Archive: July 29, 2022

Κλασική μαύρη θήκη

Φόρεμα: Ted Baker | Αντλίες: Saint Laurent (παρόμοια εδώ) Τσάντα: gucci (παρόμοια εδώ) Σκουλαρίκια: Παλιά, παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: Sonix

< >

Όταν κοιτάζετε κάτω από το βαρέλι μιας ταραχώδους εβδομάδας εργασίας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό το φόρεμα με μαύρο θηκάρι που δεν απαιτεί πολύ σκέψη, αλλά σας κάνει να φαίνεστε και να αισθανθείτε σαν ένα εκατομμύριο δολάρια. Πρόσφατα βρήκα αυτή τη γοητεία του Ted Baker στο Nordstrom και ας πούμε απλά, με είχε “11% ελαστάν”. Με όμορφες αρχιτεκτονικές γραμμές και λεπτομέρειες που περιγράφουν τη μέση, η κομψή, γλυπτική εμφάνιση του φόρεμα παραβιάζει πόσο απίστευτα είναι άνετα το ελαστικό πλεκτό ύφασμα.

Εάν θέλετε να αναζωογονήσετε το οπλοστάσιό σας για τα ρούχα εργασίας, ο Ted Baker έχει έναν τόνο άλλων αναισθητοποίησης για μέσα ή έξω από το γραφείο. Ελέγξτε μερικά περισσότερα που βρήκα πρόσφατα στο Nordstrom παρακάτω, συμπεριλαμβανομένης αυτής της γοητείας που βρίσκεται σήμερα στο καλάθι αγορών μου …

< >

Φόρεμα: Ted Baker | Αντλίες: Saint Laurent (παρόμοια εδώ) Τσάντα: gucci (παρόμοια εδώ) Σκουλαρίκια: Παλιά, παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: Sonix

< >

Χάρη στο Nordstrom για τη συνεργασία σε αυτήν την ανάρτηση!

Uncategorized

Το Electric Zombie επηρέασε το TMNT για την παραγωγή νέων στυλ

TMNT καθώς και ηλεκτρικό ζόμπι
Η νέα Cowabunga TMNT επηρέασε τη γραμμή πουκάμισων από το Electric Zombie είναι έξω τώρα! Παραγγείλετε σήμερα για να εισέλθετε εγκαίρως για να φορέσετε την ημέρα έναρξης!
Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερους κακοποιούς, ωστόσο οι χελώνες είναι το επίκεντρο καθώς και τα αστέρια των Tshirts. Το χαρτί Slime Packaging είναι διασκεδαστικό, καθώς έχει ένα μείγμα 3 πραγμάτων. Είναι λάμψη στο σκοτεινό gak, το σημερινό TMNT μεταλλαξιογόνο, καθώς και κάποια τυχαία φιλική προς το περιβάλλον λάσπη. Όλα τα στυλ είναι εξαιρετικά καθώς και αν σας άρεσε TMNT όταν ήσασταν παιδί, αυτά θα σας πάρουν πίσω εγκαίρως για μια νοσταλγική κατάρρευση, γι ‘αυτό συμβουλεύονται καθώς και να επιλέξετε προσεκτικά.

0/5 (0 κριτικές)

10 από τις καλύτερες πλήρως ελεύθερες τοποθεσίες διανυσμάτων για ένα σφιχτό σχέδιο προϋπολογισμού

έρχεται μια στιγμή στη ζωή μας όταν απαιτούμε ένα εντελώς ελεύθερο φορέα ή πολύ περισσότερο για τα έργα μας. Λοιπόν, όλοι μας καταλαβαίνουμε το συναίσθημα. Είμαστε όλοι εκεί, όπως και το είδος της δημιουργικότητας, έτσι δεν είναι; Όταν θέλετε να κάνετε κάποια χρήματα από την τέχνη, η τέχνη δεν είναι πια τέχνη. Έτσι, ένα σφιχτό σχέδιο προϋπολογισμού είναι η κράμπα του στυλ σας, καθώς και απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο για ιδέες, καθώς και λιγότερο για να αναζητήσετε τους εργοδότες για να διατηρήσετε το πάθος σας. Ακριβώς εδώ είναι μια λίστα με τους καλύτερους εντελώς δωρεάν χώρους διανυσμάτων για να επιθεωρήσετε καθημερινά για υψηλής ποιότητας πόρους, όπως εικονίδια, απεικόνιση, πανό, λογότυπα, μοτίβα καθώς και πολλά, πολλά άλλα.
Αλλά έχω την αίσθηση ότι χάσαμε μερικά μεγάλα. Ας καταλάβουμε στα σχόλια ποιος είναι ο ιστότοπός σας για εντελώς δωρεάν πόρους.

10 από τις καλύτερες πλήρως ελεύθερες διανυσματικές τοποθεσίες για έναν σφιχτό προϋπολογισμό
Γραφικός

Το ουσιαστικό έργο

Το γραφικό μου κυνήγι

Ερυθρός

Δημιουργική αγορά

Όλα εντελώς δωρεάν λήψη

Επίπεδες εικονίδιο

Web Style Hot

Πικρία

Δωρεάν διανύσματα

ΔΩΡΟ! Επιθεωρήστε αυτόν τον εκτεταμένο σύνδεσμο με 2500 εντελώς δωρεάν πόρους για τους σχεδιαστές!

0/5 (0 κριτικές)

Τα λογοτεχνικά μπλουζάκια από το Truffle Shuffle

Ήμουν τόσο ευτυχής που έβλεπα αυτή τη γραμμή της λογοτεχνίας που τα πουκάμισα που ήμουν τόσο κοντά στην αγορά ενός, αν δεν ήταν λίγο τόσο ακριβό για μένα. Ωστόσο, μην με αφήσετε να σας αποθαρρύνω – τα γραφικά είναι απλά εξαιρετικά για τα μυθιστορήματα που απεικονίζουν, με την ευγένεια του Truffleshuffle. Είμαι βέβαιος ότι θα γοητεύσουν σε όλους σας που απολαμβάνουν τουλάχιστον ένα βιβλίο στη ζωή σας, από το οποίο εξακολουθείτε να έχετε κατά νου τα αποσπάσματα. Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει, αυτό μπορεί να παράγει ένα αρκετά απίστευτο μαγνήτη κοτόπουλου. Απλά έχετε μια γρήγορη ματιά στα βράχια πριν μπείτε σε αυτό – ίσως χρειαστεί να επιλέξετε έναν αγαπημένο χαρακτήρα :).
Συνολικά, τα μπλουζάκια είναι για τη γεύση όλων, ιδιαίτερα ένα ρολόι πορτοκαλί ή ζωικό αγρόκτημα, αφού από το vintage στυλ που σας υπενθυμίζει τα χρησιμοποιημένα βιβλία. Είναι απλώς μια πραγματικά διασκεδαστική μέθοδος για να γιορτάσουμε τη λογοτεχνία στη μόδα. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα “εκτός εκτύπωσης”!
Το εξαιρετικό gatsbymoby dicklolitaa ρολόι orangeanimal farmcatch 22ZP8497586RQ

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Επιστροφή στην πώληση θεσμών για όλα τα έργα τέχνης του εργοστασίου Tshirt!

Σας προσφέρουμε πρωτότυπα έργα τέχνης σε ειδικές τιμές, στο οποίο προσθέτουμε τώρα ένα ειδικό προεξοφλητικό επιτόκιο “Επιστροφή στο σχολείο” για να σας προετοιμάσουμε για πτώση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το σχολείο κώδικα, στο ταμείο, να πάρετε 30% έκπτωση σε ολόκληρη την παραγγελία σας! Η πώληση ξεκινά σήμερα καθώς και τελειώνει στις 5 Σεπτεμβρίου.
Επιστροφή στην πώληση του ιδρύματος σε όλα τα έργα τέχνης του εργοστασίου Tshirt
0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Νέα vintage διάνυσμα σετ από το Tshirt Factory-τώρα στο κατάστημα!

Καταλαβαίνετε τα νεαρά αγόρια καθώς και τις γυναίκες που δεν έχουν το Fractory Tshirt, ωστόσο δεν ξεκουράζονται! Μας αρέσει να παράγουμε διανυσματική τέχνη, επομένως, το παράγουμε καθημερινά καθώς και μερικές φορές δεν κοιμόμαστε, αφού είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε κάποια δράση καθώς και να δούμε τα πακέτα των φορέων μας καθώς και προετοιμασμένα να μεταφορτωθούν στην ιστοσελίδα μας. Για τους νέους επισκέπτες, θέλουμε να αναφέρουμε ότι το Tshirt Factory διαθέτει ένα κατάστημα στο Διαδίκτυο από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε το Vector Art καθώς και τα σχέδια πουκάμισα.
Αλλά, το πράγμα που θέλουμε να καυχηθούμε σήμερα είναι τα νέα μας vintage φορέα σύνολα! Θα έπρεπε να το επιθεωρήσετε καθώς και να βεβαιωθείτε ότι βλέπετε και τα τρία. Πιστεύουμε ότι τα σύνολα είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται να βελτιώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Γιατί να ασχοληθείτε με την παραγωγή του εαυτού σας τις λεπτομέρειες του vintage όταν μπορείτε να το αγοράσετε από εμάς καθώς και να διευκολύνετε τη δουλειά σας. Για να μην αναφέρουμε ότι θα ολοκληρώσετε ό, τι κάνετε πολύ πιο γρήγορα.
Τα vintage σύνολα είναι σίγουρα εξαιρετικά συναρπαστικά όταν μένετε καθώς και πιστεύετε γι ‘αυτό, αφού το vintage είναι το νέο μοντέρνο, αυτές τις μέρες. Οι άνθρωποι έχουν μια μέθοδο επιστροφής στις παλιές μέρες, καθώς και για να συμβούν περισσότερο, πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε τίποτα λάθος στην παραγωγή κάποιας επιπλέον βοήθειας.
Στην αγορά για να σας προσφέρουμε μια συνολική εικόνα για το τι μιλάμε, θα σας δείξουμε τις φωτογραφίες των vintage φορέων που μιλούσαμε.
Vintage Set No. 10
Vintage-Orments-Set-10-Main
Vintage-Orments-Set-11-Main
Vintage-Orments-Set-12-Main
0/5 (0 κριτικές)

Κοραλλιογενείς καθώς και λευκή

φούστα: Λευκό σπίτι μαύρη αγορά (παρόμοια εδώ)? Μπλούζα: Αδάμ (παρόμοια εδώ, καθώς και εδώ). Scarf: Club Monaco (παρόμοια εδώ, εδώ, εδώ, καθώς και εδώ). Παπούτσια: Kelly & Katie (παρόμοια εδώ καθώς και εδώ). Κολιέ: RJ Graziano; Βραχιόλι: Clara Studio (παρόμοιο εδώ). Δαχτυλίδια: Gorjana (παρόμοια εδώ); Πολωνικά: Essie (Φίτζι)

Ελέγξτε ακόμη και πολύ περισσότερο από τον κομψό σταθμό εργασίας…

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Uncategorized

Χωρίς την εβδομάδα – εντελώς δωρεάν διάνυσμα ποδηλάτου

εντελώς δωρεάν download biker biker
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επανεισάγουμε το εντελώς ελεύθερο τμήμα διανυσματικής μας στον ιστότοπο Tshirt-Factory, που θα ευχαριστήσει όλους. Ίσως έχετε ήδη καταλήξει να συνηθίσετε μαζί μας, παρέχοντας λίγο από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων εντελώς δωρεάν γραφικών, σε υψηλή ποιότητα, που παράγονται από μερικούς από τους συνεισφέροντες σχεδιαστές μας.
Αυτή τη φορά, το εντελώς δωρεάν διανυσματικό στυλ προσφέρεται για περιορισμένο χρόνο – δηλαδή μία εβδομάδα – όταν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση καθώς και να το κατεβάσετε μόνο αφήνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όπου μπορούμε να στείλουμε το υλικό. Ωστόσο, διατηρήσαμε επίσης τα παλαιότερα υλικά που παρέχουμε ως εντελώς δωρεάν λήψεις με την πάροδο του χρόνου, οπότε αν είστε νέοι στο εργοστάσιο Tshirt, μπορείτε να κατεβάσετε αυτά σε οποιοδήποτε είδος χρόνου. Προσφέρονται μόνιμα σε αυτό το τμήμα.
Επιστρέφοντας στο “The Tally Free of the Week”, όπως θέλουμε να το τηλεφωνήσουμε, αυτό είναι επί του παρόντος μια εκτύπωση πουκάμισα με μπλουζάκια, σε 1 χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το AI CS4 καθώς και το EPS CS4. Μην χρησιμοποιείτε το στυλ για τις βιομηχανικές λειτουργίες καθώς και βεβαιωθείτε ότι παρέχετε πιστοληπτική ικανότητα στην πηγή όταν το χρησιμοποιείτε.
Ο συγγραφέας είναι ινδονησιακός εικονογράφος Nurul Hidayat, ο οποίος είναι επίσης λογότυπο εμπειρογνωμόνων και σχεδιαστής Tshirt. Νιώστε εντελώς ελεύθερος να δείτε πολύ περισσότερα από το έργο του στη σελίδα του προφίλ του.
Πείτε μας αν σας αρέσει, όπως μπορείτε επίσης να στείλετε τις συμβουλές σας στην ενότητα σχολίων. Δείξτε μας τον σχεδιαστή που θαυμάζετε από το χαρτοφυλάκιό μας καθώς και ίσως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο πρωτότυπο στυλ για εσάς, με το στυλ που αγαπάτε.

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Φωτογραφία

από την Melanie Riccardi

Κορυφαία κορυφή: c/o Rebecca Minkoff (επίσης εδώ και αγαπήστε την ανοιχτή ροζ έκδοση εδώ) | Culottes: C/o White House Black Market (προηγουμένως στυλ εδώ, εδώ σε λευκό και παρόμοιο εδώ) | Αντλίες: c/o reiss | Κολιέ: Μπουμπάρο

< >

Δεν φορώ έναν τόνο ροζ, και σίγουρα δεν φορούν έναν τόνο ροζ που έχει επίσης βόμβες. Ωστόσο, κάτι σχετικά με αυτό το ροζ νεογέννητο αριθμό που απλώς werks είναι τόσο σε όσο και εκτός λειτουργίας με όλους τους σωστούς τρόπους. Είτε συνδυάζεται με τα culottes είτε με μια φούστα με μολύβι με ψηλά, νομίζω ότι η κορυφή μπορεί να εισαγάγει μια κομψή, σύγχρονη συνάφεια με την ντουλάπα της εργασίας σας, ενώ εξακολουθεί να ψάχνει εντελώς γυαλισμένο και επαγγελματικό. Εκτός από το καθήκον, το έχω φορέσει με σορτς denim με ψηλά, και η αντίθεση είναι en punto. Η Rebecca Minkoff χτυπά πάντα μαζί μου τη σωστή αστική/ρομαντική χορδή και είμαι ένας σημαντικός ανεμιστήρας των νέων αφίξεων της για το καλοκαίρι που σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δείτε εδώ!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. FYI, η Nordstrom εξάμηνη πώληση είναι τώρα ενεργοποιημένη, οπότε αποθεματικό upppp!

Ακολουθήστε το @Maryorton στο Instagram!

Τεσσάρων

Uncategorized

Επέτειος Giveaway από CX.City Gartments

CX.CITY Garments γιορτάζει μια τετραετή επέτειο, παρέχοντας προϊόντα αξίας $ 200 σε έναν τυχερό νικητή. Για να κερδίσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι σαν τη σελίδα τους στο Facebook και όπως και μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση.
Θα επιλέξουν τυχαία πρωταθλητή την Παρασκευή 8/23. μεγάλη τύχη!
Και μην μην θυμάστε ότι μπορείτε να πάρετε το 50% από ό, τι στο Code με τον κωδικό FourEARS, μέχρι το τέλος του μήνα.
T-shirt giveaway:
Cx.city ρούχα
0/5 (0 κριτικές)