Η εβδομαδιαία ενημερωμένη έκδοση ειδήσεων

Nov 1, 2022 Clothing Accessories

Slate μοιράστηκε τους κινδύνους προληπτικής botox.
Εν τω μεταξύ, η Fashionista κοίταξε την τάση των αντιστροφών πλαστικών χειρουργικών επέμβασης.
Οι New York Times μοιράστηκαν ένα op-ed που δήλωσε ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε ένοχοι για την εργασία σε διακοπές ή “διακοπές” στην εργασία.
Οι New York Times δημοσίευσαν επίσης ένα κομμάτι γνώμης που παρατήρησε: “Αν ο Gen Xers είναι τώρα τα αφεντικά, είναι τα αφεντικά μόνο με πολύ Gen X Way: αμφιλεγόμενα, φευγαλέα και με αμφίβολη εξουσία”.
Η CBS News ανέφερε ότι η Nicole Aunapu Mann θα είναι η πρώτη γυναίκα ιθαγενών που θα ταξιδέψουν στο διάστημα.
Η Allure παρείχε κάποιες συμβουλές για την αποφυγή της εξάντλησης της εργασίας.
Η Washington Post ανέφερε ότι οι ασθενείς που αναζητούν σωληνοειδείς συνδέσεις αντιμετωπίζουν την ώθηση από τους γιατρούς – και μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο διαδίκτυο.
Η μελέτη πολιτισμού μίλησε με την Kate Mangino, συγγραφέα των Equal Partners: Βελτίωση της ισότητας των φύλων στο σπίτι [Affiliate Link].
Η Vogue ανέφερε τα καλύτερα podcasts του έτους μέχρι στιγμής.
Το γέλιο της εβδομάδας προέρχεται από το McSweeney’s, με το “Wow, δεν περίμενα να τρέξω σε σας ενώ φορούσα αυτό το ηλίθιο νέο καπέλο κουβά”.

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Σε corporettemoms πρόσφατα…
Προσφέραμε μερικά ρούχα για τις εργαζόμενες μητέρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων βασικών στοιχείων μητρότητας και πλυντηρίων ρούχων.

Χάσαμε τίποτα; Προσθέστε τα εδώ, ή στείλτε τους στη διεύθυνση news@corporette.com. ευχαριστώ! Επίσης: Είσαι μαμά ή μαμά να είσαι; Μην χάσετε την ενημέρωση ειδήσεων αυτής της εβδομάδας στο Corporettemoms.
Αισθάνεστε κοινωνικά; Μπορείτε να μας ελέγξετε στο Facebook ή στο Instagram, ή μέσω του Bloglovin, του Pinterest ή του Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *