Ζεστά ρωσικά δηλώσεις μόδας για κρύους ινδούς χειμώνες που δεν μπορούμε να πάρουμε αρκετά!

Dec 18, 2022 Uncategorized

Αυτό που απλά αγαπάμε για τα ρωσικά sagas μόδας και ειδικά για τους χειμώνες είναι ότι οι έννοιες που βγαίνουν είναι αισθητικά ευχάριστες στα μάτια και πολύ λειτουργικά επίσης. Στην Ινδία, αν και δεν έχουμε μεγάλη θερμοκρασία μηδενικού σε ολόκληρο το έθνος, εκτός από μερικά μέρη όπου τα ορεινά εδάφη χτύπησαν χαμηλά, θα μπορούσαμε να μάθουμε ένα πράγμα ή δύο για το ντύσιμο για τα παγωμένα κρύα κλίματα από τους Ρώσους εμπειρογνώμονες της μόδας .

Ρωσικές τάσεις μόδας:
Λόγω του γεγονότος ότι η Ρωσία είναι μια κρύα χώρα, το Clime Wise, ο Ρώσος σχεδιαστής μόδας έχουν βγει με πολύ ζεστές και κομψές τάσεις της ρωσικής μόδας για να δοκιμάσουν.

Μάλλιες φούστες μαύρων σκέιτερ:
“Ζωγραφίστε με σαν ρωσικό αστέρι” είναι αυτό που κάθε pyt θα έλεγε όταν ντύνονται σε μια σκοτεινή μαύρη φούστα σκέιτερ και μαύρες κάλτσες ψαριών με τακούνια για τα πόδια.
Πηγή: Lookbook.Nugbityious Long Rowing Coats:
Πανέμορφο μακρύ ρέον παλτά peplum είναι haute για να φορέσει πάνω από σχεδόν οτιδήποτε. Από την ινδική προς τη δυτική, την Ινδο-Δυτική έως την Chic Casual Street Style Numbers, το πανέμορφο μακρύ σύνολο Peplum σας κρατά ζεστό και κομψό.
Πηγή: GetTyimages.inrussian καπέλα για ζεστασιά:
Τα ρωσικά καπέλα με faux γούνα μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε επιλέγετε να φορέσετε. Λειτουργούν καλά για να κρατήσουν το κεφάλι και τα αυτιά που προστατεύονται από την παγωμένη έκρηξη. Ένα άσπρο ή ένα μαύρο σύνολο κάθεται όμορφο με το πανέμορφο ρωσικό κεφάλι για τους χειμώνες.

Πηγή: FashionVibe.netlong φούστες:
Κρατώντας συντονισμένα με τις ρωσικές παραδόσεις και παίρνοντας ένα σύνθημα από τις μακρές ρωσικές φούστες, το Jupe Longue Laine τόσο ζωντανό και φωτεινό φέρνει μια θετική πινελιά στα γκρι και τα μπλουζ που κάνει τους χειμωνιάτικους γύρους.
Πηγή: Armstreet.comPretty Floral Faux Fur Jackets:
Μείνετε ζεστοί και άνετοι, καθώς οι άνεμοι φυσούν σκληροί και κρύο εκεί έξω, φορώντας ένα από τα πιο χαριτωμένα floral τυπωμένα μπουφάν faux faux καθώς παίρνετε πάρτι τη νύχτα έξω ή ίσως βγείτε σε μια ημερομηνία δείπνου με κάποιον ειδικό αυτό το χειμώνα.

[Επίσης, διαβάστε: Κολομβιανή δηλώσεις μόδας]
Πηγή: homesecurity.presspavlovsky shawls:
Η απάντηση της Ρωσίας στα ινδικά σάλια Pashmina, το σάλι Pavlovsky είναι μια κομψή εξωραϊσμό που διατηρεί το σώμα ζεστό και τον χρήστη, μια μόδα στα δικά της δικαιώματα επίσης.

Πηγή: crinolinesetcie.blogspot.comggityous φυλετικά ρωσικά παλτά:
Φορέστε τα με παντελόνια ή πουκάμισα και φούστες, γκέτες ή παντελόνια, τα πανέμορφα ρωσικά κεντημένα παλτά θα ήταν ζεστή δήλωση για να φτιάξουν όταν βγαίνουν με φίλους για καφέ ή στις παμπ.
[Διαβάστε επίσης: Julia Vins: Ο ρωσικός μυς Barbie]

Σκούρα γυμνά δερμάτινα παλτά:
Εξαλείψτε την κομψή ματιά στη δουλειά με τα σκούρα γυμνά δερμάτινα παλτά που φοριούνται πάνω από τα κοστούμια του γραφείου σας. Για τα πόδια θα μπορούσατε να επιλέξετε μαύρες αδιαφανείς κάλτσες ή γκέτες.
Πηγή: hijabku.infofaux γούνα παλτά:
Συνδυάστε τα παλτά γούνας σας με μια σκοτεινή κορυφή και denims και μην ξεχάσετε να φορέσετε μπότες μήκους αστραγάλου σε σκοτεινά γυμνά για τα πόδια.
Πηγή: Pinterest.cl/leovonzehalf Tweed Check Coats:
Τα μισά Tweed Check Coats μπορούν να φορεθούν με ινδούς και ινδο-δυτικούς αριθμούς ή σχεδόν οτιδήποτε θα ήταν casual μέσα. Για άλλη μια φορά, έχοντας κατά νου τα κλίματα, θα θέλατε να εναλλάσσετε μεταξύ Faux Fur Tweed Coats και των κανονικών.
[Διαβάστε επίσης: Δημιουργία σάρωση μόδας μέσα από χειμερινά παλτά]
Πηγή: Vogue.comColorful Hedscarves:
Η ντουλάπα σας θα πρέπει να έχει πολλά πολύχρωμα μαντίλες για κάλυψη και προστασία. Δεν προσθέτουν μόνο το στυλ και μια κομψή πινελιά στη συνολική σας προσωπικότητα, αλλά σας κάνουν να μοιάζετε με μια βρυχηθμό diva κάτω στους δρόμους επίσης.
Πηγή: OutlookWeekly.Netchristmas Χειμώνα πουλόβερ:
Αρκετά επιλεκτική παρτίδα δεν θα ήθελε να φορέσει το «άσχημο πουλόβερ με θέμα το χειμώνα», ωστόσο, όταν μιλάμε για τις ρωσικές τάσεις της μόδας δεν μπορεί παρά να κλέψει μια ματιά από καιρό σε αυτά. Φορέστε το χειμώνα Christmassy πουλόβερ με γκέτες ή denims και κατευθυνθείτε στο κολέγιο.
Πηγή: whowhatwear.com Ελπίζουμε ότι αυτές οι ρωσικές εμπνευσμένες τάσεις μόδας σας έχουν διδάξει ένα πράγμα ή δύο για το πώς να είναι haute και μοντέρνα αυτή τη φορά; Γράψτε και ενημερώστε μας ποιες τάσεις πιάστηκαν και η φαντασία σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *