Τι περιλαμβάνει η αμερικανική ενδυμασία ποδοσφαίρου;

Aug 30, 2022 Uncategorized

Τι περιλαμβάνει η αμερικανική ενδυμασία ποδοσφαίρου;
26/02/2016, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Το ποδόσφαιρο ενδύματα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ειδών ένδυσης που φοριούνται από παίκτες που περιλαμβάνουν πουκάμισα, φανέλες, παντελόνια και κάλτσες. Περιλαμβάνει επίσης ρούχα που φοριούνται από υποστηρικτές της κοινότητας παιχνιδιών και fanfare που περιλαμβάνει μπλουζάκια, καπέλα και κορυφές. Τα ενδύματα που απαιτούνται από τους παίκτες για το άθλημα του πλέγματος (αμερικανικό ποδόσφαιρο) θα περιλάμβαναν:

Jerseys: Οι φανέλες ποδοσφαίρου είναι βραχυκυκλωμένα και φοριούνται πάνω από την προστασία για προστασία. Είναι πάντα σε ενιαίο χρώμα και διαθέτουν το όνομα και τον αριθμό του παίκτη. Είναι σημαντικό για τα φανέλες να είναι αρκετά μεγάλα, ώστε να μπορεί να φορεθεί η προστατευτική επένδυση κάτω από αυτό, αλλά θα έπρεπε να είναι αρκετά σφιχτό για να προσφέρει μια άνετη εφαρμογή. Είναι συνήθως κατασκευασμένο από spandex ή πλέγμα υλικό με υγρασία ικανότητα wicking έτσι ώστε ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία, οι παίκτες μπορούν να παραμείνουν δροσεροί, ξηροί και άνετοι.

Τα αμερικανικά ποδοσφαιρικά ρούχα περιλαμβάνουν επίσης μπλουζάκια συμπίεσης που φοριούνται κάτω από τον προστατευτικό εξοπλισμό και μπορεί να είναι σύντομο ή μακρύ μανίκι. Αυτά είναι φτιαγμένα από αναπνεύσιμα υλικά και αναπτύσσονται για να κάνουν τον παίκτη να αισθάνεται ζεστό κατά τη διάρκεια των κρύων παικτών, ενώ παράλληλα επιτρέπει την υγρασία και την υπόσχεση να εξαερώσει.

Παντελόνια: Τα παντελόνια ποδοσφαίρου είναι κατασκευασμένα από σφιχτό υλικό spandex και εκτείνεται κάτω από το επίπεδο του γόνατος. Αναπτύσσονται με τσέπες έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα προστατευτικά εργαλεία. Αυτά τα παντελόνια είναι χρωματικά κωδικοποιημένα ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα της ομάδας και να αποτελούν μέρος της στολή με την οποία αναγνωρίζεται η ομάδα.
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Για επαγγελματικό παιχνίδι, οι κάλτσες ποδοσφαίρου ή οι κάλτσες πρέπει να έχουν ύψος στο γόνατο, αλλά για τους παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα κολλεγίων, κοινοτικών ή γυμνασίων, υποχρεούνται να φορούν αστράγαλο ή πάνω από αστράγαλο. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές και παραγωγοί έχουν αναπτύξει κάλτσες με αγκαλιά απρόσκοπτη τεχνολογία που προσφέρουν υπέρτατη άνεση, ταιριάζει με ενοχλητικό και επιτρέπει στον παίκτη να τρέχει με μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία.

Είναι υποχρεωτικό για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες παίκτες να φορούν τα καλύτερα αμερικανικά ενδύματα ποδοσφαίρου για άνεση και προστασία όταν βγαίνουν στο γήπεδο. Ο εξοπλισμός προστασίας απαιτείται επίσης για την προστασία των παικτών κατά τη διάρκεια της έντονης επαφής που συμβαίνει. Εάν είστε ιδιοκτήτης ή εκπαιδευτής μιας ομάδας ποδοσφαίρου και θέλετε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή στολή για την ομάδα σας που θα τους κάνει εύκολα διακριτές από τον αντίπαλο, έρχονται σε επαφή με τους δημοφιλείς παραγωγούς και χονδρέμποροι και ρωτούν για προσαρμοσμένες επιλογές για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να αποκτήσετε υψηλότερη ποιότητα, προσαρμοσμένα αμερικανικά ποδοσφαιρικά ρούχα σε ποσοστά χονδρικής, αν τοποθετήσετε μαζική παραγγελία.

Ετικέτες:
Αμερικανική ενδυμασία ποδοσφαίρου
Αμερικανικά ρούχα ποδοσφαίρου
Αμερικανικά ποδοσφαιρικά ρούχα

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *