Είναι φούστες καθώς και εσώρουχα αντιεπαγγελματικά;

Oct 28, 2022 Uncategorized

είναι φούστες καθώς και εσώρουχα αντιεπαγγελματικά; Τι γίνεται αν έχετε έναν διαχειριστή που έχει μια σταθερή γνώμη, μια μέθοδο ή την άλλη; Τι θα συμβεί αν έχετε έναν διευθυντή που σας απαγορεύει να χρησιμοποιείτε εσώρουχα καθώς και φούστες, όταν άλλες γυναίκες στο γραφείο μπορούν καθώς και να κάνουν; Αναγνώστη ένα αναρωτιέται…
Μόλις πρόσφατα ξεκίνησα ένα νέο έργο σε μια καινοτόμο κλάδο, καθώς και τα γραφεία μας είναι επίσημα χαλαρά υπηρεσία, ωστόσο κανονικά απλώς ρουτίνα casual. Ο διευθυντής μου μισεί ότι φορώ εσώρουχα καθώς και φούστες. Μου είπε ότι η εμφάνιση θηλυκού στο εργασιακό περιβάλλον είναι φτωχή για τη σταδιοδρομία, καθώς θέλει μόνο να φορέσω denim ή khakis αν είναι στο γραφείο, καθώς μπορώ μόνο να φορέσω φούστες όταν ταξιδεύει. Έχω τηρήσει αυτό για μερικούς μήνες θεωρώντας ότι ήταν πραγματικά επίμονη γι ‘αυτό, παρόλο που άλλες γυναίκες στο γραφείο φορούν φούστες. Είμαι θετικός που οι φούστες μου δεν είναι ακατάλληλες με μήκος, είναι βασικές φούστες εργασίας από το Macy’s καθώς και από τη Lane Bryant. Τίποτα δεν φουσκώνει ούτε δαντέλα.
Εν πάση περιπτώσει, ο διευθυντής μου εγκαταλείπει την εταιρεία, ωστόσο τώρα αισθάνομαι ανασφαλής για τα ρούχα μου. Είναι ένα φτωχό βήμα για να φορέσετε φούστες καθώς και εσώρουχα αρκετές φορές την εβδομάδα;
Ουάου. Ειλικρινά, ο πρώην διευθυντής σας φαίνεται απίστευτα απογοητευτικός – ειδικά υπό την προϋπόθεση ότι άλλες γυναίκες στο γραφείο φορούν φούστες! Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι είναι ένα προσωπικό ζήτημα μαζί σας (κάτι για το στυλ σας το irks) ή αυτή είναι sizeist, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. (Η άλλη πιθανότητα που πίστευα μετά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Googling Visitor A: Ο διευθυντής αισθάνθηκε απειλείται επαγγελματικά από τον επισκέπτη Α, ο οποίος έχει ήδη ένα καθιερωμένο, επιτυχημένο επάγγελμα – καθώς και τον επιθυμητό επισκέπτη Α για να φανεί λιγότερο διαχειριστική.)

Όποια και αν είναι το ζήτημα: Λυπάμαι που έπρεπε να προσφέρετε μαζί του, καθώς χαίρομαι που ο διευθυντής είναι στη μέθοδο της. Έχουμε μιλήσει προηγουμένως για το πότε τα θηλυκά ρούχα είναι αντιεπαγγελματικά, εκτός από το πώς ακριβώς να φαίνονται ειδικοί σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου οι άνδρες βρίσκονται σε denim καθώς και hoodies, ωστόσο όχι όλα ταυτόχρονα. Ας συζητήσουμε λοιπόν.
Γνωρίστε το γραφείο σας. Δηλώνετε άλλες γυναίκες στο γραφείο φορούν φούστες – ακριβώς πώς διαφέρουν οι δικές σας, αν όχι καθόλου; Τους χρησιμοποιείτε με πολύ ψηλότερα τακούνια που φοράτε με παντελόνι; Είναι οι γυναίκες που τους φορούν σε διαφορετικές λειτουργίες από ό, τι είστε (για παράδειγμα, πολύ πιο ανώτεροι ή πολύ πιο κατώτεροι/διοικητικοί); Η ανάγνωση της κουλτούρας του γραφείου – καθώς και η τοποθέτηση – είναι ένα κρίσιμο μέρος της δουλειάς σας. Δεν χρειάζεται να παρέχετε ολόκληρο το προσωπικό σας στυλ, ωστόσο πρέπει να ανακαλύψετε πότε να το παίξετε χωρίς κίνδυνο-χρόνια πίσω είχαμε μια επιτυχημένη δημοσίευση επισκεπτών Goth Goth σε αυτό το εξαιρετικά θέμα. Επίσης, μόλις πρόσφατα συζητήσαμε πώς τα ρούχα είναι μόνο “ενδυναμωτικά” αν σας βοηθήσουν πραγματικά να πάρετε δύναμη. Χωρίς να βλέπω το γραφείο σας, είναι δύσκολο για μένα να κάνω προτάσεις, ωστόσο, όταν ακούω “δημιουργική υπηρεσία casual” πιστεύω για ένα shirtdress με επίπεδες μπότες, για παράδειγμα, ή ένα φόρεμα με τζιν και μαντήλι αντί για ζακέτα. Μιλήσαμε για ακριβώς πώς να μετατοπίσουμε μια συμβατική ντουλάπα σε ένα χαλαρό γραφείο πριν.
Ένα θηλυκό στυλ είναι ένα πράγμα. Το να είσαι σε κοστούμι είναι ένα άλλο. Αυτό δεν είναι θόρυβος όπως είναι ένα πρόβλημα με τον επισκέπτη Α, ωστόσο θα το αναφέρω εν συντομία. Εάν τείνετε προς ένα πολύ πιο girly στυλ-φούστες A-line, ψηλά τακούνια, πλήρες μακιγιάζ-ίσως να διασχίζετε τη γραμμή από το “Dressed Up” σε “σε κοστούμι”. Ιδιαίτερα να είστε προσεκτικοί για πολύ πιο vintage στυλ για το γραφείο.
Ξεκινήστε αργά. Δεδομένου ότι έχετε τηρήσει τους περίεργους “κανόνες” του διευθυντή σας, το γραφείο μπορεί να το δει αυτό ως τροποποίηση στυλ – έτσι ξεκινά αργά. Φορέστε ένα φόρεμα την εβδομάδα, όχι όλα τα φορέματα. Δείτε ακριβώς πώς αντιδρούν οι άνθρωποι, ποια σχόλια λαμβάνετε. Στις μέρες που δεν χρησιμοποιείτε φούστες ή φορέματα, φόρεμα με ενδυμασία παντελονιών – φορέστε ένα σακάκι με τζιν ή θηλυκό ζακέτα με χακί. (Μερικές από τις συστάσεις μας σχετικά με το ντύσιμο για μια προώθηση μπορούν να βοηθήσουν να γεφυρώσει το χώρο μεταξύ της ντουλάπας denim σας καθώς και της ντουλάπας φόρεμα/φούστα.) Εάν έχετε ένα προτιμώμενο ζευγάρι παπούτσια που φοράτε με τις φούστες ή τα φορέματά σας, φορέστε τα με το παντελόνι σας καθώς και να δείτε ακριβώς πώς πηγαίνει.
Λάβετε μια ειλικρινή δεύτερη γνώμη. Εάν μετά από μερικές φορές τη χρήση ενός φόρεμα εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα, μιλήστε στο τμήμα HR σας ή έναν πολύ πιο ανώτερο συνάδελφο που εξαρτάτε από την ειλικρινή γνώμη σας. Καταλαβαίνουν τον πρώην διευθυντή σας, το γραφείο σας, καθώς και εσείς, έτσι ώστε να είναι σε θέση να σας προσφέρουν πολύ καλύτερη γνώση εδώ.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας, οι αναγνώστες; Ακριβώς πώς θα το διαχειριστείτε αυτό (τώρα, εκτός από τη διατήρηση αυτού του διαχειριστή) εάν ήσασταν στα παπούτσια του επισκέπτη Α; Πιστεύετε ότι τα εσώρουχα καθώς και οι φούστες μπορεί να είναι αντιεπαγγελματική;
(Εικόνα: Hollywood 819, αρχικά μεταφορτώθηκε στο Flickr από την Jessica Hartman Jaeger.)
——-
Ν.Β. Αυτά τα ουσιαστικά μηνύματα προορίζονται να αποτελούν πηγή σχολιασμού γειτονιάς σε ένα συγκεκριμένο θέμα, με το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν χωρίς να χρειάζεται να κοσκινίσουν πολλά άσχετα σχόλια. επισηςnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *