Archive: June 28, 2022

Uncategorized

LEOPARD LOAFERS

σακάκι: Zara (παρόμοια εδώ) | Πουκάμισο: Brooks Brothers | Παντελόνια: Club Monaco (παρόμοια εδώ και εδώ) Παπούτσια: Steven (παρόμοια εδώ) Ζώνη: J. Crew | Βραχιόλι μανσέτας: J. Crew (παρόμοια εδώ και εδώ) | Δαχτυλίδια: Gorjana | Γυαλιά ηλίου: Prada | Σταυρό κολιέ: ASOS (παρόμοια εδώ και εδώ) κολιέ τρίγωνο: Gorjana | Πολωνικά: Essie (κάλτσες Fishnet)

Καλή Δευτέρα!

Ελέγξτε ακόμα περισσότερο από το αριστοκρατικό θάλαμο…

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Uncategorized

5 Τάσεις της μόδας των ανδρών που ξεφεύγουν από την προσοχή σας αυτή τη σεζόν

5 τάσεις μόδας των ανδρών που ξεφεύγουν από την προσοχή σας αυτή τη σεζόν
03/09/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Όπως κάθε χρόνο, αυτό το φθινόπωρο έχει επιφέρει το δικό της φράγμα νέων τάσεων στη σκηνή της μόδας των ανδρών. Ενώ μερικά είναι ορόσημα όπως η επιστροφή των φαρδιά παντελόνι που τρώνε όλο το προβολέα, υπάρχουν αρκετές πολλές μικρές αλλαγές που ζητούν για την ίδια προσοχή. Προσοχή σε όλα τα chaps της μόδας, τις μικρές εταιρείες ένδυσης και, φυσικά, τους κορυφαίους χονδρικούς διανομείς ρούχων ανδρών.

Εδώ είναι 5 τέτοιες μικρές αλλά εκπληκτικές τάσεις.
1. Κουβανικά περιλαίμια είναι όλα τα οργή για τα polos και τα μπλουζάκια με κοντό μανίκι
Εκφράζοντας την αίσθηση της δεκαετίας του ’50, αυτά τα κουβανικά περιλαίμια βρίσκονται στην τάση για όλους τους καλύτερους λόγους. Βοηθώντας τους άνδρες να επιτύχουν ένα suave και προς τα εμπρός να φαίνονται αβίαστα, αυτά τα περιλαίμια προσθέτουν μια εντελώς νέα αίσθηση στο cliché polos και τα μπλουζάκια με κοντό μανίκι.
2. Τζιν με σχισμένα τζιν … σφάλμα, επιπλέον σχισμένα τζιν
Τα τζιν denim ήταν πάντα τα αγαπημένα μεταξύ των ανδρών. Αλλά υπάρχει ένα νέο παιδί στο μπλοκ, ο ξάδερφος, έτσι ώστε να το πούμε, από αυτά τα σχισμένα τζιν- επιπλέον σχισμένα τζιν. Και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, μερικοί άνθρωποι μπορούν πραγματικά να τους μακριά από την τελειότητα για μια badass, machismo εμφάνιση.
3. Τα μπλουζάκια φανέλα δεν είναι πολύ πιο “κολλώδη”
Ευχαριστούμε την τάση hippy, ακόμη και τα μπλουζάκια φανέλα είναι το μέρος της νέας και τολμηρής τάσης μόδας. Ο όγκος της μόδας, αλλά αυτά τα μεγάλα μπλουζάκια με κουμπιά πηγαίνουν καλά με τα κοκαλιάρικα παντελόνια, βοηθώντας τους άνδρες για μια καθαρή εμφάνιση.
4. Πείτε γεια σε πράσινα και ναυτικά χρώματα
Έχετε δει πολλούς άνδρες που είναι επενδυμένοι με πράσινο και ναυτικό χρωματισμένο; Όχι, δεν είναι συνιδιοψία! Μια νέα τάση που λίγοι άνδρες παραγωγοί ρούχων μόδας έχουν γίνει καλά αποδεκτές. Παρέχουν ένα ευρύ φάσμα φορέματος σε αυτές τις εκπληκτικές και ήρεμες παραλλαγές χρώματος. Και όλοι είναι φοβεροί!
5. Ο σχεδιαστής Anoraks για να φανεί μοντέρνα ακόμη και όταν βρέχει (ή φαίνεται βροχή)
Λίγοι θα πίστευαν ότι τα σακάκια χρησιμότητας θα ωθήσουν την κυριαρχία των hoodies, αλλά η νέα σειρά σχεδιαστών των Anoraks κάνουν το αδύνατο. Πολύ δημοφιλές, ιδιαίτερα στις τροπικές περιοχές, τόσο εκπληκτικά είναι αυτά τα anoraks που οι άνθρωποι είναι επενδυμένοι σε αυτές ακόμη και όταν δεν υπάρχει βροχή.

Έτσι έχετε γνωστό ένα fashionista στον κύκλο σας, αρχίστε να ακολουθείτε αυτές τις τάσεις πριν από τους φίλους σας. Και αν είστε ιδιοκτήτης της εταιρείας ειδών ένδυσης, καλέστε τους παραγωγούς καλής μόδας μόδας και αγοράστε το χύμα σας σύμφωνα με αυτές τις νέες και εκπληκτικές τάσεις για να παραμείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Ετικέτες:
Άνδρες κατασκευαστές ρούχων μόδας
Άνδρες χονδρικής ένδυσης
ανδρικοί διανομείς ρούχων
χονδρεμπόρους διανομείς ενδυμάτων ανδρών

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Uncategorized

Οι φορείς, οι εκτυπώσεις και οι εικονογραφήσεις από το Zutto

προέρχονται από τη Ρωσία, κάτι που δεν έχουμε συνήθως εδώ. Αυτός ο εικονογράφος είναι 27, προέρχεται από την παλιά Μόσχα και είναι ειδικευμένος ψηφιακός καλλιτέχνης και σχεδιαστής χαρακτήρων. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Zutto εκτός από την τέχνη του, η οποία είναι ισχυρή, κινείται και πολύπλοκη στον πλούτο των λεπτομερειών του. Μπορείτε εύκολα να τον εντοπίσετε για behance και είναι κανονικός στο Lafraise και γνωρίζουμε ότι δεν χαρακτηρίζονται μόνο για κανέναν, έτσι πηγαίνετε να τον δείτε και εκεί. Μην ξεχάσετε να περιηγηθείτε στον πολύ διασκεδαστικό λογαριασμό Flickr, αλλά όχι πριν αφήσουμε αυτούς τους φορείς να μιλήσουν για τον άνθρωπο πίσω τους:
Zuttozuttozuttozutto

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Καλλιτέχνης της εβδομάδας – Jimi Benedict (Jimiyo)

Jimi Benedict Όταν θέλετε πραγματικά να φτάσετε στην κορυφή, πρέπει να εργαστείτε σκληρά, αλλά χρειάζεστε επίσης το πιο κρίσιμο πράγμα: το ταλέντο και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Και όταν αυτό το κίνητρο είναι αγάπη για την τέχνη, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αποτύχετε. Ο Jimiyo είναι η ζωντανή απόδειξη ενός πολύ σκληρού σχεδιαστή γραφικών που ξεκίνησε με μια δουλειά πωλήσεων και τελείωσε ως καλλιτεχνικός διευθυντής τόσο στο σχεδιασμό από τον άνθρωπο όσο και τον Teefury σε λίγα μόνο χρόνια.
Ζει στην Καλιφόρνια, αλλά γεννήθηκε στην Ιαπωνία και μεγάλωσε στο Νάσβιλ του Τενεσί. Το εκπληκτικό του πάθος για την τέχνη τον έκανε να εγκαταλείψει την εργασία του πωλήσεων και να επικεντρωθεί στην ελεύθερη δραστηριότητα του. Έχει βάλει το σημάδι του σε κάθε διαγωνισμό σχεδιασμού μπλουζών στο DBH και κατάφερε να κερδίσει τα περισσότερα από αυτά.
Ο γραφικός Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictbeing ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σχεδιασμού και των δύο ανθρώπων και του Teefury έρχεται ως ανταμοιβή μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και πραγματικά θα έπρεπε να το έχει.
Το έργο του είναι απολύτως πρωτότυπο και νόημα, του αρέσει να χρησιμοποιεί ορισμένες εικόνες συμβολικής σημασίας και τα ζώα παίρνουν μια πολύ κρίσιμη θέση σε πολλά από τα έργα τέχνης του. Η γραμμή του είναι πολύ σε βάθος και η ποσότητα των λεπτομερειών είναι εκπληκτική.
Ο γραφικός Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictjimiyo είναι επίσης έτοιμος να μοιραστεί την εμπειρία του με κάθε καλλιτέχνη που ενδιαφέρεται και θέλει πραγματικά να πετύχει. Το άρθρο του, “Πώς έκανα $ 7500 σε 3 μήνες με την τέχνη μου” μετοχές πολύτιμες πληροφορίες για τον αναγνώστη και είναι ένας χρήσιμος οδηγός για τους σχεδιαστές που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα έργα τους στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ.

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Εμπνευσμένα σχέδια σχεδίασης της ημέρας

σήμερα βρήκα έναν πραγματικά ταλαντούχο εικονογράφο που μου υπενθύμισε πόσο μεγάλα σχέδια είναι, πιο συγκεκριμένα τα παραδοσιακά που έγιναν με το χέρι. Οι περισσότεροι από τους φίλους μου είναι ταλαντούχοι άνθρωποι που βρίσκουν εύκολο να σχεδιάσουν και δεν μπορούν να καταλάβουν την ανικανότητά μου να σχεδιάσω ένα αξιοπρεπές αυτοκίνητο, που δεν αψηφεί τους νόμους της φυσικής. Υπάρχει μια αίσθηση αναλογιών που μερικοί άνθρωποι διοικούν τόσο πολύ καλύτερα από άλλους. Είναι ένα ξεχωριστό ταλέντο που έχει μια πλούσια φαντασία όπως ο ακόλουθος καλλιτέχνης, με τέτοια περίπλοκα πρότυπα. Όταν βρήκα τα σημερινά σχέδια σχεδίασης, μου υπενθύμισαν όλοι όλοι μπορούμε να φανεί, αλλά πόσο διαφορετικά βλέπουμε τον κόσμο. Απαιτεί όχι μόνο την τεχνική και τη γνώση, αλλά και το ταλέντο, τη φαντασία και την ελευθερία του πνεύματος. Ορίστε μερικά παραδείγματα:
Joe Fentonsasha Ushkevichkrzysztof Domaradzkipretty Ladytony Montano

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Τα μπλουζάκια που θα ήθελε κάθε τύπος ανεμιστήρα Star Wars

να τσιμέντο στην ιστορία της ποπ κουλτούρας καθώς και στο μέλλον. Για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στην Ουκρανία, ο Darth Vader, ο Stepan Chubakka (Chewbacca), ο Master V. Yoda, καθώς και ο Padme N. Amidala είναι οι υποψήφιοι του εορτασμού της Ουκρανίας.
Ανεξάρτητα, ο Teecraze συνέταξε 144 στυλ μπλουζάκια για όλους τους λάτρεις του Wookie εκεί έξω. Επιλέξαμε τα πολύ αγαπημένα μας δέκα:

Αναρωτιέμαι αν ήταν η ροζ πόρτα, με μοτίβο μπισκότων που τους οδήγησε στη σκοτεινή πλευρά.

Για όλα τα rascals εκεί έξω!

Τέλεια μπλουζάκι για χαλαρή Παρασκευή.

Σε έναν γαλαξία, πολύ μακριά, υπάρχει ένας πλανήτης, με μπισκότα που γίνονται με τσιπ σοκολάτας και όχι σταφίδες. Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο διαφοροποιείτε τη σκοτεινή πλευρά από τη μεγάλη πλευρά.

Ένα κομψό, παλιό σχολείο.

Αγοράστε αυτό το μπλουζάκι και πιείτε ένα τσάι, ας μας.

Φαίνεται σαν το Pinky καθώς και ο εγκέφαλος που προσέφερε προσπαθώντας να αναλάβει τον κόσμο και κατάφερε να αναλάβει το αστέρι του θανάτου. Πρέπει να τους πούμε ή πρέπει να τους αφήσουμε να γλιτώσουμε;

Οι Star Wars ικανοποιούν το Pokemon.I Δεν μπορώ καν να φανταστώ το Pokémon που θα πιάσετε να κρατήσετε αυτό το πράγμα, ούτε θα ήθελα.

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία καθώς και την τέχνη παθιασμένη ή έναν ανεμιστήρα Star Wars; Απλά φορέστε αυτό το remake της δημοφιλούς ζωγραφικής “The Kiss”, καθώς και θα σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα.

Το Dia de los Muertos Skull είναι ένα στυλ ικανοποιημένο παντού, ωστόσο ο Dia de los Muertos X Trooper είναι έξυπνος και φρέσκος!
Εάν είστε περίεργοι για τα άλλα 134 σχέδια, επιθεωρήστε την υπόλοιπη λίστα στο Teecraze!

0/5 (0 κριτικές)

Uncategorized

Casual Friday: Maxi φούστα

Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Maxi φούστα: C/O White House Black Market | Πουκάμισο Tunic: C/O White House Black Market | Συμπλέκτης φακέλων: J. Crew | Σανδάλια: C/o White House Black Market | Ζώνη: Παλιά αλλά παρόμοια εδώ | Γυαλιά ηλίου: Ray-Ban

< >

[TheFeedProducts style = ‘Four’]

Τα ευκολότερα κομμάτια, αλλά ακόμα γυαλισμένα – δεν έχω πάρει αυτή τη φούστα τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα τζιν στις περιστασιακές Παρασκευές είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή, αλλά κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, το παχύ denim δεν είναι πάντα ένα δώρο καλωσορίσματος όταν κάποιος αναγκάζεται να βγεί περιστασιακά τον κλιματισμό. Εισαγάγετε την πτυχωτή φούστα Maxi Chiffon. Φως ως φτερό και σε ένα χρώμα ροδάκινο-blush που με κάνει πραγματικά να θέλω ένα push-pop και ένα γυάλινο μπουκάλι Brut Rosé, αυτή η φούστα κάνει ντύσιμο για περιστασιακές Παρασκευές το καλοκαίρι πολύ πιο εύκολο. Φαίνεται υπέροχο με το συντονιστικό μενταγιόν τυπωμένο χιτώνα (και τολμούν να πω, αρκετά profesh;), αλλά μπορεί επίσης να είναι εύκολα ντυμένος για ένα βράδυ έξω με μια μαύρη κορυφή καλλιέργεια η μέση. Τα χέρια κάτω από το MVP της ντουλάπας της άνοιξης και του καλοκαιριού μου.

Ακολουθήστε το @Maryorton στο Instagram!

Τεσσάρων

Αυτή η ανάρτηση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Black Market του Λευκού Οίκου

Uncategorized

Αθλητικές λωρίδες

Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Φόρεμα: Kate Spade (επί του παρόντος περισσότερο από 60% έκπτωση καθώς και προσφέρονται σε κάθε μέγεθος!) | Αντλίες: Συλλογή SJP (χαμηλότερη έκδοση τακουνιών εδώ) Πάνινα παπούτσια: adidas (επίσης εδώ) | Γυαλιά ηλίου: Nina Ricci (πολύ παρόμοια εδώ 30% έκπτωση!) | LIP: NARS

< >

Μου αρέσει η ευελιξία αυτού του φόρεμα. Με ένα ζευγάρι αντλίες είναι ιδανικό για το γραφείο, με γλιστρά παίρνει ένα κομψό vibe ιδανικό για την εκτέλεση εργασιών τα Σαββατοκύριακα. Σε κάθε σενάριο, το πλεκτό ύφασμα είναι εξαιρετικά άνετο, οπότε είναι προετοιμασμένο για οτιδήποτε.

Εάν αυτές οι μαύρες καθώς και οι λευκές οριζόντιες ρίγες σας φοβίζουν, επιθεωρήστε αυτό το παρόμοιο φόρεμα καθώς και αυτό το παρόμοιο φόρεμα ή μερικά από τα άλλα αγαπημένα μου. Πολλοί από αυτούς πωλούνται σήμερα καλύτερα κατά τη διάρκεια της πώλησης επετείου της Nordstrom, οπότε επιθεωρήστε τους πριν η πώληση τελειώσει σε μία εβδομάδα από σήμερα! Επίσης, αν δεν το έχετε εξετάσει ακόμα, επιθεωρήστε την μόλις πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα του καταστήματος εδώ για πολύ πιο τρελές καλές επιλογές από την πώληση. Εάν είστε νέοι εδώ, καθώς δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη θρυλική πώληση όλων των πωλήσεων, είναι πραγματικά όλη η μόδα του φθινοπώρου – το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν προσφέρεται ακόμη σε άλλους λιανοπωλητές – που είναι προς πώληση τώρα πριν επιστρέψετε στο πλήρες Κόστος μετά τις 3 Αυγούστου. Μπορεί να φαίνεται πρόωρο να πιστεύουμε για την πτώση, ωστόσο, όπως κάποιος που υπερέχει απολύτως στην τέχνη της αναβλητικότητας, ακόμα και είμαι ενθουσιασμένος που πηδά το όπλο για αυτές τις τιμές. Ελάτε τον Σεπτέμβριο, όταν αυτές οι μπότες είναι πίσω σε πλήρη τιμή, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είστε υψηλός-fiving τον εαυτό σας.

Προηγούμενο αντικείμενο

1 από 18

Επόμενο αντικείμενο

Uncategorized

Αυτή η ροή της δεκαετίας του ’70

Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Πουκάμισο: Burberry (επίσης όπως και σε κοράλλια καθώς και αυτό παρόμοιο) | Jeans: AG (όπως και οι παρόμοιες εκδόσεις εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) | Blazer: J. Team (παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) Παπούτσια: Michael Kors (πολύ παρόμοια εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) | Ζώνη: Παλιά, ωστόσο παρόμοια εδώ | Κολιέ: c/o gorjana | Παρακολουθήστε: C/O Daniel Wellington | Γυαλιά ηλίου: Ray-Ban

< >

[TheFeedProducts style = ‘Four’]

Από το αύριο είναι μια μέρα μακριά για πολλούς από εμάς που γιορτάζουμε το Πάσχα, πίστευα ότι θα έκανα λίγο χαλαρά την Πέμπτη δημοσίευση σήμερα, με αυτά τα φανταστικά τζιν φλεγμονών, το μπερδεμένο μπλουζάκι καθώς και το Blazer.

Ανεβάστε την υπέροχη αναβίωση της δεκαετίας του ’70 που συμβαίνει οπουδήποτε και ειδικότερα, κάτω από τη ζώνη μου σήμερα, θέλω να μιλήσω για αυτό το υπέροχο μπλουζάκι. Ακούστε με σε αυτό.

Χρησιμοποίησα για να πιστεύω ότι κοστίζει πολύ περισσότερα από $ 25 σε ένα “t-shirt” όπως αυτό που απεικονίζεται εδώ ήταν ridonkulous. Αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν άνοιξε το συρτάρι μου σε μια παροιμιώδη θάλασσα από μπλουζάκια, τα έβλεπα τελικά για τα φτηνά chumps που είναι (αν και στην πραγματικότητα, στην περίπτωση αυτή, είμαι αναμφισβήτητα το χτύπημα).

Υπάρχουν λίγα προϊόντα ενδυμάτων που ξοδεύω πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι τα μπλουζάκια όπως αυτό που απεικονίζεται παραπάνω, οπότε δεν είμαι σίγουρος γιατί η φυσική κλίση είναι να σκουπίζει. Θα προτιμούσα να έχω μερικά καλύτερα κομμάτια ή ένα ηφαίστειο από μπλουζάκια με μπλουζάκια των οποίων τα ντεκολτέ να μοιάζουν με λυπημένες, μανταλμένες εκδόσεις του πρώην εαυτού τους μετά από ένα ή δύο εκπλύσεις; Ήρθα με δύο επιλογές: (α) Θα μπορούσα να σταματήσω να πλένω τα ενδύματά μου για ανησυχία για τα προσιτά πουκάμισα τσάι που χάνουν αμέσως το σχήμα. Ή (β) θα μπορούσα να σταματήσω να παίρνω 18.000 προσιτά μπλουζάκια, να το πιπιλίζω, καθώς και να ξεδιπλώσω μερικά επιπλέον δολάρια στην αγορά για να έχουν μερικές βασικές αρχές για πολλά χρόνια.

Πρέπει να πάει χωρίς να δηλώσει ότι επέλεξα αμέσως την επιλογή Α. Ωστόσο, για την ανησυχία της εξαναγκασμού από τους καλούς φίλους μου, καθώς και το νοικοκυριό για να μην αναφέρουμε το προοπτικό ζήτημα των τρωκτικών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιες μέθοδοι, συνειδητοποίησα ότι η απεργία πλυντηρίου ήταν η λιγότερο ιδανική λύση .

Και έτσι, σας παρέχω αυτό το λωρίδες νόστιμο μπλουζάκι Burberry. Είναι τόσο καλό.

Ακολουθήστε το @Maryorton στο Instagram!

Τεσσάρων

Αυτή η δημοσίευση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nordstrom.