Από που το πήρες αυτό? Πώς να εντοπίσετε ένα μυστήριο κομμάτι ρούχων χωρίς να ρωτήσετε

Nov 21, 2022 Clothing Accessories

Έχετε δει ποτέ έναν τυχαίο ξένο που φοράει κάτι – παπούτσια, παλτό, μπλούζα – που πραγματικά αγαπάτε πραγματικά, αλλά δεν έχετε ιδέα πού να αγοράσετε; Σίγουρα, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να την ρωτήσετε πού το πήρε, αλλά τι εάν δεν θέλετε να φωνάξετε σε όλη την πλατφόρμα του μετρό ή δεν έχετε χρόνο – ή απλά αισθάνεστε άβολα για να ρωτήσετε; Εκτός από την απόσπαση μιας διαφήμισης που έχουν χαθεί στο Craigslist (W4C;), πώς μπορείτε να εντοπίσετε ρούχα ή αξεσουάρ που τυχαίνει να βλέπετε στο δρόμο; Ο αναγνώστης C αναρωτιέται…
Ήμουν έξω για να brunch πριν από λίγες εβδομάδες και είδε μια γυναίκα που φορούσε μια όμορφη ζακέτα – λευκό με ένα μοτίβο από μπαρ σε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Κτυπώ τον εαυτό μου για να μην ανεβαίνω σε αυτήν για να ρωτήσω πού το πήρε, και γιατί τότε έχω απελπισμένα την εικόνα της Google που δεν έβλεπε χωρίς αποτέλεσμα. Οποιεσδήποτε ιδέες για το πώς να βρείτε αυτό το ζακέτα-αυτό-got-away;
Ενδιαφέρουσα ερώτηση, και είμαι περίεργος να ακούσω τις αντιδράσεις των αναγνωστών για το πώς να εντοπίσετε τα μυστικά κομμάτια των ενδυμάτων. (Για την καταγραφή, λυπάμαι που λέω ότι δεν έχω ιδέα ποια ζακέτα είδε!) Εδώ είναι μερικές προτάσεις που έρχονται στο μυαλό:
ShopStyle. Το ShopStyle.com μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να βρείτε αυτό που ψάχνετε-πληκτρολογήστε “Purple Plus-size Wrap Dresses”, για παράδειγμα, και θα δείτε μια δέσμη επιλογών που βρίσκονται στην αγορά καλύτερα τώρα. Για τη χαμένη σύνδεση του αναγνώστη C με το πουλόβερ, θα πληκτρολογούσα στο “Cardigan” και στη συνέχεια θα στενό από το “μπλε”. Εάν η γυναίκα ήταν προφανώς συν-μεγέθους ή μικροσκοπική, βάλτε αυτό, επειδή στενεύει σημαντικά το εύρος. Εάν μπορείτε να περιορίσετε το χρώμα του μπλε (ωκεανός, κοβάλτιο, μπλε Tiffany κ.λπ.), δοκιμάστε το. Εάν μπορείτε να σκεφτείτε ένα εμπορικό σήμα που έχει παρόμοια πρότυπα (Missoni στο υψηλό τέλος – NIC και Zoe στο πολύ πιο προσιτό τέλος), που μπορεί να βοηθήσει. Εάν μπορείτε να σκεφτείτε πώς μπορεί να έχει περιγραφεί το προϊόν – PaintStripe! κάθετες λωρίδες! πινελιές! – Αυτό μπορεί να βοηθήσει. Το Polyvore είναι μια παρόμοια επιλογή, όπως είναι το Pinterest.

Αναζήτηση εικόνων. Υπάρχουν αρκετοί bloggers στολή εκεί έξω ότι οι πιθανότητες είναι καλές, από όλα τα πουλόβερ που έκαναν ότι ο αναγνώστης C είδε, κάποιος, κάπου, το έχει φωτογραφίσει και ήθελε να το περιγράψει. Από την εμπειρία μου, ο Bing φαίνεται να έχει την καλύτερη αναζήτηση εικόνων. Και πάλι, παίρνετε έναν τόνο επιλογών – είναι τόσο ένα pro όσο και ένα con που τα πουλόβερ που ρίχνετε μια ματιά μπορεί να μην είναι στην αγορά καλύτερα τώρα. Pro: Είναι μια ευρύτερη αναζήτηση και μπορεί να το βρείτε (τελικά, θα μπορούσε να αγοράσει αυτό το πουλόβερ πριν από 10 χρόνια!). Con: Είναι μια μεγαλύτερη πισίνα για να κοιτάξουμε.

Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Εάν μπορείτε είτε α) να τραβήξετε μια εικόνα των ενδυμάτων όταν το βλέπετε, είτε β) βρείτε κάτι παρόμοιο, μπορεί να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ένα μικρότερο haystack. Αυτό το bookmarklet διασυνδέεται με το Google Images για να αναζητήσει παρόμοια σχήματα. Για παράδειγμα, βρήκα αυτό το παλιό NIC + Zoe Cardigan που φαινόταν ότι μπορεί να είναι παρόμοια – τρέχοντας μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνων στο Cardigan που κέρδισε πολύ πολύ πιο σχέδια μπλε ζακέτες από τις άλλες αναζητήσεις.

Κυρίες – Έχετε βρει καλύτερες μεθόδους για να εντοπίσετε τα ρούχα που έχετε βρει στις γυναίκες χωρίς να ρωτήσετε; Τι κάνεις?

——-
Ν.Β. Αυτά τα ουσιαστικά μηνύματα προορίζονται να αποτελούν πηγή κοινοτικών σχολίων σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο οι αναγνώστες μπορούν να περιηγηθούν χωρίς να χρειάζεται να κοσκινίσουν πολλά άσχετα σχόλια. Και έτσι, αν και βέβαια εκτιμούμε ιδιαίτερα όλα τα σχόλια από τους αναγνώστες μας, θα σας ζητήσουμε να διατηρήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το θέμα. Τα ThreadJacks θα διαγραφούν κατά τη διακριτική μας ευχέρεια και ευκολία. Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *