Η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε την Πρωτοχρονιά σας

Oct 31, 2022 Clothing Accessories

ευχαρίστησε το νέο έτος 2022! Ελπίζω ότι όλοι είχαν μια φανταστική στιγμή να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια, τους καλούς φίλους και τους άρεσε. Με ένα νέο έτος, μου αρέσει ακριβώς το πώς παίρνουμε μια αυτόματη στιγμή για να επαναφέρουμε καθώς και να αρχίσουμε. Είμαι έτοιμος να χτυπήσω ανανέωση. Είστε προετοιμασμένοι για ένα νέο ξεκίνημα; Τώρα που έχει αρχίσει το νέο έτος, είναι η εποχή του χρόνου για άλλη μια φορά, όπου το νέο έτος προσφέρει μια καθαρή πλάκα από το προηγούμενο έτος που καθιστά κατάλληλο για τους ανθρώπους να κάνουν στόχους που ελπίζουν να επιτύχουν για τους επόμενους δώδεκα μήνες. Κάθε χρόνο, είναι φυσικό για πολλούς από εμάς να ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Καθώς το ημερολόγιο μετατρέπεται στον Ιανουάριο, είμαστε γεμάτοι από την ελπίδα ότι φέτος το 2022 θα είναι διαφορετικό καθώς και ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Κρατώντας αυτή την ελπίδα, είμαστε διατεθειμένοι να χτυπήσουμε αναζωογόνηση καθώς και να κάνουμε ψηφίσματα νέου έτους για να εισέλθουν. Καθώς κοιτάζω πίσω το 2021, το οποίο ξεκίνησε με την απώλεια του μπαμπά μου, δεν ήταν ένα απλό έτος για να ξεκινήσω. Ωστόσο, ήταν ένα εκπληκτικό έτος για τη ζωή μου καθώς και για το επάγγελμα γενικότερα. Κοιτάζω μπροστά μέχρι το 2022 καθώς και τα εξαιρετικά πράγματα για μένα. Για μένα, η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσω το έτος μου είναι για το παρόν καθώς και σκόπιμο. Είμαι πολύ περισσότερο προσανατολισμένος στο στόχο από τις αναλύσεις. Φέτος, θέλω να είμαι σκόπιμος για την υγεία και την ευεξία μου σε τομείς αυτο -φροντίδας, φυσικής κατάστασης καθώς και ψυχικής υγείας.
Κάνετε τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς; Κάνετε τα ίδια ακριβώς τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς κάθε χρόνο; Για πολλούς από εμάς, το ψήφισμα της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει την πραγματοποίηση αλλαγών τρόπου ζωής. Όλοι είναι έτοιμοι να χτυπήσουν το γυμναστήριο, να προπονούνται, να τρώνε πιο υγιεινά καθώς και πολύ καλύτερα. Ενώ αυτά τα ψηφίσματα είναι υπέροχα, δεν είναι πάντα απλό να κρατηθεί από τότε που συμβαίνει η ζωή. Έτσι, μην χτυπάτε τον εαυτό σας ή μάλλον, μην εστιάζετε τόσο πολύ για να κάνετε τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς. Επικεντρωθείτε στη γενική σας ευημερία, αυτο-φροντίδα καθώς και ψυχική υγεία. Να είστε σκόπιμοι, να κάνετε σοφές αποφάσεις καθώς και επιλογές υγείας και ευεξίας. Ακόμα και πολύ περισσότερο, εδώ είναι μια απλή καθώς και η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε το νέο έτος σας.

Τα προϊόντα αυτοεξυπηρέτησης για να ξεκινήσουν το νέο έτος

< >

Η καλύτερη μέθοδος για να ξεκινήσετε τη νέα σας χρονιά
1) Ξεκινήστε με τη βελτίωση της φυσικής σας ικανότητας. Ξεκινήστε αργά, καθώς και να εργαστείτε για να γίνει ένας τρόπος ζωής και όχι ένας στόχος για το έτος. προπόνηση για να αισθάνεστε καλά, υγιή καθώς και λιγότερη έμφαση να είναι πιο λεπτή. Ασκήσεις όπως το περπάτημα, η πεζοπορία, ο χορός και/ή άλλες δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά. Η αναδιάρθρωση των ρουτίνων διατροφής σας εστιάζοντας στις επιλογές υγιεινής διατροφής, καθώς αυτό θα καταλήξει να είναι απαραίτητο απαραίτητο στη ρουτίνα αυτο-φροντίδας σας. Επικεντρωθείτε στο να καταλήξετε να είστε πιο υγιείς καθώς και ισχυρότεροι καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους. Πάρτε τον εαυτό σας μια νέα ενδυμασία προπόνησης, καθώς και να εργαστείτε για έναν υγιέστερο σας!
2) Ορίστε λογικούς στόχους για βελτίωση. Είναι εντάξει να μην είσαι εκεί που θέλετε ή απαίτηση να είναι αύριο, την επόμενη μέρα ή τον επόμενο μήνα. Ρυθμίστε τη δική σας ταχύτητα καθώς και να είστε συνεπείς προς αυτήν. Ανεξάρτητα από το τι είναι, αν ξεκινάτε με έναν στόχο φυσικής κατάστασης, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην καθιέρωση ελάχιστων καθημερινών στόχων για να εξασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν περιττά εμπόδια στη μέθοδο επίτευξης των μακροχρόνιων στόχων σας.
3) Εργαστείτε για να καταλήξετε να είστε πολύ καλύτεροι, εστιάζοντας στην αυτο-φροντίδα. Όταν εστιάζετε στην αυτο-φροντίδα, είναι απαραίτητο να κάνετε πράγματα όπως να πάρετε χρόνο κάθε μέρα για τον εαυτό σας, να έχετε αρκετό ύπνο, να διαλογιστείτε για 15 λεπτά κάθε μέρα καθώς και να πιείτε πολύ νερό για να εξασφαλίσετε ότι το σώμα σας εργάζεται στο καλύτερο του χρόνος.
4) Μην παρέχετε αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς ακριβώς πώς σχεδιάσατε. Για να είναι επιτυχής σε οτιδήποτε στη ζωή, χρειάζεται υπομονή καθώς και επιμονή. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κατέληξε να είναι συγκλονισμένος εάν έχετε μια μέρα όπου αγωνίζεστε με το στόχο σας ή αν οι προσπάθειές σας δεν φαίνεται να κάνουν μεγάλη διαφορά.
Φέτος, επιλέξτε να κάνετε μια μακροχρόνια τροποποίηση με τη συνεπή σας με τον τρόπο ζωής σας, την υγεία σας, την καταλληλότητα, την αυτο-φροντίδα καθώς και πολύ πιο σημαντικά ψυχική υγεία.
Θυμηθείτε ότι η υγιής δεν υπονοείται να αισθάνεστε σαν ευθύνη ή κάτι που φοβάστε να κάνετε κάθε μέρα. Θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό! Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις πιθανότητες που προσφέρονται στη γειτονιά σας για να παραμείνετε σε φόρμα καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, δοκιμάζοντας διαφορετικά αθλήματα, αναλαμβάνοντας ποδηλασία ή ενώνοντας περιφερειακά μαθήματα γιόγκα. Όταν αρχίζετε να κάνετε ψηφίσματα που επικεντρώνονται στην αυτοεξυπηρέτησηnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *