News Roundup of the Year

Nov 28, 2022 Clothing Accessories

Χαίρομαι την Τρίτη! Γνωρίζουμε ότι τα roundups ειδήσεων μας είναι αρκετά πυκνή ανάγνωση από εβδομάδα σε εβδομάδα – αν έχετε χρόνο για να καλύψετε τη διαφορά, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με αυτές τις ιστορίες, οι οποίες ήταν μερικές από τις αγαπημένες μας κατά το παρελθόν έτος. Μερικοί από αυτούς ήταν μεγάλες ιστορίες. Μερικοί από αυτούς έχουν μόλις κολλήσει στις αναμνήσεις μας, καθώς το έτος έχει φορέσει. Οι αναγνώστες, οι οποίοι ήταν μερικές από τις αγαπημένες σας ειδήσεις που σχετίζονται με τους νεοσσούς (είτε τα καλύψαμε είτε όχι) κατά τη διάρκεια του 2014; 2014: Το έτος που σταματήσαμε να ζητούμε συγνώμη και αρχίσαμε να μιλάμε για τις γυναίκες που είναι οι οικογενειακοί (ακόμη και ένας από τους επισκέπτες μας). Επίσης, το έτος που οι άνθρωποι έκαναν τη διασκέδαση των φωτογραφιών των επιχειρήσεων και των φωτογραφιών των μαμάδων. Ω, και μιλήσαμε πολύ για την κατάψυξη των αυγών μας (είτε λειτουργεί, είτε πρέπει να λάβουμε ασφαλιστική κάλυψη και πολλά άλλα).
Λοιπόν και το καλό είχε μια χρήσιμη παρουσίαση για το πόσο απασχολημένες οι γυναίκες ταιριάζουν πραγματικά στις προπονήσεις τους.
Αναφέραμε αν πρέπει να ξαπλώσουμε (αντί να κλίνει) μετά την ανάγνωση αυτών των άρθρων στην εξωτερική πολιτική και στον Ατλαντικό.
Ο Ατλαντικός αποσπάστηκε τον κώδικα εμπιστοσύνης, ο οποίος σκέφτηκε αν οι γυναίκες κρατούνται πίσω λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις ικανότητες και τα προσόντα τους. Για παράδειγμα, πολλοί από εμάς δεν θα υποβάλουν αίτηση για δουλειά εκτός αν πληρούν τις παρεχόμενες απαιτήσεις 100%. (Η συζήτησή μας για το άρθρο είναι εδώ.)
Η Hanna Rosin της Slate εξέτασε τη συντριπτική: εργασία, αγάπη και παιχνίδι όταν κανείς δεν έχει την ώρα από τον δημοσιογράφο της Washington Post Brigid Schulte, ο οποίος λέει ότι η απασχολησιμότητα έχει γίνει σύμβολο κατάστασης.
Τίποτα νέο εδώ, αλλά το Business Insider είχε μια μεγάλη συνάντηση όλων των λεπτών τρόπων που οι γυναίκες αντιμετωπίζονται διαφορετικά στην εργασία. Η AOL Jobs περιελάμβανε ιδέες για το πώς να εργαστείτε σε έναν τομέα που κυριαρχείται από άνδρες (προσποιηθείτε ότι είναι η Γαλλία! Διαβάστε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο Insider Business που σας δίνει μια προεπισκόπηση για το πώς “γαλλικά” όλα αυτά μπορεί να είναι), ενώ ο Wired αναφέρθηκε σε κάποια άσχημη quid pro quos που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες τεχνολογίας.
Το νομισματοκοπείο (μέσω του Popsugar Smart Living) είχε μεγάλες ιδέες για το πώς να επενδύσει $ 100, $ 1000 ή $ 10.000. Κατά μήκος των γραμμών χρημάτων, σκέφτηκα ότι αυτό το άρθρο σχετικά με τα εισοδήματα από το blog του Planet Money στο NPR ήταν συναρπαστικό – “Οι περισσότεροι Αμερικανοί φτάνουν στο 20% – τουλάχιστον για λίγο”.
Το blog της Wall Street Journal at Work συγκέντρωσε κάποιες ιδέες συνέντευξης εργασίας από μια γυναίκα που έχει περάσει 100 από αυτούς.
Εάν ο στόχος σας είναι να κάνετε συνεργάτη στο δικηγορικό σας γραφείο, ίσως θελήσετε να ελέγξετε πάνω από την ανάλυση του νόμου για την τάξη εταιρικής σχέσης ανά περιοχή πρακτικής.
Αυτός πήρε έναν τόνο συζήτησης μεταξύ των σχολιαστών: ένα κομμάτι από τη νέα έρευνα περιέγραψε τον «σταθερό αγώνα» του συγγραφέα για να διατηρήσει ένα μέγεθος 0 και να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες την αντιμετώπιζαν διαφορετικά από ό, τι όταν ήταν μόνο «μέσος όρος».
Ο Lifehacker έβγαλε το Kitestring, ένα webapp “μόνο σε περίπτωση” που θα μπορούσε να κάνει τη μαμά σας λίγο λιγότερο ανήσυχη για τις online δραστηριότητες που χρονολογούνται.
Γέλιο της εβδομάδας: Το Medium μας είπε πώς να εμφανίζονται έξυπνοι στις συναντήσεις και η Columbia B-School Follies γιόρτασε ότι ήταν σκύλα στην επιχείρηση.

Νομίζω ότι το 2013 ήταν το πρώτο έτος που έκανα ένα από αυτά, αλλά εδώ είναι ο σύνδεσμος με τις αγαπημένες μου ιστορίες από εκείνο το έτος. (Πιστεύω ακόμα ότι το άρθρο της NYT σχετικά με τη μελέτη του Χάρβαρντ πρέπει να απαιτείται ανάγνωση…) Είμαστε συμμετέχων στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει ένα δείχνει ότι θα κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και συνδεδεμένες τοποθεσίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *