε πραγματικά νευρικοί, μπορείτε απλά να φέρετε μαζί σας μία κάρτα πιστωτικού αποτελέσματος αντί για ολόκληρο το πορτοφόλι σας, καθώς και να διατηρήσετε την κάρτα πιστωτικών σας αποτελεσμάτων στην τσέπη σας.

Δεύτερον, καθώς και αυτό είναι πραγματικά ένα σημείο για το πόσο αργά τα μοτίβα μόδας διαπερνούν ένα συμβατικό χώρο εργασίας: οι παλαιότεροι συνάδελφοι σε συγκεκριμένους μπορεί να συνεργαστούν με την τσάντα crossbody ως casual ή ακόμα και τουριστικό. Αυτή η αντίληψη μπορεί να ενισχυθεί αν συχνά ριζοβολείτε γύρω από αυτό, καθώς και τραβώντας τα πράγματα καθώς και έξω. Γι ‘αυτό είναι η παραδοχή ότι είναι το άλλο μου σημείο: κατανοήστε τον τύπο του ατόμου που πρόκειται να είναι εκεί (π.χ. είναι ένα γεγονός των νέων εμπειρογνωμόνων;), καθώς και με ποιον θέλετε να συνδεθείτε.
Κυρίες, ποιες είναι οι σκέψεις σας για τις τσάντες crossbody για δουλειά καθώς και για εκδηλώσεις εργασίας; Ποιες είναι οι προτιμώμενες τσάντες crossbody σας ιδανικές τώρα;
——-
Ν.Β. Αυτά τα ουσιαστικά άρθρα προορίζονται να αποτελούν πηγή σχολιασμού γειτονιάς σε ένα συγκεκριμένο θέμα, με το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν χωρίς να χρειάζεται να κοσκινίσουν πολλά άσχετα σχόλια. καθώς και έτσι, αν και του προγράμματος εκτιμούμε εξαιρετικά όλα τα σχόλια από τους αναγνώστες μας, θα σας ζητήσουμε να διατηρήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το θέμα. Τα ThreadJacks θα διαγραφούν κατά τη διακριτική μας ευχέρεια καθώς και την ευκολία. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!

Uncategorized

Το Best 11 Made in India Cosmetic Brands πρέπει να προσθέσετε στο σχήμα προσφυγής σας

Αν και η τιμολόγηση των προϊόντων Biotique μπορεί να φανεί λίγο ακριβό, αξίζει να δοκιμάσετε οι Αγιουρβέδα σε αυτό αξίζει να δοκιμάσετε.
Από την περιποίηση της επιδερμίδας, την περιποίηση των μαλλιών, τη φροντίδα του σώματος στα προϊόντα φροντίδας των βρεφών, υπολογίζονται στη βιοϊκά για να παρέχετε την έκκλησή σας καθώς και να φροντίσετε την τιμολόγηση προστιθέμενης αξίας.
Πηγή: Facebook.com/biotique5. Shahnaz Hussain
Η μάρκα του Guru του Guru ήταν τόσο καλά όσο θα παραμείνει πάντα στην λίστα των καλύτερων 11 που έγιναν στην Ινδία καλλυντικά εμπορικά σήματα. καθώς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σκέφτονται για τη σημαντική δημοτικότητα, τα προϊόντα Shahnaz Hussain έχουν ευχαρίστηση τόσο τόσο τόσο στην εξωτερική όσο και στην εγχώρια αγορά.

Υπάρχουν μπουτίκ Shahnaz Hussain στις πόλεις του μετρό της Ινδίας που σας παρέχουν μια αξιόπιστη βότανα καθώς και θεραπευτική εμπειρία μέσω των προϊόντων της για το πρόσωπό σας, το δέρμα σας, καθώς και τις ανάγκες φροντίδας των μαλλιών. Το SH αξίζει τον κόπο!
Πηγή: Facebook.com/shahnazhusaingroup6. Χορτικά των Ιμαλαΐων
Αυτή είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες καλλυντικές εταιρείες στην Ινδία που κάνει όλα τα είδη προσφυγής καθώς και προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Τα βότανα της Ιμαλάια αναμφισβήτητα θέτουν σε πολλά από τα Ayurvedic καθώς και φυτικές ικανότητες σε όλα τα προϊόντα της σε τόσο προσιτή τιμολόγηση, θα μειώσετε την έννοια της αγοράς δαπανηρών εμπορικών σημάτων Firangi.
Από τα Kajals, τα σαμπουάν, τα θρεπτικά, καθώς και τις ενυδατικές κρέμες με τα προϊόντα φροντίδας των βρεφών, καθώς και άλλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, τα Himalaya Herbals είναι μεταξύ των 10 κορυφαίων καλύτερων πωλήσεων καλλυντικών εμπορικών σημάτων Ινδία 2017.

Πηγή: Himalayastore.com7. Elle 18
Ένα από τα προϊόντα αυτής της μάρκας Elle 18 Color Pops Matte έχει εγκριθεί από την Anushka Sharma (πριν από το γάμο της με τον Virat Kohli). Η Elle 18 είναι μια ευνοημένη μάρκα μεταξύ των νέων καθώς και των εφήβων στην Ινδία.
Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων των χείλη καθώς και τα χρώματα των νυχιών της Elle 18 είναι πολύ πολύχρωμα καθώς και funky. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έφηβοι δεν μπορούν να έχουν αρκετό από αυτούς. Ελέγξτε τα έγχρωμες εμφανίσεις καθώς και τις έγχρωμες βόμβες της Elle 18, καθώς και θα είστε μια ντίβα μόδας σε χρόνο μηδέν.

Πηγή: Facebook.com/elle18india8. Χρώματα Viviana
Viviana Χρώματα Ινδία Pvt. Ltd. είναι μια από τις αξιόπιστες καλλυντικές εταιρείες στην Ινδία, οι οποίες κάνουν μια μεγάλη ποικιλία υψηλής ποιότητας περιποίησης επιδερμίδας, φροντίδας μαλλιών, καθώς και προϊόντα μακιγιάζ – όχι μόνο για τις γυναίκες, ωστόσο, επίσης. Η τεράστια ποικιλία πελατών περιλαμβάνει κολέγια-επισκέπτες, νοικοκυρές, διασημότητες, καθώς και εταιρικά. Τα προϊόντα Viviana έχουν χρώματα για κάθε γεγονός καθώς και αποχρώσεις για κάθε διάθεση. Η επιχείρηση έχει μια εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια στην αγορά, καθώς και τα πρότυπα με τις προωθήσεις της καθώς και τις εκστρατείες δημοσιότητας.
Πηγή: Facebook.com/vivianacolors.india9. τα δάση βασικά
Πολυτελής Αγιουρβέδα! Αυτή είναι η ουσία των Essentials του Forest Brand. Η συσκευασία καθώς και τα συστατικά των δασών δασών έχουν πείσει τις ινδικές γυναίκες να προσθέσουν luxe στο καθημερινό τους σχήμα προσφυγής. Αυτή η ευρέως γνωστή ινδική μάρκα Ayurvedic χρησιμοποιεί μόνο καθαρά απαραίτητα έλαια, ψυγμένα φυτικά έλαια καθώς και εκχυλίσματα φυτών στα προϊόντα της. Επομένως, δεν περιμένετε τίποτα, ωστόσο, περιποίηση του δέρματος μέσω σαπουνιών βούτυρο υψηλής ποιότητας, βολβό σώματος, πλυσίματος ντους. Η μάρκα χρησιμοποιεί εξωτικά προϊόντα για τους άνδρες, τις γυναίκες, καθώς και τα μωρά.

Πηγή: Facebook.com/forestessentials10. Τζόβες
Η Jovees διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων προσφυγής που προσφέρονται με οποιονδήποτε τρόπο τα κορυφαία καταστήματα προσφυγής σε ολόκληρη την Ινδία. Έχει προϊόντα που προσφέρονται για ξηρό δέρμα, λιπαρό δέρμα, δικαιοσύνη, νυχτερινή κρέμα, ίδρυμα κλπ. Η μάρκα απολαμβάνει επίσης σημαντική δημοτικότητα σε χώρες όπως η Σρι Λάνκα, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, η Μαλαισία, οι Μαλδίβες, η Αυστραλία, καθώς και η Ισπανία.
Πηγή: instagram.com/joveesherbal/11. Παταντζάλι, Ayurved
Αυτή η μάρκα “Made in India” είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση FMCG στην Ινδία. Από μια εξαιρετική ποικιλία προϊόντων στο σπίτι για τα προϊόντα έκκλησης καθώς και από τα καλλυντικά, η Patanjali Ayurveda παρέχει ξένη μάρκα μια διαδρομή για τα χρήματά τους.

Έκθεση TPS της Τρίτης: «Lolo» Stretch Dress

Οι καθημερινές μας αναφορές TPS υποδηλώνουν ένα κομμάτι της κατάλληλης εργασίας ενδυμασίας σε μια σειρά τιμών. (Gaaaah, σκέφτηκα ότι αυτό δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες, συγνώμη!) Αυτό το φόρεμα θήκης έχει περάσει εδώ και χρόνια (το συμπεριλήξαμε στο φόρεμα της θήρας του 2014), αλλά δεν νομίζω ότι το έχουμε παρουσιάσει ποτέ ως ξεχωριστό TPS κανω ΑΝΑΦΟΡΑ. Μου αρέσει το υψηλό αλλά βαθύ λαιμό V, το κατάλληλο από την εργασία, και το γεγονός ότι μπορεί να πλυθεί στο μηχάνημα, αν χρειαστεί. Εάν μεταξύ των μεγεθών, όλοι οι αναθεωρητές σημειώνουν μέχρι το μέγεθος. Το μοντέλο το φοράει λίγο πολύ σφιχτό για δουλειά IMHO. Το φόρεμα είναι $ 188. Η γαλλική σύνδεση “Lolo” Stretch Dress Dress εδώ είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλότερης τιμής και μια επιλογή συν-μεγέθους. Είδα ένα καταπληκτικό κομμάτι που θα θέλατε να συστήσετε; Παρακαλώ e-mail tps@corporette.com. (L-4)
Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών και το Corporette® μπορεί να κερδίσει προμήθειες για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert-Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση Pals & Family, 40% από την αγορά πλήρους τιμής σας!
BANANA Republic Factory-Εξατομικευμένη Φιλική & Οικογενειακή Εκδήλωση, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – έως και 50% έκπτωση σε όλα. Όλα τα τζιν 49,95 δολαρίων; επιπλέον 15% off tops, shirts & παπούτσια
LOFT – 50% έκπτωση σε όλα και δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση κλήσης, έως και 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η καλοκαιρινή πώληση είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε έως και 60% έως 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Victoria’s Secret-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:
BUFFY – έως και 35% έκπτωση στο κρεβάτι τους
Αλεξίπτωτο-Εξοικονομήστε έως και 40%

Μερικές από τις τελευταίες δημοσιεύσεις μας εδώ στο Corporette…
12 Εύκολα ενημέρωση για το γραφείο

Εύκολοι τρόποι να θυμάστε να πάρετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για δουλειά στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές για έμπνευση ρούχων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Αναφορά TPS της Δευτέρας: Η Striped Cashmere Cardigan

Οι καθημερινές αναφορές TPS υποδηλώνουν ένα κομμάτι κατάλληλης εργασίας ενδυμασίας σε μια σειρά τιμών. Αυτή την εβδομάδα των αναφορών TPS έρχονται σε σας από μια άλλη πρόσφατα έγκυος κυρία: Εργασία που bump blogger, μητέρα, δικηγόρος, και overachieving Chick, K. Welcome, K!
Αυτό με φαίνεται ως η τέλεια ζακέτα με λίγο κάτι επιπλέον. Θα ήταν ιδιαίτερα ωραίο το καλοκαίρι στο νότο, όπου φαίνεται ότι προσπαθούν να με παγώσουν από το γραφείο μου. Για κάποιο λόγο, φαντάζομαι ότι αυτό φαίνεται καλύτερα με ευρύτατα χαλαρά slacks παρά με μια φούστα, ίσως επειδή τα Slacks θα έκαναν για μια μακρύτερη σιλουέτα παρά το μήκος του πουλόβερ. Θα μπορούσατε να το φορέσετε με χαλαρά ναυτικά ή να το δοκιμάσετε με μερικά από τα διασκεδαστικά χρωματιστά παντελόνια που βρίσκονται τώρα-ένα κόκκινο ντομάτα-y, Kelly Green ή ακόμα και κίτρινο. Διατίθεται στο Neiman Marcus στο X-Small μέσω του X-Large για $ 450. Tory Burch Vaile ριγέ Cashmere Cardigan
Είδα ένα καταπληκτικό κομμάτι που θα θέλατε να συστήσετε; Παρακαλώ e-mail tps@corporette.com.
(L-2)

Από ιστότοπους που αγαπάμε

Ανεπιθύμητοι και μη-παντρεμένοι: είναι οι Tom Brady και Gisele Bunchenpopdust

Πολύχρωμες επιλογές για την ντουλάπα σας, στο Salefemme d’On Actor âge

Όλα όσα φορούσα την περασμένη εβδομάδα, 8.24.22. Η λωρίδα

Powered by PubExchange