5 Τάσεις της μόδας των ανδρών που ξεφεύγουν από την προσοχή σας αυτή τη σεζόν

Jun 26, 2022 Uncategorized

5 τάσεις μόδας των ανδρών που ξεφεύγουν από την προσοχή σας αυτή τη σεζόν
03/09/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Όπως κάθε χρόνο, αυτό το φθινόπωρο έχει επιφέρει το δικό της φράγμα νέων τάσεων στη σκηνή της μόδας των ανδρών. Ενώ μερικά είναι ορόσημα όπως η επιστροφή των φαρδιά παντελόνι που τρώνε όλο το προβολέα, υπάρχουν αρκετές πολλές μικρές αλλαγές που ζητούν για την ίδια προσοχή. Προσοχή σε όλα τα chaps της μόδας, τις μικρές εταιρείες ένδυσης και, φυσικά, τους κορυφαίους χονδρικούς διανομείς ρούχων ανδρών.

Εδώ είναι 5 τέτοιες μικρές αλλά εκπληκτικές τάσεις.
1. Κουβανικά περιλαίμια είναι όλα τα οργή για τα polos και τα μπλουζάκια με κοντό μανίκι
Εκφράζοντας την αίσθηση της δεκαετίας του ’50, αυτά τα κουβανικά περιλαίμια βρίσκονται στην τάση για όλους τους καλύτερους λόγους. Βοηθώντας τους άνδρες να επιτύχουν ένα suave και προς τα εμπρός να φαίνονται αβίαστα, αυτά τα περιλαίμια προσθέτουν μια εντελώς νέα αίσθηση στο cliché polos και τα μπλουζάκια με κοντό μανίκι.
2. Τζιν με σχισμένα τζιν … σφάλμα, επιπλέον σχισμένα τζιν
Τα τζιν denim ήταν πάντα τα αγαπημένα μεταξύ των ανδρών. Αλλά υπάρχει ένα νέο παιδί στο μπλοκ, ο ξάδερφος, έτσι ώστε να το πούμε, από αυτά τα σχισμένα τζιν- επιπλέον σχισμένα τζιν. Και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε, μερικοί άνθρωποι μπορούν πραγματικά να τους μακριά από την τελειότητα για μια badass, machismo εμφάνιση.
3. Τα μπλουζάκια φανέλα δεν είναι πολύ πιο “κολλώδη”
Ευχαριστούμε την τάση hippy, ακόμη και τα μπλουζάκια φανέλα είναι το μέρος της νέας και τολμηρής τάσης μόδας. Ο όγκος της μόδας, αλλά αυτά τα μεγάλα μπλουζάκια με κουμπιά πηγαίνουν καλά με τα κοκαλιάρικα παντελόνια, βοηθώντας τους άνδρες για μια καθαρή εμφάνιση.
4. Πείτε γεια σε πράσινα και ναυτικά χρώματα
Έχετε δει πολλούς άνδρες που είναι επενδυμένοι με πράσινο και ναυτικό χρωματισμένο; Όχι, δεν είναι συνιδιοψία! Μια νέα τάση που λίγοι άνδρες παραγωγοί ρούχων μόδας έχουν γίνει καλά αποδεκτές. Παρέχουν ένα ευρύ φάσμα φορέματος σε αυτές τις εκπληκτικές και ήρεμες παραλλαγές χρώματος. Και όλοι είναι φοβεροί!
5. Ο σχεδιαστής Anoraks για να φανεί μοντέρνα ακόμη και όταν βρέχει (ή φαίνεται βροχή)
Λίγοι θα πίστευαν ότι τα σακάκια χρησιμότητας θα ωθήσουν την κυριαρχία των hoodies, αλλά η νέα σειρά σχεδιαστών των Anoraks κάνουν το αδύνατο. Πολύ δημοφιλές, ιδιαίτερα στις τροπικές περιοχές, τόσο εκπληκτικά είναι αυτά τα anoraks που οι άνθρωποι είναι επενδυμένοι σε αυτές ακόμη και όταν δεν υπάρχει βροχή.

Έτσι έχετε γνωστό ένα fashionista στον κύκλο σας, αρχίστε να ακολουθείτε αυτές τις τάσεις πριν από τους φίλους σας. Και αν είστε ιδιοκτήτης της εταιρείας ειδών ένδυσης, καλέστε τους παραγωγούς καλής μόδας μόδας και αγοράστε το χύμα σας σύμφωνα με αυτές τις νέες και εκπληκτικές τάσεις για να παραμείνετε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Ετικέτες:
Άνδρες κατασκευαστές ρούχων μόδας
Άνδρες χονδρικής ένδυσης
ανδρικοί διανομείς ρούχων
χονδρεμπόρους διανομείς ενδυμάτων ανδρών

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

URL τοποθεσίας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *