Διάλειμμα για καφέ: Bowl Bowl

Sep 6, 2022 Clothing Accessories

Αυτό είναι παράξενο, ωστόσο κολλήστε μαζί μου-μου αρέσουν όλα τα σχέδια των δεινοσαύρων, καθώς και όταν έψαχνα μερικές εβδομάδες πίσω ανακάλυψα αυτά τα πραγματικά γοητευτικά κύπελλα στο Net-Aa Porter, προς πώληση. (Προσπαθώ ιδιαίτερα να βρω κίτρινα κομμάτια για ένα σκούρο μπλε δωμάτιο, οπότε το κίτρινο κίτρινο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.) Έμεινα και έτρεξα για λίγο, καθώς και τέλος τη σφαίρα καθώς και αγόρασε το μπλε ένα και το κίτρινο.
Ήρθαν τόσο καλά όσο είναι πραγματικά γοητευτικά – όχι μάλλον τόσο λαμπερά όσο αυτό το μπολ, αν και οι οδηγίες περίθαλψης σημειώνουν ότι μετά την πλύση του χεριού τους μπορείτε να τρίψετε λίγο λάδι για να επαναφέρετε τη λάμψη. Τα κύπελλα είναι περίπου 6 “πλάτος, έτσι είναι το κανονικό μέγεθος για ένα επιδόρπιο, ωστόσο, δεδομένου ότι η μία πλευρά είναι απολύτως υψηλότερη από την άλλη που δεν θα τα χρησιμοποιούσα για δημητριακά – το χρησιμοποίησα για ένα γαρνιτούρα Wasabi Mayo για ένα πρόσφατο Δείπνο, ωστόσο μπορεί επίσης να λειτουργήσει για παγωτό. (Άλλες κατευθύνσεις περίθαλψης: Δεν υπάρχει πλυντήριο πιάτων, χωρίς καυτά περιεχόμενα ή μούσκεμα σε ζεστό νερό.)
Το κίτρινο μπολ που έχω, όμως, θα είναι μόνο για την οθόνη – θα μπορούσα να δω ότι είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για κάρτες εξυπηρέτησης ή τυλιγμένα καραμέλα αν είστε στο γραφείο επαρκές για να κρατήσετε αυτά τα πράγματα. (Αυτή τη στιγμή είναι επί του παρόντος άδειο καθώς και με τα στροβιλίσματα καθώς και το πανέμορφο λαμπερό κίτρινο είναι αρκετό από μόνο του.)
Τα κύπελλα ήταν $ 70, ωστόσο τώρα σημειώνονται σε $ 35 στο Net-A-Porter. (Ροζ καθώς και κρέμα είναι ακόμα πλήρης τιμή.)
(Ω, δεν απαιτείται απολύτως ένα ακόμα μπολ για φρούτα, ωστόσο αυτό είναι υπέροχο…)
Αυτή η δημοσίευση αποτελείται από συνδέσμους θυγατρικών, καθώς και το Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!

Πωλήσεις σημείων εργασίας για 8.25.22…
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Neiman Marcus – Πώληση προς πώληση, έως και 75% έκπτωση!
Net-A-Porter-7000+ νέες γραμμές προστέθηκαν, όσο και 80% έκπτωση!
Nordstrom – 7.000 νέες Markdowns για τις γυναίκες
Lo & Sons – έως και 50% έκπτωση!
Πώληση Mercer – Storehouse: έως και 60% έκπτωση
LOFT: Καλοκαίρι κάθαρση: έως και 70% έκπτωση ρουτίνα
J.Crew-$ 75 denim & πολύ περισσότερα στυλ φθοράς-τώρα
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 από τα πάντα. 10 $ από κάθε $ 50 που ξοδεύετε

Άλλες πωλήσεις σημείων:
Buffy-εξοικονόμηση back-to-school: έως και 15% από τα κλινοσκεπάσματα τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας
Αναζωογόνηση – Πώληση χώρου διαβίωσης: έως και 30% έκπτωση (αναγνώστες όπως ο φωτισμός τους)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *