Κατάλογος των μεγαλύτερων κομψών ενδυμάτων ανδρικών ενδυμάτων της χρονιάς

Oct 4, 2022 Clothing Accessories

των μεγαλύτερων κομψών ενδυμάτων ανδρικών ενδυμάτων της χρονιάς
01/08/2019, που δημοσιεύθηκε από την Alanic Global
Τα μοτίβα της μόδας καθώς και τα ανδρικά φορούν γειτονιά ενδύματα δεν συμβαδίζουν απαραιτήτως. Μάλλον συνήθως θα παρατηρήσετε ότι το τμήμα των ενδυμάτων των ανδρών επιστρέφει στο ίδιο ακριβώς παλιό στυλ που περιλαμβάνει κυρίως κλασικά καθώς και κομμάτια ενδυμάτων χωρίς κινδύνους. Παρόλο που επιθυμείτε να κάνετε μια τροποποίηση στην ντουλάπα σας καθώς και να επιφέρει τέτοια ρούχα που είναι πειραματικά και μοντέρνα.

Οι δημοφιλείς κατασκευαστές ενδυμάτων προσωπικής ετικέτας έχουν καταλήξει σε μια ειδική συλλογή που μπορείτε να ρίξετε μια ματιά. Ως εκ τούτου, ελέγξτε στο blog παρακάτω για να κατανοήσετε πολλά περισσότερα για τα διαφορετικά είδη κομψών κομματιών ενδυμάτων ανδρών που μπορείτε να επενδύσετε.

Επεξεργασία ελατηρίου
Τα florals καθώς και τα χρώματα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της σεζόν. Εάν επιθυμείτε να ενσωματώσετε μερικά φωτεινά χρώματα στην καθημερινή σας ενδυμασία, τότε επιλέξτε απολύτως τα texolor tees που έχει ένα στρώμα vintage μοτίβο.

Όταν σχετίζεται με το αθλητικό ένα φωτεινό χρωματιστό κορυφαίο φθορά, φροντίστε να μειώσετε τα συμπληρωματικά κομμάτια ιδιαίτερα τα παντελόνια. Σχετικά με τα παπούτσια, θα είναι σκόπιμο να μείνετε με τη Converse in Stated Solid Hues.
Καλοκαιρινός εραστής
Το καλοκαίρι είναι όλα σχετικά με τη χρυσή λάμψη, τα χρώματα ηλιοβασιλέματος καθώς και τους τόνους Ombre. Στην πραγματικότητα μπορείτε να παίξετε ακόμη και με γήιους τόνους όπως κίτρινη μουστάρδα κίτρινο τούβλο κόκκινο, Marsala καθώς και ακόμη και πράσινο δάσος. Η καλύτερη μέθοδος για να πετάξετε ένα από αυτά τα ζωντανά tees για το καλοκαίρι είναι η επιλογή ενός παντελονιού denim ως μέρος της φθοράς σας.

Τα denims δουλεύουν σαν μαγεία για τα καλοκαίρια, καθώς αυτά προσθέτουν μια παραδοσιακή αλλά σοφή ατμόσφαιρα στα ρούχα. Απομακρύνετε μακριά από τις εκδοχές εκδόσεις καθώς και επιλέξτε κάτι που είναι παραδοσιακό και διαχρονικό.
Παλέτα πτώσης
Όταν μιλάμε για πτώση, δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για κουραστικά κομμάτια ενδυμάτων. Μείνετε με ουδέτερα, ωστόσο, δεν το κάνετε τόσο χαμηλό κλειδί. Ένα μπεζ μπλουζάκι με λευκό κέντημα κατά μήκος της γραμμής είναι μεγάλη. Μαζί με το μαύρο chinos είναι κάτι που θα λειτουργήσει καλά.

Εκτός από αυτό, για τα εξωτερικά ενδύματα παραμένουν με βομβιστή ή ακόμα και hoodies που είναι σε πλούσια χρώματα του άνθρακα γκρι ή ακόμα και τα μεσάνυχτα μπλε. Επιλέξτε τέτοια ουδέτερα χρώματα που μπορούν να στρωθούν χωρίς να κάνετε την ενδυμασία σας να μοιάζει με καταστροφή.

Χειμωνιάτικος
Ελάτε χειμώνα, όλοι μας τείνουν να συνδέονται σε διάφορα στρώματα ενδυμάτων. Σε αυτή την περίπτωση, το μπλουζάκι έχει την τάση να κρυφτεί στα κομμάτια των ενδυμάτων. Ως εκ τούτου, η καλύτερη μέθοδος που μπορείτε να τον επισημάνετε είναι επιλέγοντας ένα σκούρο πουκάμισα με τσάι καθώς και ουδέτερο φωτισμό. Μπορείτε ακόμη και να δίδετε το χρώμα των μπλουζών με τα παντελόνια για να παράγετε μια ξεχωριστή σιλουέτα.

Για τα παπούτσια, θα είναι σκόπιμο να επιλέξετε ένα ζευγάρι vintage καφέ μπότες για να συνολικά την εμφάνιση.
Όλες οι εποχές
Εάν υπάρχει μια μέθοδος, μπορείτε να φορέσετε μια ενδυμασία πουκάμισα για ολόκληρο το έτος, τότε πρέπει να είναι ένα απολύτως στρωμένο με ένα σακάκι denim. Για τα παντελόνια, μπορείτε είτε να επιλέξετε κάτι στο denim είτε να μείνετε με το chinos για να συνολικά την εμφάνιση. Μια ενδυμασία που προέρχεται από έναν ισορροπημένο συνδυασμό χρωμάτων θα λειτουργήσει απολύτως καλά για όλο το χρόνο. Μην παίζετε, καθώς και πολλά χρώματα, όπως η σκιά Trio θα αρκεί.

Οι έμποροι λιανικής πώλησης που θέλουν να συμπεριλάβουν ενδύματα χονδρικής πώλησης ανδρών στο κατάστημά τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με έναν από τους εξέχοντες πωλητές του κλάδου. Το μόνο που απαιτείται να κάνετε είναι να αναζητήσετε με την ειδική συλλογή καθώς και να καθορίσετε το χύμα που χρειάζεται η ομάδα βοήθειας. Επιλέξτε τα απαραίτητα κομμάτια καθώς και καθορίζετε το χύμα που χρειάζεται στην ομάδα βοήθειας.

Ετικέτες:
Ανδρικά ενδύματα ΗΠΑ
Άνδρες χονδρικής ένδυσης
ανδρικά χονδρικά ενδύματα ΗΠΑ
Ένδυση ιδιωτικής ετικέτας
Κατασκευαστές ενδυμάτων ιδιωτικών ετικετών

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *