Αθλητικές λωρίδες

Jun 12, 2022 Uncategorized

Φωτογραφία από την Melanie Riccardi

Φόρεμα: Kate Spade (επί του παρόντος περισσότερο από 60% έκπτωση καθώς και προσφέρονται σε κάθε μέγεθος!) | Αντλίες: Συλλογή SJP (χαμηλότερη έκδοση τακουνιών εδώ) Πάνινα παπούτσια: adidas (επίσης εδώ) | Γυαλιά ηλίου: Nina Ricci (πολύ παρόμοια εδώ 30% έκπτωση!) | LIP: NARS

< >

Μου αρέσει η ευελιξία αυτού του φόρεμα. Με ένα ζευγάρι αντλίες είναι ιδανικό για το γραφείο, με γλιστρά παίρνει ένα κομψό vibe ιδανικό για την εκτέλεση εργασιών τα Σαββατοκύριακα. Σε κάθε σενάριο, το πλεκτό ύφασμα είναι εξαιρετικά άνετο, οπότε είναι προετοιμασμένο για οτιδήποτε.

Εάν αυτές οι μαύρες καθώς και οι λευκές οριζόντιες ρίγες σας φοβίζουν, επιθεωρήστε αυτό το παρόμοιο φόρεμα καθώς και αυτό το παρόμοιο φόρεμα ή μερικά από τα άλλα αγαπημένα μου. Πολλοί από αυτούς πωλούνται σήμερα καλύτερα κατά τη διάρκεια της πώλησης επετείου της Nordstrom, οπότε επιθεωρήστε τους πριν η πώληση τελειώσει σε μία εβδομάδα από σήμερα! Επίσης, αν δεν το έχετε εξετάσει ακόμα, επιθεωρήστε την μόλις πρόσφατα ενημερωμένη σελίδα του καταστήματος εδώ για πολύ πιο τρελές καλές επιλογές από την πώληση. Εάν είστε νέοι εδώ, καθώς δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη θρυλική πώληση όλων των πωλήσεων, είναι πραγματικά όλη η μόδα του φθινοπώρου – το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν προσφέρεται ακόμη σε άλλους λιανοπωλητές – που είναι προς πώληση τώρα πριν επιστρέψετε στο πλήρες Κόστος μετά τις 3 Αυγούστου. Μπορεί να φαίνεται πρόωρο να πιστεύουμε για την πτώση, ωστόσο, όπως κάποιος που υπερέχει απολύτως στην τέχνη της αναβλητικότητας, ακόμα και είμαι ενθουσιασμένος που πηδά το όπλο για αυτές τις τιμές. Ελάτε τον Σεπτέμβριο, όταν αυτές οι μπότες είναι πίσω σε πλήρη τιμή, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα είστε υψηλός-fiving τον εαυτό σας.

Προηγούμενο αντικείμενο

1 από 18

Επόμενο αντικείμενο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *