Καλλιτέχνης της εβδομάδας – Jimi Benedict (Jimiyo)

Jun 24, 2022 Uncategorized

Jimi Benedict Όταν θέλετε πραγματικά να φτάσετε στην κορυφή, πρέπει να εργαστείτε σκληρά, αλλά χρειάζεστε επίσης το πιο κρίσιμο πράγμα: το ταλέντο και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Και όταν αυτό το κίνητρο είναι αγάπη για την τέχνη, τότε δεν υπάρχει τρόπος να αποτύχετε. Ο Jimiyo είναι η ζωντανή απόδειξη ενός πολύ σκληρού σχεδιαστή γραφικών που ξεκίνησε με μια δουλειά πωλήσεων και τελείωσε ως καλλιτεχνικός διευθυντής τόσο στο σχεδιασμό από τον άνθρωπο όσο και τον Teefury σε λίγα μόνο χρόνια.
Ζει στην Καλιφόρνια, αλλά γεννήθηκε στην Ιαπωνία και μεγάλωσε στο Νάσβιλ του Τενεσί. Το εκπληκτικό του πάθος για την τέχνη τον έκανε να εγκαταλείψει την εργασία του πωλήσεων και να επικεντρωθεί στην ελεύθερη δραστηριότητα του. Έχει βάλει το σημάδι του σε κάθε διαγωνισμό σχεδιασμού μπλουζών στο DBH και κατάφερε να κερδίσει τα περισσότερα από αυτά.
Ο γραφικός Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictbeing ο καλλιτεχνικός διευθυντής του σχεδιασμού και των δύο ανθρώπων και του Teefury έρχεται ως ανταμοιβή μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και πραγματικά θα έπρεπε να το έχει.
Το έργο του είναι απολύτως πρωτότυπο και νόημα, του αρέσει να χρησιμοποιεί ορισμένες εικόνες συμβολικής σημασίας και τα ζώα παίρνουν μια πολύ κρίσιμη θέση σε πολλά από τα έργα τέχνης του. Η γραμμή του είναι πολύ σε βάθος και η ποσότητα των λεπτομερειών είναι εκπληκτική.
Ο γραφικός Desiner Jimi Benedictgraphic Desiner Jimi Benedictjimiyo είναι επίσης έτοιμος να μοιραστεί την εμπειρία του με κάθε καλλιτέχνη που ενδιαφέρεται και θέλει πραγματικά να πετύχει. Το άρθρο του, “Πώς έκανα $ 7500 σε 3 μήνες με την τέχνη μου” μετοχές πολύτιμες πληροφορίες για τον αναγνώστη και είναι ένας χρήσιμος οδηγός για τους σχεδιαστές που δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα έργα τους στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *