Όμορφα σημειωματάρια που παράγονται από το Huddle Formation

Sep 22, 2022 Clothing Accessories

Πανέμορφα σημειωματάρια που παράγονται από το σχηματισμό Huddle
Μπορείτε να φανταστείτε να εργάζεστε με το άλλο μισό σας κάθε μέρα; Πολλοί από εσάς, θα απαντήσουν, όχι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το κόστος και πολύ χρόνο μαζί μπορεί να κάνει τη σύνδεση κοσμική. Ωστόσο, δεν είναι η κατάσταση για τον Ben καθώς και για το Fi O’Brien, μερικούς σχεδιαστές που ενσωματώνονται όπως με την εργασία. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να ακολουθηθεί. Μαζί, παράγουν τα πιο πανέμορφα προϊόντα κάτω από το σχηματισμό του επώνυμου. Είναι όπως με σχήματα, κίνηση καθώς και χρώμα, καθώς είναι ενθουσιασμένος για την παραγωγή εικονογράφησης, απεικόνιση που ενθουσιάζει τους ανθρώπους. Είναι ένας ιδανικός αγώνας: παράγουν εικονογράφηση καθώς φαίνονται απίστευτα μαζί.

Τον τελευταίο καιρό, έχουν δημοσιεύσει στον επίσημο ιστότοπό τους B-Goods μια ποικιλία σημειωματάρια που θα σας αφήσουν άφωνους. Ο Ben, ο τύπος με την αμοιβή της ανάπτυξης των φορητών υπολογιστών, δήλωσε: “” Αν και είναι ένα σχετικά εύκολο προϊόν, πήραμε το χρόνο μας πάνω από τη διαδικασία στυλ, παίρνοντας το μέγεθος του προτύπου, έτσι ώστε το έργο απεικόνισης να ταιριάζει με το στυλ καθώς και να επιλέξει ένα Το μέγεθος που αισθάνεται σωστό, όχι τόσο πολύ για να τραβήξει, όχι τόσο τεράστιο για να φέρει γύρω. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς μαζί τους, καθώς και να κοιτάξουμε μπροστά για να δούμε πού πηγαίνουν καθώς και τι γεμίζουν οι σελίδες τους. ”
Ο σχηματισμός του Huddle πήρε την εύκολη έννοια των φορητών υπολογιστών καθώς και το μετασχηματίστηκαν σε τέχνη. Επιθεωρήστε μερικά από τα πανέμορφα σημειωματάρια τους. Εάν θέλετε να έρθετε σε επαφή με ένα ή και τα δύο για μια καινοτόμο δουλειά, μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση: ben@huddleformation.com

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *