Τα μπλουζάκια που θα ήθελε κάθε τύπος ανεμιστήρα Star Wars

Jun 21, 2022 Uncategorized

να τσιμέντο στην ιστορία της ποπ κουλτούρας καθώς και στο μέλλον. Για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στην Ουκρανία, ο Darth Vader, ο Stepan Chubakka (Chewbacca), ο Master V. Yoda, καθώς και ο Padme N. Amidala είναι οι υποψήφιοι του εορτασμού της Ουκρανίας.
Ανεξάρτητα, ο Teecraze συνέταξε 144 στυλ μπλουζάκια για όλους τους λάτρεις του Wookie εκεί έξω. Επιλέξαμε τα πολύ αγαπημένα μας δέκα:

Αναρωτιέμαι αν ήταν η ροζ πόρτα, με μοτίβο μπισκότων που τους οδήγησε στη σκοτεινή πλευρά.

Για όλα τα rascals εκεί έξω!

Τέλεια μπλουζάκι για χαλαρή Παρασκευή.

Σε έναν γαλαξία, πολύ μακριά, υπάρχει ένας πλανήτης, με μπισκότα που γίνονται με τσιπ σοκολάτας και όχι σταφίδες. Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο διαφοροποιείτε τη σκοτεινή πλευρά από τη μεγάλη πλευρά.

Ένα κομψό, παλιό σχολείο.

Αγοράστε αυτό το μπλουζάκι και πιείτε ένα τσάι, ας μας.

Φαίνεται σαν το Pinky καθώς και ο εγκέφαλος που προσέφερε προσπαθώντας να αναλάβει τον κόσμο και κατάφερε να αναλάβει το αστέρι του θανάτου. Πρέπει να τους πούμε ή πρέπει να τους αφήσουμε να γλιτώσουμε;

Οι Star Wars ικανοποιούν το Pokemon.I Δεν μπορώ καν να φανταστώ το Pokémon που θα πιάσετε να κρατήσετε αυτό το πράγμα, ούτε θα ήθελα.

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία καθώς και την τέχνη παθιασμένη ή έναν ανεμιστήρα Star Wars; Απλά φορέστε αυτό το remake της δημοφιλούς ζωγραφικής “The Kiss”, καθώς και θα σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα.

Το Dia de los Muertos Skull είναι ένα στυλ ικανοποιημένο παντού, ωστόσο ο Dia de los Muertos X Trooper είναι έξυπνος και φρέσκος!
Εάν είστε περίεργοι για τα άλλα 134 σχέδια, επιθεωρήστε την υπόλοιπη λίστα στο Teecraze!

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *