Είναι επαγγελματικές τσάντες crossbody;

Jan 10, 2023 Clothing Accessories

Είναι επαγγελματικές τσάντες crossbody; Μπορείτε να φορέσετε ένα σε ένα μεσημεριανό γεύμα ή μια εκδήλωση δικτύωσης; Ο επισκέπτης C αναρωτιέται…
Μήπως μια τσάντα crossbody σκέφτεται για επαγγελματικό; Είμαι φθαρμένος από το να φέρω έναν τόνο τσάντες στη δουλειά (χαρτοφύλακα, αντλία, τσάντα μεσημεριανού, καθώς και πορτοφόλι) καθώς και προσπαθώ να μειώσει την τσάντα μου. Σκέφτομαι να αγοράσω την τσάντα μαργαριταριών Lo & Sons. Ωστόσο, θα ήταν περίεργο να χρησιμοποιείτε ένα crossbody σε ένα συμβάν για το μεσημεριανό γεύμα ή τη δικτύωση; Ευχαριστώ!
Η τσάντα crossbody είναι τόσο σημαντική ιδανική τώρα. Πιστεύω ότι είναι χαριτωμένα, ακόμα κι αν δεν θα φορέσω τον εαυτό μου (Busty Girls, είσαι μαζί μου;). Θα ήθελα να δηλώσω ότι αυτή είναι μια κατάσταση του “εσείς κάνετε” καθώς και να προχωρήσετε καθώς και να το φορέσετε αν θέλετε. Πιστεύω ιδιαίτερα ότι το crossbody είναι το νέο ρολόι – το καλύτερο για να αρπάξει κάτι γρήγορα για να τρέξει για να πάρει το μεσημεριανό. (Εικόνα: Μια άλλη δημοφιλής επιλογή, ο Marc Jacobs Natasha, που προσφέρεται στο Nordstrom για $ 108-$ 398. Η απεικόνιση δερμάτινης τσάντας είναι $ 365.)
Αλλά – υπάρχει πάντα ένα αλλά, δεν υπάρχει; – Μπορώ να σας προειδοποιήσω σε δύο πιθανές ευχές που μπορεί να επικαλεστούν τη δυσμενή κρίση για τον επαγγελματισμό σας.

Πρώτον: Εάν πρόκειται για συμβάν δικτύωσης ή για μεσημεριανό γεύμα, απαιτείτε πραγματικά κάθε τύπο τσάντας; Πολλά γεγονότα δικτύωσης που έχω πάει, οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει τις τσάντες τους καθώς και παλτά, καθώς και περιπλανιέται στο δωμάτιο, pursefree. (Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ένιωσα πάντα ένα σακάκι με τσέπες ήταν ένα μη-brainer για μια εκδήλωση δικτύωσης-μια τοποθεσία για το κινητό σας, καθώς και κάρτες εξυπηρέτησης!) Έχω δει μερικές γυναίκες να περιπλανιούνται γύρω με τις τσάντες τους, Εκτός από τους δύο τύπους: α) ο τύπος του ατόμου που έχει μια τόσο σημαντική τσάντα που είναι απίστευτα ευτυχής να αναδείξει, ή β) το είδος του ατόμου που αρνείται να εξαρτάται από το coatcheck / άλλους επισκέπτες Εκτός από την επιμένει να φέρει την τσάντα μαζί της. Θα ήθελα τουλάχιστον να σας παρακινήσω να μετρήσετε το χώρο για να δείτε αν άλλες γυναίκες φέρνουν μαζί τους τις τσάντες τους ή αν υπάρχει επιλογή Coatcheck. Εάν είστε πραγματικά νευρικοί, μπορείτε απλά να φέρετε μαζί σας μία κάρτα πιστωτικού αποτελέσματος αντί για ολόκληρο το πορτοφόλι σας, καθώς και να διατηρήσετε την κάρτα πιστωτικών σας αποτελεσμάτων στην τσέπη σας.

Δεύτερον, καθώς και αυτό είναι πραγματικά ένα σημείο για το πόσο αργά τα μοτίβα μόδας διαπερνούν ένα συμβατικό χώρο εργασίας: οι παλαιότεροι συνάδελφοι σε συγκεκριμένους μπορεί να συνεργαστούν με την τσάντα crossbody ως casual ή ακόμα και τουριστικό. Αυτή η αντίληψη μπορεί να ενισχυθεί αν συχνά ριζοβολείτε γύρω από αυτό, καθώς και τραβώντας τα πράγματα καθώς και έξω. Γι ‘αυτό είναι η παραδοχή ότι είναι το άλλο μου σημείο: κατανοήστε τον τύπο του ατόμου που πρόκειται να είναι εκεί (π.χ. είναι ένα γεγονός των νέων εμπειρογνωμόνων;), καθώς και με ποιον θέλετε να συνδεθείτε.
Κυρίες, ποιες είναι οι σκέψεις σας για τις τσάντες crossbody για δουλειά καθώς και για εκδηλώσεις εργασίας; Ποιες είναι οι προτιμώμενες τσάντες crossbody σας ιδανικές τώρα;
——-
Ν.Β. Αυτά τα ουσιαστικά άρθρα προορίζονται να αποτελούν πηγή σχολιασμού γειτονιάς σε ένα συγκεκριμένο θέμα, με το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να αναζητήσουν χωρίς να χρειάζεται να κοσκινίσουν πολλά άσχετα σχόλια. καθώς και έτσι, αν και του προγράμματος εκτιμούμε εξαιρετικά όλα τα σχόλια από τους αναγνώστες μας, θα σας ζητήσουμε να διατηρήσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το θέμα. Τα ThreadJacks θα διαγραφούν κατά τη διακριτική μας ευχέρεια καθώς και την ευκολία. Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *