Archive: October 31, 2022

Η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε την Πρωτοχρονιά σας

ευχαρίστησε το νέο έτος 2022! Ελπίζω ότι όλοι είχαν μια φανταστική στιγμή να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια, τους καλούς φίλους και τους άρεσε. Με ένα νέο έτος, μου αρέσει ακριβώς το πώς παίρνουμε μια αυτόματη στιγμή για να επαναφέρουμε καθώς και να αρχίσουμε. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ανανέωση. Είστε προετοιμασμένοι για ένα νέο ξεκίνημα; Τώρα που έχει αρχίσει το νέο έτος, είναι η εποχή του χρόνου για άλλη μια φορά, όπου το νέο έτος προσφέρει μια καθαρή πλάκα από το προηγούμενο έτος που καθιστά κατάλληλο για τους ανθρώπους να κάνουν στόχους που ελπίζουν να επιτύχουν για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Κάθε χρόνο, είναι φυσικό για πολλούς από εμάς να ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Καθώς το ημερολόγιο μετατρέπεται στον Ιανουάριο, είμαστε γεμάτοι από την ελπίδα ότι φέτος το 2022 θα είναι διαφορετικό καθώς και ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Κρατώντας αυτή την ελπίδα, είμαστε διατεθειμένοι να χτυπήσουμε αναζωογόνηση καθώς και να κάνουμε ψηφίσματα νέου έτους για να εισέλθουν. Καθώς κοιτάζω πίσω το 2021, το οποίο ξεκίνησε με την απώλεια του μπαμπά μου, δεν ήταν ένα απλό έτος για να ξεκινήσω. Ωστόσο, ήταν ένα εκπληκτικό έτος για τη ζωή μου καθώς και για το επάγγελμα γενικότερα. Κοιτάζω μπροστά μέχρι το 2022 καθώς και τα εξαιρετικά πράγματα για μένα. Για μένα, η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσω το έτος μου είναι για το παρόν καθώς και σκόπιμο. Είμαι πολύ περισσότερο προσανατολισμένος στο στόχο από τις αναλύσεις. Φέτος, θέλω να είμαι σκόπιμος για την υγεία και την ευεξία μου σε τομείς αυτο -φροντίδας, φυσικής κατάστασης καθώς και ψυχικής υγείας.
Κάνετε τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς; Κάνετε τα ίδια ακριβώς τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς κάθε χρόνο; Για πολλούς από εμάς, το ψήφισμα της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει την πραγματοποίηση αλλαγών τρόπου ζωής. Όλοι είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το γυμναστήριο, να προπονούνται, να τρώνε πιο υγιεινά καθώς και πολύ καλύτερα. Ενώ αυτά τα ψηφίσματα είναι υπέροχα, δεν είναι πάντα απλό να κρατηθεί από τότε που συμβαίνει η ζωή. Έτσι, μην χτυπάτε τον εαυτό σας ή μάλλον, μην εστιάζετε τόσο πολύ για να κάνετε τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς. Επικεντρωθείτε στη γενική σας ευημερία, αυτο-φροντίδα καθώς και ψυχική υγεία. Να είστε σκόπιμοι, να κάνετε σοφές αποφάσεις καθώς και επιλογές υγείας και ευεξίας. Ακόμα και πολύ περισσότερο, εδώ είναι μια απλή καθώς και η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε το νέο έτος σας.

Τα προϊόντα αυτοεξυπηρέτησης για να ξεκινήσουν το νέο έτος

< >

Η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε τη νέα σας χρονιά
1) Ξεκινήστε με τη βελτίωση της φυσικής σας ικανότητας. Ξεκινήστε αργά, καθώς και να εργαστείτε για να γίνει ένας τρόπος ζωής και όχι ένας στόχος για το έτος. προπόνηση για να αισθάνεστε καλά, υγιή καθώς και λιγότερη έμφαση να είναι πιο λεπτή. Ασκήσεις όπως το περπάτημα, η πεζοπορία, ο χορός και/ή άλλες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά. Η αναδιάρθρωση των ρουτίνων διατροφής σας εστιάζοντας στις επιλογές υγιεινής διατροφής, καθώς αυτό θα καταλήξει να είναι απαραίτητο απαραίτητο στη ρουτίνα αυτο-φροντίδας σας. Επικεντρωθείτε στο να καταλήξετε να είστε πιο υγιείς καθώς και ισχυρότεροι καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Πάρτε τον εαυτό σας μια νέα ενδυμασία προπόνησης, καθώς και να εργαστείτε για έναν υγιέστερο σας!
2) Ορίστε λογικούς στόχους για βελτίωση. Είναι εντάξει να μην είσαι εκεί που θέλετε ή απαίτηση να είναι αύριο, την επόμενη μέρα ή τον επόμενο μήνα. Ρυθμίστε τη δική σας ταχύτητα καθώς και να είστε συνεπείς προς αυτήν. Ανεξάρτητα από το τι είναι, αν ξεκινάτε με έναν στόχο φυσικής κατάστασης, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην καθιέρωση ελάχιστων καθημερινών στόχων για να εξασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν περιττά εμπόδια στη μέθοδο επίτευξης των μακροχρόνιων στόχων σας.
3) Εργαστείτε για να καταλήξετε να είστε πολύ καλύτεροι, εστιάζοντας στην αυτο-φροντίδα. Όταν εστιάζετε στην αυτο-φροντίδα, είναι απαραίτητο να κάνετε πράγματα όπως να πάρετε χρόνο κάθε μέρα για τον εαυτό σας, να έχετε αρκετό ύπνο, να διαλογιστείτε για 15 λεπτά κάθε μέρα καθώς και να πιείτε πολύ νερό για να εξασφαλίσετε ότι το σώμα σας εργάζεται στο καλύτερο του χρόνος.
4) Μην παρέχετε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς ακριβώς πώς σχεδιάσατε. Για να είναι επιτυχής σε οτιδήποτε στη ζωή, χρειάζεται υπομονή καθώς και επιμονή. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κατέληξε να είναι συγκλονισμένος εάν έχετε μια μέρα όπου αγωνίζεστε με το στόχο σας ή αν οι προσπάθειές σας δεν φαίνεται να κάνουν μεγάλη διαφορά.
Φέτος, επιλέξτε να κάνετε μια μακροχρόνια τροποποίηση με τη συνεπή σας με τον τρόπο ζωής σας, την υγεία σας, την καταλληλότητα, την αυτο-φροντίδα καθώς και πολύ πιο σημαντικά ψυχική υγεία.
Θυμηθείτε ότι η υγιής δεν υπονοείται να αισθάνεστε σαν ευθύνη ή κάτι που φοβάστε να κάνετε κάθε μέρα. Θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό! Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις πιθανότητες που προσφέρονται στη γειτονιά σας για να παραμείνετε σε φόρμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, δοκιμάζοντας διαφορετικά αθλήματα, αναλαμβάνοντας ποδηλασία ή ενώνοντας περιφερειακά μαθήματα γιόγκα. Όταν αρχίζετε να κάνετε ψηφίσματα που επικεντρώνονται στην αυτοεξυπηρέτησηnull

Uncategorized

Είναι φούστες καθώς και εσώρουχα αντιεπαγγελματικά;

είναι φούστες καθώς και εσώρουχα αντιεπαγγελματικά; Τι γίνεται αν έχετε έναν διαχειριστή που έχει μια σταθερή γνώμη, μια μέθοδο ή την άλλη; Τι θα συμβεί αν έχετε έναν διευθυντή που σας απαγορεύει να χρησιμοποιείτε εσώρουχα καθώς και φούστες, όταν άλλες γυναίκες στο γραφείο μπορούν καθώς και να κάνουν; Αναγνώστη ένα αναρωτιέται…
Μόλις πρόσφατα ξεκίνησα ένα νέο έργο σε μια καινοτόμο κλάδο, καθώς και τα γραφεία μας είναι επίσημα χαλαρά υπηρεσία, ωστόσο κανονικά απλώς ρουτίνα casual. Ο διευθυντής μου μισεί ότι φορώ εσώρουχα καθώς και φούστες. Μου είπε ότι η εμφάνιση θηλυκού στο εργασιακό περιβάλλον είναι φτωχή για τη σταδιοδρομία, καθώς θέλει μόνο να φορέσω denim ή khakis αν είναι στο γραφείο, καθώς μπορώ μόνο να φορέσω φούστες όταν ταξιδεύει. Έχω τηρήσει αυτό για μερικούς μήνες θεωρώντας ότι ήταν πραγματικά επίμονη γι ‘αυτό, παρόλο που άλλες γυναίκες στο γραφείο φορούν φούστες. Είμαι θετικός που οι φούστες μου δεν είναι ακατάλληλες με μήκος, είναι βασικές φούστες εργασίας από το Macy’s καθώς και από τη Lane Bryant. Τίποτα δεν φουσκώνει ούτε δαντέλα.
Εν πάση περιπτώσει, ο διευθυντής μου εγκαταλείπει την εταιρεία, ωστόσο τώρα αισθάνομαι ανασφαλής για τα ρούχα μου. Είναι ένα φτωχό βήμα για να φορέσετε φούστες καθώς και εσώρουχα αρκετές φορές την εβδομάδα;
Ουάου. Ειλικρινά, ο πρώην διευθυντής σας φαίνεται απίστευτα απογοητευτικός – ειδικά υπό την προϋπόθεση ότι άλλες γυναίκες στο γραφείο φορούν φούστες! Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι είναι ένα προσωπικό ζήτημα μαζί σας (κάτι για το στυλ σας το irks) ή αυτή είναι sizeist, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. (Η άλλη πιθανότητα που πίστευα μετά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Googling Visitor A: Ο διευθυντής αισθάνθηκε απειλείται επαγγελματικά από τον επισκέπτη Α, ο οποίος έχει ήδη ένα καθιερωμένο, επιτυχημένο επάγγελμα – καθώς και τον επιθυμητό επισκέπτη Α για να φανεί λιγότερο διαχειριστική.)

Όποια και αν είναι το ζήτημα: Λυπάμαι που έπρεπε να προσφέρετε μαζί του, καθώς χαίρομαι που ο διευθυντής είναι στη μέθοδο της. Έχουμε μιλήσει προηγουμένως για το πότε τα θηλυκά ρούχα είναι αντιεπαγγελματικά, εκτός από το πώς ακριβώς να φαίνονται ειδικοί σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου οι άνδρες βρίσκονται σε denim καθώς και hoodies, ωστόσο όχι όλα ταυτόχρονα. Ας συζητήσουμε λοιπόν.
Γνωρίστε το γραφείο σας. Δηλώνετε άλλες γυναίκες στο γραφείο φορούν φούστες – ακριβώς πώς διαφέρουν οι δικές σας, αν όχι καθόλου; Τους χρησιμοποιείτε με πολύ ψηλότερα τακούνια που φοράτε με παντελόνι; Είναι οι γυναίκες που τους φορούν σε διαφορετικές λειτουργίες από ό, τι είστε (για παράδειγμα, πολύ πιο ανώτεροι ή πολύ πιο κατώτεροι/διοικητικοί); Η ανάγνωση της κουλτούρας του γραφείου – καθώς και η τοποθέτηση – είναι ένα κρίσιμο μέρος της δουλειάς σας. Δεν χρειάζεται να παρέχετε ολόκληρο το προσωπικό σας στυλ, ωστόσο πρέπει να ανακαλύψετε πότε να το παίξετε χωρίς κίνδυνο-χρόνια πίσω είχαμε μια επιτυχημένη δημοσίευση επισκεπτών Goth Goth σε αυτό το εξαιρετικά θέμα. Επίσης, μόλις πρόσφατα συζητήσαμε πώς τα ρούχα είναι μόνο “ενδυναμωτικά” αν σας βοηθήσουν πραγματικά να πάρετε δύναμη. Χωρίς να βλέπω το γραφείο σας, είναι δύσκολο για μένα να κάνω προτάσεις, ωστόσο, όταν ακούω “δημιουργική υπηρεσία casual” πιστεύω για ένα shirtdress με επίπεδες μπότες, για παράδειγμα, ή ένα φόρεμα με τζιν και μαντήλι αντί για ζακέτα. Μιλήσαμε για ακριβώς πώς να μετατοπίσουμε μια συμβατική ντουλάπα σε ένα χαλαρό γραφείο πριν.
Ένα θηλυκό στυλ είναι ένα πράγμα. Το να είσαι σε κοστούμι είναι ένα άλλο. Αυτό δεν είναι θόρυβος όπως είναι ένα πρόβλημα με τον επισκέπτη Α, ωστόσο θα το αναφέρω εν συντομία. Εάν τείνετε προς ένα πολύ πιο girly στυλ-φούστες A-line, ψηλά τακούνια, πλήρες μακιγιάζ-ίσως να διασχίζετε τη γραμμή από το “Dressed Up” σε “σε κοστούμι”. Ιδιαίτερα να είστε προσεκτικοί για πολύ πιο vintage στυλ για το γραφείο.
Ξεκινήστε αργά. Δεδομένου ότι έχετε τηρήσει τους περίεργους “κανόνες” του διευθυντή σας, το γραφείο μπορεί να το δει αυτό ως τροποποίηση στυλ – έτσι ξεκινά αργά. Φορέστε ένα φόρεμα την εβδομάδα, όχι όλα τα φορέματα. Δείτε ακριβώς πώς αντιδρούν οι άνθρωποι, ποια σχόλια λαμβάνετε. Στις μέρες που δεν χρησιμοποιείτε φούστες ή φορέματα, φόρεμα με ενδυμασία παντελονιών – φορέστε ένα σακάκι με τζιν ή θηλυκό ζακέτα με χακί. (Μερικές από τις συστάσεις μας σχετικά με το ντύσιμο για μια προώθηση μπορούν να βοηθήσουν να γεφυρώσει το χώρο μεταξύ της ντουλάπας denim σας καθώς και της ντουλάπας φόρεμα/φούστα.) Εάν έχετε ένα προτιμώμενο ζευγάρι παπούτσια που φοράτε με τις φούστες ή τα φορέματά σας, φορέστε τα με το παντελόνι σας καθώς και να δείτε ακριβώς πώς πηγαίνει.
Λάβετε μια ειλικρινή δεύτερη γνώμη. Εάν μετά από μερικές φορές τη χρήση ενός φόρεμα εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα, μιλήστε στο τμήμα HR σας ή έναν πολύ πιο ανώτερο συνάδελφο που εξαρτάτε από την ειλικρινή γνώμη σας. Καταλαβαίνουν τον πρώην διευθυντή σας, το γραφείο σας, καθώς και εσείς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να σας προσφέρουν πολύ καλύτερη γνώση εδώ.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας, οι αναγνώστες; Ακριβώς πώς θα το διαχειριστείτε αυτό (τώρα, εκτός από τη διατήρηση αυτού του διαχειριστή) εάν ήσασταν στα παπούτσια του επισκέπτη Α; Πιστεύετε ότι τα εσώρουχα καθώς και οι φούστες μπορεί να είναι αντιεπαγγελματική;
(Εικόνα: Hollywood 819, αρχικά μεταφορτώθηκε στο Flickr από την Jessica Hartman Jaeger.)
——-
Ν.Β. Αυτά τα ουσιαστικά μηνύματα προορίζονται να αποτελούν πηγή σχολιασμού γειτονιάς σε ένα συγκεκριμένο θέμα, με το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν χωρίς να χρειάζεται να κοσκινίσουν πολλά άσχετα σχόλια. επισηςnull

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα χονδρικά ενδύματα από ό, τι μόνο υψηλής ποιότητας καθώς και τιμή;

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα χονδρικά ενδύματα από ό, τι μόνο υψηλής ποιότητας καθώς και τιμή;
26/12/2018, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Η ώρα καθώς και για άλλη μια φορά οι υπηρεσίες μικρών ενδυμάτων ενθαρρύνονται να πάρουν τα χονδρικά ενδύματα τους από την κορυφή, καθώς και τους αναγνωρισμένους κατασκευαστές, ωστόσο υπονομεύουν συχνά αυτές τις συστάσεις καθώς και από την πρώτη επιχείρηση που βρίσκουν. Σταματούν να εργάζονται για να αναγνωρίσουν ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα για τους κατασκευαστές καθώς και για την υπηρεσία ενδυμάτων που μόνο το κόστος καθώς και η υψηλή ποιότητα χονδρικής.
Πέρα από την υψηλή υψηλής ποιότητας καθώς και την τιμή
Ναι, η τελική φροντίδα των καταναλωτών μόνο για την υψηλή ποιότητα καθώς και για το κόστος των ρούχων, το οποίο δείχνει ότι πρέπει επίσης. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σας περιορίζει να κοιτάξετε πέρα ​​από αυτά τα δύο. Για να μεγαλώσετε καθώς και να βελτιώσετε την επιχείρησή σας, καθώς και να ακουμπήσετε τους ανταγωνιστές σας.
Ιδιωτική ετικέτα-Διάσημοι κατασκευαστές χονδρικών ενδυμάτων Η.Π.Α. προσφέρουν προσωπικά είδη ενδυμάτων ετικετών, τα οποία οι χονδρέμποροι που δεν είναι οι μέσοι όροι-JOE δεν το κάνουν. Αυτή η επιλογή σας παρέχει την ευκαιρία να διευρύνετε την υπηρεσία σας εκθετικά. Μπορείτε να έχετε τη δική σας σειρά ενδυμάτων προσωπικής ετικέτας χωρίς κανένα είδος ταλαιπωρίας, σε χρόνο μηδέν. Σημασία για τη δική σας μάρκα.

Προσαρμογή – Η εξατομίκευση της χονδρικής πώλησης έχει καταλήξει να είναι εξαιρετικά σημαντική. Αυτή η επιλογή βοηθά στην ικανοποίηση των ιδιωτικών πελατών επαρκώς, καθώς και στους ανταγωνιστές αβίαστα. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές καθώς και οι πωλητές προσφέρουν αυτή την επιλογή, άλλοι δεν το κάνουν.
Διαφημιστικά ρούχα – Μερικοί κατασκευαστές ειδικεύονται σε αυτή τη θέση. Κατανοούν τα «και τα κομμάτια» αυτής της διαφημιστικής τεχνικής. Δεν προσφέρουν μόνο το καλύτερο χαρτοφυλάκιο ενδυμάτων μάρκετινγκ με γρήγορη και απλή επιλογή εξατομίκευσης, ωστόσο η ομάδα τους να οδηγεί καθώς και έμπειρους εμπειρογνώμονες που προσφέρουν επίσης ενθαρρύνουν καθώς και τη σύσταση ως ακριβώς πώς να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο .
Εταιρική επωνυμία – Το Business Branding είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα από τα ρούχα μάρκετινγκ. Η διαφορετική μέθοδος καθώς και η τεχνική πρέπει να προσαρμοστούν κατά τη διαφήμιση ενός εμπορικού σήματος. καθώς και οι μεγάλοι κατασκευαστές κατανοούν ακριβώς πώς να το κάνουν αυτό.
Διανομή – Η διανομή είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο στην επιχείρηση ενδυμάτων. Για να αποκτήσετε το καλύτερο από το χύμα, κάποιος χρειάζεται διανομή καθώς και αποστολή γρήγορα καθώς και αποτελεσματικά. Εκτός από τους κορυφαίους χονδρικούς διανομείς ενδύματα στις ΗΠΑ Excel σε αυτό.
Έτσι την επόμενη φορά που θα βγείτε για να πάρετε χονδρικά ενδύματα ΗΠΑ, πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από την υψηλή υψηλής ποιότητας καθώς και την τιμή. Είναι σίγουρα εξαιρετικά σημαντικά, ωστόσο υπάρχουν λίγα άλλα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε καθώς και να διευρύνετε την υπηρεσία σας χωρίς μεγάλο μέρος της ταλαιπωρίας, πραγματικά. Το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι να πάρετε από την κορυφή καθώς και τους αξιόπιστους χονδρεμπόρους ενδυμάτων USA.

Ετικέτες:
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ενδυμάτων ιδιωτικών ετικετών
Χονδρικά ενδύματα κατασκευαστές ΗΠΑ
Χονδρικά ενδύματα ΗΠΑ
Χονδρικά διανομείς ρούχα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Η μανία των μπλουζών: Teefury

Η μανία των tees: teefury
Τώρα, όσοι από εσάς με καταλαβαίνετε λίγο καταλαβαίνετε ότι δεν είμαι ο τύπος whoring, καθώς δεν είμαι χωρίς ντροπή αυτοπροβολή (ειδικά σε αυτό το blog) εκτός αν είναι κάτι μεγάλο.
Και για μένα, αυτό είναι τεράστια νέα. Έχω επιμεληθεί από τον Jimmy Benedict “Jimiyo” για μια λειτουργία στο teefury.com.

Εδώ είμαι, μόνο σήμερα, με ένα από τα σχέδιά μου, για 9 δολάρια/tee. Είναι φθηνή εκτύπωση, χρώματα κλίσης, δύο χρωματικά σχήματα, ένα για τους τύπους καθώς και ένα για τις κυρίες.
Θα ήθελα να πάρω αυτή την ευκαιρία να πω χάρη τόσο στους ανθρώπους του Teefury όσο και στον Adrian Barkone από το Tee Shirts Factory για αυτή την ευκαιρία. Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς εσάς παιδιά!

0/5 (0 κριτικές)

Προηγουμένως, στο Corporette …

Ταξιδέψτε πίσω στην κάψουλα Time Corporette … εδώ είναι αυτό που ήταν στο μυαλό μας oh τόσο πολύ πριν από τα φεγγάρια.
Πριν από ένα χρόνο…
Ποιο είναι το προτιμώμενο αντηλιακό σας το 2021;
Πώς να προσθέσετε χρώμα στην ντουλάπα εργασίας σας όταν φοράτε κανονικά ουδέτερα
3 πράγματα που πραγματικά επιθυμώ θα είχα καταλάβει πριν από το 1L
Επιχειρηματική εθιμοτυπία… καθώς και 2021
Πώς να βγείτε από μια πτώση εργασίας από το σπίτι
Στιγμιότυπο προσωπικών χρημάτων: Ένας διευθυντής εργασίας μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με το ζωντανό χρέος χωρίς χρέη

Πριν δύο χρόνια…
Οι καλύτερες μάρκες Athleisure που αξίζουν τη φιγούρα
Ποιος επιστρέφει στο γραφείο (και τι φοράτε);
Τα καλύτερα στο Διαδίκτυο Εργαλεία για εργασία από το σπίτι
Στιγμιότυπο προσωπικών χρημάτων: Ένας αστυνομικός συμμόρφωσης μοιράζεται τις σκέψεις της για τη ζωή στο Σαν Φρανσίσκο, αφήνοντας το νόμο, καθώς και την εξόφληση των δάνεια ασκούμενου
Ποια είναι τα προτιμώμενα podcast σας;

Πριν από τρία χρόνια…
Τα καλύτερα παπούτσια για δουλειά για δουλειά
Αποτρέπετε εργασίες καθαρισμού γραφείων;
Πού σχεδιάζετε τη γραμμή μεταξύ προσωπικής και προσωπικής εργασίας;
Επαναλαμβάνετε τις διακοπές ή δοκιμάζετε νέα πράγματα;
Παραμύθια από το πορτοφόλι: Πόσο ξοδεύετε στο γυμναστήριο;

Τέσσερα χρόνια πριν…
Πού να ανακαλύψετε κομψά συνάρχου συν-μεγέθους για δουλειά
Πόσο καιρό περιμένετε να διαρκέσουν τα ρούχα σας;
Τι να φορέσετε για εργασία ενώ είναι έγκυος
Κομψές κορυφές για τα κοστούμια
Όρια εργασίας-ζωής: τελετουργίες καθώς και άλλες μεθόδους για να διαχωρίσετε την εργασία σας καθώς και την προσωπική ζωή

Πριν από πέντε χρόνια…
Πόσο πολλές τσάντες δίνετε δουλειά (και τι μοιάζει με το schlep σας;)
Ποιες μάρκες επιθυμείτε περισσότερο;
Περιήγηση εργασίας όταν είστε απίστευτα απασχολημένοι
Πόροι για γυναίκες που τρέχουν για το γραφείο
Σειρά City: Ο οδηγός Corporette® στη Νέα Υόρκη

Πριν έξι χρόνια…
Πώς να φορέσετε καλσόν το καλοκαίρι
Σημειώστε μάρκες για γυναίκες: συν-μεγέθους κοστούμια, μικρά κοστούμια, ψηλά κοστούμια, καθώς και περισσότερα
Τι να μην φορέσει για δουλειά
Hopping Job: Ναι ή όχι;
Παραμύθια από το πορτοφόλι: Αφήστε χώρο στο σχέδιο του προϋπολογισμού σας για να επωφεληθείτε από τις πωλήσεις

Συστάσεις καλοκαιρινών συνεργατών (αν έχετε μια προσωπική πρακτική αυτό το καλοκαίρι!): Όλες οι καλύτερες συστάσεις μας για τους νομικούς ασκούμενους, τους καλοκαιρινούς συνεργάτες, καθώς και άλλους που περιλαμβάνονται στην πρόσληψη καλοκαιρινών
Καλοκαιρινές συνεργάτες: Πόροι για τη μεγαλύτερη συνέντευξη της ζωής σας
Η σειρά Summer Partner Series: Summer Partner Style: Τι να φορέσετε για την πρακτική σας
Events Summer Partner: Τι να φορέσετε σε διασκεδαστικές-αλλά-wacky λειτουργίες όπως ιστιοπλοΐα, γκολφ, πάρτι πισίνας γραφείων, καθώς και περισσότερα!
Επιχειρηματικοί κανόνες για ασκούμενους
Η μέγιστη εθιμοτυπία για το μεσημεριανό οδηγό
Τερματίζοντας θετικά μια πρακτική άσκηση

Πώς να μην πάρει βάρος κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόσληψης καλοκαιριού
Καλσόν το καλοκαίρι
Πώς να φαίνεστε ειδικοί όταν είναι ζεστό AF
12 απλές updos γραφείου
Τι να μην φορέσει για δουλειά

Παλαιότερα άρθρα με συμβουλές για ενδυμασία εργασίας
Ρούχα καλοκαιρινής εργασίας: ακριβώς πώς να φαίνεσαι ειδικός όταν είναι ζεστό
Το καλύτερο εσώρουχο για να απαλλαγείτε από το VPL
Οι καλύτερες συστάσεις μας για το πότε, καθώς και ακριβώς πώς να φορούν καλσόν το καλοκαίρι
Οδηγός για τις καλύτερες κορυφές για τα γυναικεία κοστούμια
Ομορφιά Τετάρτη: Καλοκαιρινό μακιγιάζ
Τι κοσμήματα μόδας φοράτε στο γραφείο;

Uncategorized

Παντελόνια STRATRUP

Έχετε σκεφτεί ποτέ να φοράτε παντελόνια συνδετήρα; Τα παντελόνια και οι γκέτες αναλαμβάνουν αυτή τη σεζόν και εδώ είναι πώς να το στυλ. Ήμουν πάντα οπαδός των συνδετήρων λαμβάνοντας υπόψη αυτή την παιδική ηλικία. Πάντα βρήκα τους συνδετήρες να είναι συναρπαστικοί λόγω των ιμάντων που περνούν γύρω από τα πόδια σας. Μεγαλώνοντας, φορώντας παντελόνια ή γκέτες που με έκαναν να νιώθω σαν μπαλαρίνα. Ως ενήλικας, θα μπορούσα να περιμένω να επανεξετάσω αυτό το βλέμμα. Υπάρχει κάτι ελκυστικό για τη φθορά και το styling παντελόνι stirrup.
Ξεκινώντας την εβδομάδα στο “All Black προσαρμοσμένο” διασκεδαστικό βλέμμα μου και το προσαρμοσμένο κοκαλιάρικο παντελόνι stirrup είναι απλά εκπληκτική. Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας παντελόνι με συνδετήρες και αυτό είναι ελαστικό και ταιριάζει τέλεια. Το ένωσα με μια μαύρη κορυφή με λεπτομέρειες πίσω και μπορείτε να πείτε ότι μου αρέσουν λεπτομέρειες. Φορούσα αυτό το ροζ ροζ τόξο φόρεμα (εδώ) και αυτό το φόρεμα της Kate Spade Bow Last Holiday (εδώ).
Τι φοράω:
Παντελόνια (εδώ, παρόμοια εδώ) // TOP (εδώ, λευκή έκδοση εδώ, πολύ περισσότερο κορυφή εδώ) // Bag (εδώ/μπεζ ζεύγος εδώ) // σκουλαρίκια (εδώ, πολλά περισσότερα εδώ) // κραγιόν “Lady Danger ” (εδώ)
Αγοράστε το βλέμμα μου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Πώς να φορέσετε τζιν αυτό το καλοκαίρι

Τα καλύτερα ρούχα για να φορέσετε για το Valentine »…

Ημερομηνία νυχτερινής ιδέες στο σπίτι για να δοκιμάσετε…

Τι να φορέσετε για να εργαστείτε αυτό το φθινόπωρο…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

όνομα

όνομα

όνομα

όνομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Συγκεντρωτικές ψηφιακές εκστρατείες από την αφθονία διαφημιστικού πρακτορείου

άφθονο διαφημιστικό πρακτορείο
Μετά την εμπειρία της υπηρεσίας σχεδιασμού και διαφήμισης για περίπου οκτώ χρόνια, ο Mariano Farias και ο Pablo Alfieri ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το διαφημιστικό πρακτορείο Plenty, ένα στούντιο κατεύθυνσης τέχνης και κίνησης που βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες. Αυτή η ομάδα νέων επαγγελματιών – γραφίστας, εικονογράφοι, 2D εμψυχωτές και 3D καλλιτέχνες, έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό: παρέχοντας τις καλύτερες ιδέες και αποτελέσματα. Έχουν αναπτύξει την πλήρη εικόνα και πολλά πακέτα γραφικών για μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια όπως Fox, National Geographic, MTV, AXN, Sony, Nickelodeon και Discovery Channel, μεταξύ άλλων. Οι εκστρατείες εκτύπωσης και τα κινούμενα σημεία για τους Schweppes, Vodafone, Chandon, BIC, PNC Bank, Doritos, IBM και TCL χάρη σε οργανισμούς όπως Ogilvy NY, BBH NY, Landor LA, Y & R Melbourne, W+K China. Και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα! Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικά παραδείγματα της δουλειάς τους που μας αιχμαλωτίστηκαν.

0/5 (0 κριτικές)

Κατάλογος των μεγαλύτερων κομψών ενδυμάτων ανδρικών ενδυμάτων της χρονιάς

των μεγαλύτερων κομψών ενδυμάτων ανδρικών ενδυμάτων της χρονιάς
01/08/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Τα μοτίβα της μόδας καθώς και τα ανδρικά φορούν γειτονιά ενδύματα δεν συμβαδίζουν απαραιτήτως. Μάλλον συνήθως θα παρατηρήσετε ότι το τμήμα των ενδυμάτων των ανδρών επιστρέφει στο ίδιο ακριβώς παλιό στυλ που περιλαμβάνει κυρίως κλασικά καθώς και κομμάτια ενδυμάτων χωρίς κινδύνους. Παρόλο που επιθυμείτε να κάνετε μια τροποποίηση στην ντουλάπα σας καθώς και να επιφέρει τέτοια ρούχα που είναι πειραματικά και μοντέρνα.

Οι δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων προσωπικής ετικέτας έχουν καταλήξει σε μια ειδική συλλογή που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά. Ως εκ τούτου, ελέγξτε στο blog παρακάτω για να κατανοήσετε πολλά περισσότερα για τα διαφορετικά είδη κομψών κομματιών ενδυμάτων ανδρών που μπορείτε να επενδύσετε.

Επεξεργασία ελατηρίου
Τα florals καθώς και τα χρώματα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της σεζόν. Εάν επιθυμείτε να ενσωματώσετε μερικά φωτεινά χρώματα στην καθημερινή σας ενδυμασία, τότε επιλέξτε απολύτως τα texolor tees που έχει ένα στρώμα vintage μοτίβο.

Όταν σχετίζεται με το αθλητικό ένα φωτεινό χρωματιστό κορυφαίο φθορά, φροντίστε να μειώσετε τα συμπληρωματικά κομμάτια ιδιαίτερα τα παντελόνια. Σχετικά με τα παπούτσια, θα είναι σκόπιμο να μείνετε με τη Converse in Stated Solid Hues.
Καλοκαιρινός εραστής
Το καλοκαίρι είναι όλα σχετικά με τη χρυσή λάμψη, τα χρώματα ηλιοβασιλέματος καθώς και τους τόνους Ombre. Στην πραγματικότητα μπορείτε να παίξετε ακόμη και με γήιους τόνους όπως κίτρινη μουστάρδα κίτρινο τούβλο κόκκινο, Marsala καθώς και ακόμη και πράσινο δάσος. Η καλύτερη μέθοδος για να πετάξετε ένα από αυτά τα ζωντανά tees για το καλοκαίρι είναι η επιλογή ενός παντελονιού denim ως μέρος της φθοράς σας.

Τα denims δουλεύουν σαν μαγεία για τα καλοκαίρια, καθώς αυτά προσθέτουν μια παραδοσιακή αλλά σοφή ατμόσφαιρα στα ρούχα. Απομακρύνετε μακριά από τις εκδοχές εκδόσεις καθώς και επιλέξτε κάτι που είναι παραδοσιακό και διαχρονικό.
Παλέτα πτώσης
Όταν μιλάμε για πτώση, δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για κουραστικά κομμάτια ενδυμάτων. Μείνετε με ουδέτερα, ωστόσο, δεν το κάνετε τόσο χαμηλό κλειδί. Ένα μπεζ μπλουζάκι με λευκό κέντημα κατά μήκος της γραμμής είναι μεγάλη. Μαζί με το μαύρο chinos είναι κάτι που θα λειτουργήσει καλά.

Εκτός από αυτό, για τα εξωτερικά ενδύματα παραμένουν με βομβιστή ή ακόμα και hoodies που είναι σε πλούσια χρώματα του άνθρακα γκρι ή ακόμα και τα μεσάνυχτα μπλε. Επιλέξτε τέτοια ουδέτερα χρώματα που μπορούν να στρωθούν χωρίς να κάνετε την ενδυμασία σας να μοιάζει με καταστροφή.

Χειμωνιάτικος
Ελάτε χειμώνα, όλοι μας τείνουν να συνδέονται σε διάφορα στρώματα ενδυμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, το μπλουζάκι έχει την τάση να κρυφτεί στα κομμάτια των ενδυμάτων. Ως εκ τούτου, η καλύτερη μέθοδος που μπορείτε να τον επισημάνετε είναι επιλέγοντας ένα σκούρο πουκάμισα με τσάι καθώς και ουδέτερο φωτισμό. Μπορείτε ακόμη και να δίδετε το χρώμα των μπλουζών με τα παντελόνια για να παράγετε μια ξεχωριστή σιλουέτα.

Για τα παπούτσια, θα είναι σκόπιμο να επιλέξετε ένα ζευγάρι vintage καφέ μπότες για να συνολικά την εμφάνιση.
Όλες οι εποχές
Εάν υπάρχει μια μέθοδος, μπορείτε να φορέσετε μια ενδυμασία πουκάμισα για ολόκληρο το έτος, τότε πρέπει να είναι ένα απολύτως στρωμένο με ένα σακάκι denim. Για τα παντελόνια, μπορείτε είτε να επιλέξετε κάτι στο denim είτε να μείνετε με το chinos για να συνολικά την εμφάνιση. Μια ενδυμασία που προέρχεται από έναν ισορροπημένο συνδυασμό χρωμάτων θα λειτουργήσει απολύτως καλά για όλο το χρόνο. Μην παίζετε, καθώς και πολλά χρώματα, όπως η σκιά Trio θα αρκεί.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης που θέλουν να συμπεριλάβουν ενδύματα χονδρικής πώλησης ανδρών στο κατάστημά τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με έναν από τους εξέχοντες πωλητές του κλάδου. Το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι να αναζητήσετε με την ειδική συλλογή καθώς και να καθορίσετε το χύμα που χρειάζεται η ομάδα βοήθειας. Επιλέξτε τα απαραίτητα κομμάτια καθώς και καθορίζετε το χύμα που χρειάζεται στην ομάδα βοήθειας.

Ετικέτες:
Ανδρικά ενδύματα ΗΠΑ
Άνδρες χονδρικής ένδυσης
ανδρικά χονδρικά ενδύματα ΗΠΑ
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ενδυμάτων ιδιωτικών ετικετών

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Έκθεση Workwear της Frugal Frugal: Ίδρυμα Στακτοπαραγωγού Τεχνικού Τάτου Σκηνού

Οι καθημερινές μας εκθέσεις εργασίας υποδηλώνουν ένα κομμάτι της κατάλληλης εργασίας ενδυμασία σε διάφορες τιμές.
Έχουμε μιλήσει προηγουμένως σχετικά με τα κατάλληλα μπλουζάκια, καθώς και το πιστεύω ότι αυτό από την Universal Basic είναι μια φανταστική επιλογή.
Για τα δύο σεντ μου, τα τέλεια μπλουζάκια για το Tee πρέπει να είναι απόλυτα αδιαφανές, καθώς και να έχετε αρκετό μανίκι που μπορείτε να το φορέσετε χωρίς φούτερ ή σακάκι στην κορυφή. Έχω ανακαλύψει ότι τα καθολικά βασικά μπλουζάκια επιθεωρούν και τα τρία κουτιά, καθώς και αυτή η έκδοση του τετραγωνικού λαιμού παίρνει τα σημεία perk για να τζαζ του λαιμού λίγο.
Αυτό θα φαινόταν τέλειο κάτω από ένα σακάκι με μικρό κρεμαστό κολιέ.
Το πουκάμισο είναι $ 50 στο Universal Basic καθώς και είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 00-40.
Αυτή η δημοσίευση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση εγκατάστασης Mercer – Storage: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Αυτή η δημοσίευση περιλαμβάνει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!
Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση εγκατάστασης Mercer – Storage: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Μερικές από τις νεότερες θέσεις μας εδώ στο Corporette…
Πόση βοήθεια έχετε στη ζωή σας;

Ιστορίες από το πορτοφόλι: χρήματα καθώς και προτεραιότητες

Το κυνήγι: Τα καλύτερα παντελόνια με πλάγια

C-Suite Style για τις γυναίκες: Ακριβώς πώς να αναβαθμίσετε την ντουλάπα σας μετά από μια προσφορά

Ποιο είναι το πιο δαπανηρό πράγμα που κατέχετε – καθώς και το φοράτε;

Πρέπει να έχετε εργαλεία γυμναστικής για το 2021!

θα πρέπει να διαθέτει εργαλεία γυμναστικής για το 2021!
20/12/2020, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global

Με έναν ακόμη γύρω από τον ήλιο, ένα ακόμη ψήφισμα για να κρατήσει, δεν απαιτούμε λόγο για να ανακατασκευάσουμε την ντουλάπα του γυμναστηρίου μας. Με λίγο τροποποιήστε εδώ, καθώς και εκεί, καθώς και μια κατάλληλη λίστα ελέγχου, θα είστε έτοιμοι να χειριστείτε το 2021!

Ελέγξτε την παρακάτω λίστα για να δείτε αν έχετε ό, τι μπορεί να χρειαστείτε.
Τσάντα γυμναστικής
Με όλα τα όμορφα εργαλεία γυμναστικής σας θα πρέπει να τις απαίτηση κάπου να τα βάλουν μέσα. Οι βασικές σακούλες μπορεί να πάρουν μια οσμή, ωστόσο μια τσάντα γυμναστικής πρέπει να είναι ανθεκτικό στην οσμή. Σας προτείνουμε να συσκευάσετε την τσάντα του γυμναστηρίου σας το προηγούμενο βράδυ, αυτή η μέθοδος όταν έρχεται χρόνος για να εκπαιδεύσετε ότι είστε προετοιμασμένοι, καθώς και προετοιμασμένοι να πάτε καθώς και να έχετε μηδενικούς λόγους για να το βγάλετε. Διατηρήστε το πρόγραμμα πριν από το μέγεθος σας όσο το δυνατόν πιο θεμελιώδη για να αποτρέψετε τον εαυτό σας να αφήσετε τον εαυτό σας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε έναν λόγο να μην ανησυχείτε.
Κάλτσες προπόνησης
Οι κατάλληλες κάλτσες ενδέχεται να μην είναι καμιά φορές η καταχώρισή σας όταν αφορά τα ενεργά ενδύματα, ωστόσο είναι απαραίτητες. Οι φουσκάλες μπορούν πραγματικά να ρυθμίσουν την προπόνησή σας, καθώς και οι περιόδους προπόνησης εξαρτώνται από το να είναι άνετα τα πόδια σας. Οι αθλητικές κάλτσες προπόνησης πρέπει να είναι ιδρώτα με επιπλέον ασφάλεια, καθώς και γεμίσματα σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε φουσκάλες. Επιλέξτε κάλτσες με τακτοποιημένα πάνελ εξαερισμού στην κορυφή για να βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας μπορούν να αναπνεύσουν καθώς και το wick ιδρώτα για να αναβάλλουν τις φουσκάλες καθώς και να χτυπήσουν.

Άνετα παπούτσια γυμναστικής
Τα κατάλληλα παπούτσια γυμναστικής μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν μια συνεδρία προπόνησης. Το τελευταίο πράγμα που απαιτείται είναι να σκαρφαλώσετε πάνω από τα παπούτσια που είναι μεγάλα ή υποφέροντας μούδιασμα των ποδιών από τα υποδήματα που είναι επιπλέον μικρά. Επίσης, η απαίτηση των παπουτσιών του γυμναστηρίου σας για να έχετε τις κατάλληλες επιδόσεις υψηλές ιδιότητες καθώς και ζευγάρι για τον τύπο άσκησής σας. Εάν κάνετε το CrossFit, απαιτείτε να δαπανήσετε για το καλύτερο ζευγάρι παπούτσια CrossFit, καθώς υπάρχει διαφορά μεταξύ των παπουτσιών εκπαίδευσης καθώς και των παπουτσιών CrossFit. Θα συναντήσετε ζεύγη παπούτσια γυμναστικής γυμναστικής με τους κατασκευαστές φυλών Fitness Center USA που αναφέρεται για να αποφύγετε τραυματισμό καθώς και να σας επιτρέψουν να αισθανθείτε κάθε κίνημα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοσή σας καθώς και τα αποτελέσματα της προπόνησης.
Πετσέτα
Τελευταίο, ωστόσο, σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό είναι μια πετσέτα γυμναστικής. Έχοντας τον ιδρώτα που στάζει από τη συμφωνία σας σε όλη την τραχιά εκπαίδευση μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε σαν να εργάζεστε σκληρά, ωστόσο μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστο καθώς και ενοχλητικό. εγγυάται ότι έχετε μια σωστή πετσέτα ειδικής για το γυμναστήριο που μπορείτε να κρατήσετε μέσα στην τσάντα σας, καθώς και να χρησιμοποιήσετε για να σκουπίσετε τα πάγκους καθώς και τα μηχανήματα όταν τα χρησιμοποιήσατε.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έρχονται σε επαφή με τους κατασκευαστές ενδυμάτων μάρκετινγκ σήμερα, αν θέλετε να αγοράσετε τα νεότερα εργαλεία γυμναστικής.
Έκδοση ήχου: Πρέπει να έχετε εργαλεία γυμναστικής για το 2021!

Κατεύθυνση:

Ετικέτες:
Κατασκευαστές ρούχων γυμναστικής
παραγωγός ενδυμάτων γυμναστικής στο Μεξικό
παραγωγός φθοράς γυμναστικής στις Μπαχάμες
Κατασκευαστές ενδυμάτων γυμναστικής
Γυμναστήριο Φορέστε κατασκευαστές
Γυμναστήριο Wear Makers USA
Κατασκευαστές διαφημιστικών ενδυμάτων
Χαρακτηριστικά ενδύματα γυμναστικής χωρίς επωνυμία
Χονδρικό Φυσικό Φυσικό Φυσικό Ένδυση στο Πουέρτο Ρίκο
Χονδρική Φυσική Φορέστε στη Βόρεια Αμερική
Χονδρικά ρούχα γυμναστικής
Χονδρικά ρούχα προπόνησης στην Ελλάδα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια