Τα κεντημένα στυλ μπλούζας με το Zardozi για κάθε γιορτή καθώς και για τις εκδηλώσεις

Nov 2, 2022 Uncategorized

είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και σε πλήρη εξέλιξη. Από τους θρησκευτικούς εορτασμούς έως τους Sangeets, Mehendis, Shaadis καθώς και περισσότερο, ο καθένας είναι ταραχώδη αγορά αναζητώντας τα καλύτερα σχέδια. Είτε πρόκειται για lehenga ή sari, μια μεγάλη μπλούζα είναι απαραίτητη. Έχετε ακούσει για κεντημένες μπλούζες; Κεντήματα Zardozi; Λοιπόν, γιατί αυτά τα ονόματα το έκαναν τόσο μεγάλο;
Όπως λένε, μια μπλούζα κάνει ή σπάει μια στολή. Έτσι, έχουμε συμμορφωθεί με τα καλύτερα κεντημένα στυλ μπλούζας για εσάς. Πρέπει να μιλήσουμε για τα στυλ luxe haute που flaunted; OMG αυτές οι κεντημένες μπλούζες Zardozi είναι ιδιαίτερα κομψές.

Όμορφα και εύκολα σχέδια μπλούζας κέντημα Zardozi
Πηγή: makaroka.comwhy μας αρέσουν οι κεντημένες μπλούζες;
Ο λόγος για τον οποίο μας αρέσουν τα περίτεχνα καθώς και εξαιρετικά αγαπημένα κεντημένα μπλούζες εκτός από τα στυλ καθώς και οι περικοπές είναι από την ευελιξία του. Δεν μπορείτε μόνο να φορέσετε αυτά τα όμορφα χολίς καθώς και μπλούζες με ινδική εθνοτική φθορά, ωστόσο μπορεί να βυθιστεί στους δρόμους με στυλ, χρησιμοποιώντας το κεντημένο χολής σας με τσιγάρο παντελόνι, ζεστά παντελόνια, φούστες, ghagras, dungarees καθώς και οτιδήποτε άλλο Θα ήθελα να πάμε συνδυασμό!
Πηγή: redpolka.com που επιστρέφει στο παρόμοιο για κεντημένες μπλούζες, καταλάβατε όταν αφορά τον Zardozi, ήταν μόνο τα αρσενικά στις μονάδες παραγωγής στην Καλκούτα καθώς και στο Lucknow που συμμετείχαν στην παραγωγή των στυλ καθώς και στην κοπή του υφάσματος; Αυτό ήταν τότε στη μεσαιωνική εποχή, ωστόσο τώρα υπάρχουν γυναίκες στο εργατικό δυναμικό.
[Επίσης, διαβάστε: ράμματα κεντήματος]

Πηγή: BeautyHealthtips.Inthe Conviness of Zardozi Οι μπλούζες εργασίας παραδίδονται από τη μια γενιά στην άλλη, καθώς και σε μικρότερα χωριά Lucknow, αναφέρεται ότι οι νέοι ηλικίας έξι, μιμούνται τις μεθόδους που βλέπουν τους γονείς τους.
[Επίσης, διαβάστε: σχέδια μπλούζας για μεταξωτά sarees]

Πηγή: Το mruga.comit είναι για την ανάπτυξη καθώς και τη δημιουργικότητα
Μπορεί να έχετε δει προεξέχοντα divas του Bollywood χρησιμοποιώντας εξαιρετικά πολύπλοκα σε εύκολο στυλ κεντήματος για μπλούζες όταν αφορά το Zardozi, καθώς και ο Lucknow Zardozi είναι ο πιο σημαντικός μεταξύ αυτών όλων. Οι κεντημένες μπλούζες για τα sarees είναι ο καλύτερος συνδυασμός που έχει δει ο συμβατικός κόσμος της μόδας. Χάρη στην ανάπτυξη της προσαρμογής καθώς και των αρθρωτών μηχανημάτων, ο πλούτος είναι άθικτος με πολύ πιο oomph σχετικά με την ευγένεια του Mughal που εμφανίζεται αυτές τις μέρες.
Πηγή: pinterest.cominstead για την κατασκευή των στυλ κέντρων μπλούζας για μεταξωτά sarees, ακριβά καθώς και μόνο σε χρυσά νήματα ή ασήμι, οι τεχνίτες χρησιμοποιούν τώρα συνθετικά καλώδια καθώς και χαλκό, rayon καθώς και λιγότερο δαπανηρές επιλογές μεταξιού επίσης για να εξασφαλιστεί ότι Οι Pyts σε ολόκληρο το έθνος θα μπορούσαν να προμηθευτούν καθώς και να χρησιμοποιήσουν αυτές τις κομψές μπλούζες.

Πηγή: alibaba.comapart Από αυτό, το στοιχείο συντήρησης είναι πολύ απαραίτητο για να πιστέψουμε. Αυτό είναι δεδομένου ότι το Zardozi λειτουργεί σε κεντημένα στυλ μπλούζας για το Cholis βασίζεται επιφανειακά. Η λάμψη καθώς και η ακτινοβολία πρέπει να διατηρηθούν ή αλλιώς η παράσταση θα πάει βαθιά σε μια άβυσσο!
[Επίσης, διαβάστε: σχέδια μπλούζας]

Από τη χλωρίδα έως την πανίδα, τη φύση μέχρι την έρημο, τα ζώα σε τα πουλιά, τη μυθολογία στα σχέδια της νέας ηλικίας, καθώς και τα σχέδια, τα εύκολα στυλ μπλούζας κέντημα με κομψές πινελιές καθώς και διακοσμήσεις είναι ο κανόνας αυτές τις μέρες.
Πηγή: wedmegood.comlucknow καθώς και Καλκούτα
Κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του Aurangzeb, ο Zardozi άρχισε να ακμάζει καθώς και να παρακινηθεί ως αγορά σε ολόκληρο το έθνος. Ενώ ο 12ος αιώνας, οι αυτοκρατορικές τέχνες, όπως ο Zardozi, εξαπλώθηκαν πολύ και ευρεία σε όλη την Ινδία. Η πόλη των Nawabs απαίτησε πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερο από το έργο Zardozi, τα πρότυπα καθώς και τα στυλ, γι ‘αυτό και τότε η Καλκούτα καθώς και ο Lucknow κατέληξαν να είναι οι πιο βασικές πόλεις για τη βιοτεχνία Zardozi.
[Επίσης, διαβάστε: σχέδια μπλούζας]
Πηγή: Southindiafashion.comWhile Όλοι δήλωσαν καθώς και έγιναν, πιστεύοντας για την ιστορία πίσω από αυτό το πολυτελές στυλ καθώς και περισσότερο, μπορεί κανείς να θαυμάσει μόνο τη δύσκολη ομάδα εργασίας πίσω από κάθε κομψό Choli που παράγεται. Σας παρακινούμε να επιθεωρήσετε για βίντεο στο διαδίκτυο, όπως αυτό που δείχνει ακριβώς πώς γίνονται μπλούζες Zardozi καθώς και άλλα ρούχα.
Πηγή: Pinterest.comDo Ας καταλάβουμε ακριβώς πώς σας άρεσε αυτή η δημοσίευση στο Zardozi, καθώς και ναι, ενώ μιλήσαμε εκτενώς για το φόντο καθώς και τα στυλ του Zardozi, σας δείξαμε επίσης πολλούς μοντέρνους αριθμούς – Σας αρέσουν όλοι; Ποιο ήταν το προτιμώμενο μεταξύ των πολυάριθμων στυλ κεντήματος μπλούζας που είδατε;
Συνιστώμενα άρθρα
Σχέδια μπλούζας μπλούζας μπλούζες μπλούζες: Σχέδια δαντέλας, δαντέλα καθώς και μακράς μπλούζα για στυλ μπλούζας ιστού. καθώς και μπλούζα σχεδιαστή μοτίβων για την εκδήλωση γάμου στη χειμερινή περίοδο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *