Συμβουλές από έναν δικηγόρο διαζυγίου: Τι πρέπει να γνωρίζετε αν σκέφτεστε το διαζύγιο

Nov 6, 2022 Clothing Accessories

Βλέπουμε πάντα έναν τόνο μεγάλης καθοδήγησης στα σχόλια για το corporette (όπως μπορείτε να δείτε πηγαίνοντας στην καλύτερη σελίδα ThreadJacks, την οποία εμείς Ενημέρωση τακτικά), και την άλλη μέρα, ένας αναγνώστης που είναι δικηγόρος μοιράστηκε κάποια εξαιρετική καθοδήγηση για άτομα που επέλεξαν να πάρουν ένα διαζύγιο. Ήταν εμπνευσμένη για να προσφέρει τις προτάσεις της αφού είδε την ερώτηση ενός άλλου αναγνώστη σχετικά με το θέμα.
Οι αναγνώστες που έχουν περάσει από ένα διαζύγιο, ποια καθοδήγηση θα μοιραστείτε; Τι σας εκπλήσσει για τη διαδικασία – θετικές και/ή αρνητικές πτυχές; Εάν έχετε παιδιά, έχετε προτάσεις για να τους βοηθήσετε μέσω της διαδικασίας;
(Σημείωση από το KAT: Μπορούμε να προσπαθήσουμε να το μετατρέψουμε σε μια σειρά εάν υπάρχει ενδιαφέρον! Εδώ είναι ένα PDF, ώστε να μπορείτε να το δείτε όλα πρώτα.) Ενημέρωση: Σύνδεσμος φόρμας Google Διορθώθηκε.)
Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες που προσφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση δεν έχουν και δεν προορίζονται να συνιστούν νομικές συμβουλές. Αντ ‘αυτού, όλες οι πληροφορίες, το περιεχόμενο και τα υλικά που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες σε αυτήν την ανάρτηση ενδέχεται να μην αποτελούν τις πιο ενημερωμένες νομικές ή άλλες πληροφορίες. Οι αναγνώστες αυτού του ιστότοπου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον δικηγόρο τους για να λάβουν καθοδήγηση σε σχέση με οποιοδήποτε συγκεκριμένο νομικό θέμα.
Συμβουλές εάν σκέφτεστε το διαζύγιο
Εδώ είναι αυτό που αυτός ο αναγνώστης δικηγόρου, Α, επιθυμεί να κάνουν οι πελάτες της:
Αυτή ήταν η συμβουλή της: Πριν πείτε στον σύζυγό σας ότι σκέφτεστε ένα διαζύγιο, μιλήστε με δικηγόρο. Προετοιμάστε μια λίστα με τα περιουσιακά σας στοιχεία προτού ενημερώσετε τον σύζυγό σας, συμπεριλαμβανομένων των ισορροπιών των τρεχουσών συναλλαγών.

Μην κάνετε μεγάλες κινήσεις πριν μιλήσετε σε έναν πληρεξούσιο. Ο αναγνώστης μοιράστηκε παραδείγματα αυτοβοήθειας, όπως το κλείδωμα του συζύγου σας από το σπίτι, την εκκένωση των κοινών λογαριασμών και τη λήψη των παιδιών σας ή την αποστολή τους από το κράτος.
{Σχετικά: Αλλαγή του ονόματός σας μετά το διαζύγιο}
Να είστε λογικοί για το τι σημαίνει το διαζύγιό σας, νόμιμα – και πάλι, μια συνιστώμενη συζήτηση σε έναν δικηγόρο για να βοηθήσει σε αυτό. Έγραψε ότι οι πολυάριθμοι από τους γυναίκες πελάτες της υποθέτουν ότι θα είναι σε θέση να κρατήσουν την οικογένεια στο σπίτι, να πάρουν την πρωταρχική φυσική επιμέλεια των παιδιών, να αποφύγουν να πληρώσουν τη διατροφή ή την υποστήριξη παιδιών και/ή να αναγκάσουν τη σύζυγό τους να μετεγκατασταθούν και ούτω καθεξής.
Και, όπως μπορείτε να μαντέψετε από την καθοδήγησή της μέχρι στιγμής, η τελική πρόταση του Α είναι: θα έπρεπε να πάρετε έναν δικηγόρο.
Θα την παραθέσουμε απευθείας εδώ:
Τώρα σίγουρα αυτό δεν ισχύει για μερικούς 22χρονους χωρίς παιδιά που δεν μοιράζονται ένα σπίτι με μίσθωση που πρόκειται να λήξει. Και σίγουρα δεν ισχύει για οποιαδήποτε κατάσταση όπου υπάρχει κατάχρηση (σε αυτή την περίπτωση καλέστε την αστυνομία τόσο για την προστασία σας όσο και επειδή οι ισχυρισμοί κατάχρησης που προκύπτουν για πρώτη φορά σε ένα αμφισβητούμενο διαζύγιο μπορεί να είναι προβληματικό). Αλλά για το δημογραφικό του συμβουλίου, εκτός αν πρέπει να φύγετε τώρα για τη δική σας ασφάλεια, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ μιλήστε πρώτα με δικηγόρο.
{Σχετικά: Πώς να επιβιώσετε το διαζύγιο, οικονομικά}

Περαιτέρω ανάγνωση:
Οικονομικές προτάσεις και καθοδήγηση για τις γυναίκες σε διαζύγιο [massmutual]
5 Κρίσιμα βήματα για να βοηθήσουν τις γυναίκες να προετοιμαστούν οικονομικά για διαζύγιο [Kiplinger]
Ε & Α: Πλοήγηση του νέου τοπίου του διαζυγίου LGBTQ [UCLA Newsroom]
Είμαι μητέρα και δικηγόρος διαζυγίου: Εδώ είναι αυτό που εύχομαι όλοι οι γονείς να γνωρίζουν [οι γονείς]
23 από τα καλύτερα βιβλία διαζυγίου για θεραπεία, υποστήριξη και βοήθεια [Book Riot]

Αναγνώστες, παρακαλώ μοιραστείτε: Εάν έχετε πάρει διαζύγιο ή περνάτε από ένα διαζύγιο τώρα, ποια καθοδήγηση θα δώσατε σε άλλους αναγνώστες; Ποια μαθήματα μάθατε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και ποιες ενέργειες ήταν ευχαριστημένοι που πήρατε; Οποιαδήποτε βιβλία ή ομάδες υποστήριξης στο διαδίκτυο για να προτείνουν;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *