Ειδοποίηση συμφωνίας: Πώληση επετείου της Nordstrom

Nov 14, 2022 Clothing Accessories

Αυγ. Δεν είναι εξοικειωμένο με το NAS; Επιθεωρήστε αυτή τη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γιατί είναι η καλύτερη πώληση του έτους.) Ενδείξεις για το ενημερωτικό δελτίο μας να παραμείνει στην κορυφή όλων των σημαντικών πωλήσεων workwear ή να επιθεωρήσει την συνδρομή των σημερινών πωλήσεων σε ρούχα εργασίας!
Το παρακάτω υλικό είναι για την πώληση επετείου Nordstrom 2014.
Όπως επισημάνθηκε νωρίτερα: Hooray, η πώληση Nordstrom Anniversary είναι τώρα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό! Έκανα ένα στρογγυλό-up περίπου μια εβδομάδα πίσω όταν άνοιξε για τα μέλη της κάρτας παροχών, ωστόσο πίστευα ότι θα επανεξετάσω.
(Πολλές από τις αρχικές μου επιλογές από την άποψη των ορισμένων προϊόντων εξακολουθούν να προσφέρονται – στο εξαιρετικά κάτω μέρος αυτής της δημοσίευσης μπορείτε να δείτε ποιες δεν είναι πλέον διαθέσιμες. ·
Για σήμερα πίστευα επίσης ότι θα επανεξετάσω την αρχική μου συνάντηση των εμπορικών σημάτων – μερικοί που βγάζω τη λίστα από τότε που έχουν προσφέρει ή αυτό που έχει απομείνει στην πώληση δεν είναι εξαιρετική για δουλειά. (Αυτό είπε, για μερικές από τις μάρκες, ορκίζομαι ότι υπάρχει πολύ περισσότερο απόθεμα από ό, τι υπήρχε την περασμένη εβδομάδα – έτσι ώστε να προσθέτουν κομμάτια.)
Τσάντες: Βλέπω μεγάλη εκπροσώπηση από τους Brahmin, Kate Spade, Longchamp (συμπεριλαμβανομένων πολλών χρωμάτων για το επεκτάσιμο pliage tote), Marc από τον Marc Jacobs, Michael Kors (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου επισκέπτη, The Jet set of Totes), Rebecca Minkoff ( Συμπεριλαμβανομένου ενός τόνου θεμελιωδών μαύρων σακουλών καθώς και επισκέπτη προτιμούσε το M.A.B. Tote), Tory Burch καθώς και Vince Camuto
Παπούτσια: Υπάρχει ένας τόνος εξαιρετικών επιλογών από τον Stuart Weitzman (αλλά όχι τόσο πολύ την περασμένη εβδομάδα!). Υπάρχει επίσης μια μεγάλη επιλογή από μια σειρά από μάρκες στον οδηγό μας για τα άνετα τακούνια, όπως το Attilio Giusti Leombruni, το Børn, ο Cole Haan, ο Enzo Angiolini, καθώς και η Ivanka Trump (αλλά όχι τόσο την περασμένη εβδομάδα). καθώς και Tory Burch.

Σημειώσεις γενικών ρούχων: Μεγάλες προσφορές επιλογών από Burberry, Classiques Entier, Diane von Furstenberg, Eliza J, Halogen (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου επισκέπτη, της φούστας), Joie, Karen Kane, καθώς και St John, Tahari, θεωρία, Vince, ως Vince Camuto.
Εσώρητο: Υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή από το Chantelle, Commando, Hanky ​​Panky, Natori, προτιμάται η Shimera Camisoles, Spanx, Wacoal, καθώς και ο Yummie από την Heather Thomson. Υπάρχουν επίσης κάποιες προσφορές μόνο στο διαδίκτυο, όπως ένα 6-pack από cosabella λουριά για $ 80 (κανονικά $ 120).
Denim: Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή από 7 για όλη την ανθρωπότητα, Hudson Jeans, J Brand, Jag Denim (συμπεριλαμβανομένου του επισκέπτη Comfy Favorite, The Pull-On Jeans), Kut από το Kloth, NYDJ, καθώς και Paige Denim.
Τέλος πάντων – εδώ είναι μερικές νέες επιλογές εργασίας από το NAS. Εάν αιωρείται πάνω από τη φωτογραφία, θα λάβετε λεπτομέρειες όπως το εμπορικό σήμα, την τιμή κλπ., Αγοράστε το λιγότερο δαπανηρό για πολλά δαπανηρά σε κάθε κατηγορία. (Μπορείτε να παραδοθείτε ποια είναι η πιο δαπανηρή καθώς και η λιγότερο δαπανηρή μόνο με τον έλεγχο των εικόνων;).
Ορισμένες γενικές επιλογές εργασίας, παρακάτω:

Υπέροχα παπούτσια καθώς και διαθέσιμα αξεσουάρ…

Υπέροχες επιλογές παλτό – η εμμονή μου στο ακρωτήριο συνεχίζεται…

Εκεί φάνηκε επίσης να είναι ένας τόνος εξαιρετικών επιλογών μεγέθους, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής… μερικές επιλογές:

Και, φυσικά, εδώ είναι οι συγκεκριμένες επιλογές μου από την τελευταία φορά:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *