Αυτή η ροή της δεκαετίας του ’70

Jun 11, 2022 Uncategorized

Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Πουκάμισο: Burberry (επίσης όπως και σε κοράλλια καθώς και αυτό παρόμοιο) | Jeans: AG (όπως και οι παρόμοιες εκδόσεις εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) | Blazer: J. Team (παρόμοια εδώ, εδώ και εδώ) Παπούτσια: Michael Kors (πολύ παρόμοια εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) | Ζώνη: Παλιά, ωστόσο παρόμοια εδώ | Κολιέ: c/o gorjana | Παρακολουθήστε: C/O Daniel Wellington | Γυαλιά ηλίου: Ray-Ban

< >

[TheFeedProducts style = ‘Four’]

Από το αύριο είναι μια μέρα μακριά για πολλούς από εμάς που γιορτάζουμε το Πάσχα, πίστευα ότι θα έκανα λίγο χαλαρά την Πέμπτη δημοσίευση σήμερα, με αυτά τα φανταστικά τζιν φλεγμονών, το μπερδεμένο μπλουζάκι καθώς και το Blazer.

Ανεβάστε την υπέροχη αναβίωση της δεκαετίας του ’70 που συμβαίνει οπουδήποτε και ειδικότερα, κάτω από τη ζώνη μου σήμερα, θέλω να μιλήσω για αυτό το υπέροχο μπλουζάκι. Ακούστε με σε αυτό.

Χρησιμοποίησα για να πιστεύω ότι κοστίζει πολύ περισσότερα από $ 25 σε ένα “t-shirt” όπως αυτό που απεικονίζεται εδώ ήταν ridonkulous. Αλλά το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν άνοιξε το συρτάρι μου σε μια παροιμιώδη θάλασσα από μπλουζάκια, τα έβλεπα τελικά για τα φτηνά chumps που είναι (αν και στην πραγματικότητα, στην περίπτωση αυτή, είμαι αναμφισβήτητα το χτύπημα).

Υπάρχουν λίγα προϊόντα ενδυμάτων που ξοδεύω πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι τα μπλουζάκια όπως αυτό που απεικονίζεται παραπάνω, οπότε δεν είμαι σίγουρος γιατί η φυσική κλίση είναι να σκουπίζει. Θα προτιμούσα να έχω μερικά καλύτερα κομμάτια ή ένα ηφαίστειο από μπλουζάκια με μπλουζάκια των οποίων τα ντεκολτέ να μοιάζουν με λυπημένες, μανταλμένες εκδόσεις του πρώην εαυτού τους μετά από ένα ή δύο εκπλύσεις; Ήρθα με δύο επιλογές: (α) Θα μπορούσα να σταματήσω να πλένω τα ενδύματά μου για ανησυχία για τα προσιτά πουκάμισα τσάι που χάνουν αμέσως το σχήμα. Ή (β) θα μπορούσα να σταματήσω να παίρνω 18.000 προσιτά μπλουζάκια, να το πιπιλίζω, καθώς και να ξεδιπλώσω μερικά επιπλέον δολάρια στην αγορά για να έχουν μερικές βασικές αρχές για πολλά χρόνια.

Πρέπει να πάει χωρίς να δηλώσει ότι επέλεξα αμέσως την επιλογή Α. Ωστόσο, για την ανησυχία της εξαναγκασμού από τους καλούς φίλους μου, καθώς και το νοικοκυριό για να μην αναφέρουμε το προοπτικό ζήτημα των τρωκτικών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιες μέθοδοι, συνειδητοποίησα ότι η απεργία πλυντηρίου ήταν η λιγότερο ιδανική λύση .

Και έτσι, σας παρέχω αυτό το λωρίδες νόστιμο μπλουζάκι Burberry. Είναι τόσο καλό.

Ακολουθήστε το @Maryorton στο Instagram!

Τεσσάρων

Αυτή η δημοσίευση δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *