Διαφορετικές ποικιλίες χονδρικής ενδυμασίας για διαφορετικά είδη προπόνησης

Aug 14, 2022 Uncategorized

διαφορετικές ποικιλίες χονδρικής ενδυμασίας για διαφορετικά είδη προπόνησης
02/10/2018, Δημοσιεύτηκε από την Alanic Global
Η θέση των ενεργών ενδυμάτων εξερράγη τα τελευταία χρόνια. Οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν μια σημαντική συλλογή από ενδύματα χονδρικής προπόνησης που δεν είναι μόνο πολύ άνετα με αποτελεσματικές ιδιότητες εξαερισμού και κακοποίησης, αλλά είναι εξίσου μοντέρνα. Αυτό δίνει στις μικρές υπηρεσίες άφθονες επιλογές για να επιλέξουν ένα χύμα που συμπληρώνει καλά τα αιτήματα των πελατών τους.
Τρεις κατηγορίες προπόνησης
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι προπόνησης που πρέπει να είστε προσεκτικοί, ενώ παίρνετε τα ρούχα χονδρικής προπόνησης, γιατί καθένα από αυτά απαιτεί ποικιλίες ενδυμάτων που κυμαίνονται στα υφάσματα και τις ιδιότητές τους. Για να το θέσω σε γενικές γραμμές, μπορείτε να ταξινομήσετε την προπόνηση σε τρεις κατηγορίες-

Αντοχή- περιλαμβάνει περπάτημα, τζόκινγκ, χορό, κολύμπι και πολλά άλλα.
Δύναμη- Περιλαμβάνει την ανύψωση βάρους, τις ζώνες αντίστασης, τις πιέσεις και πολλά άλλα.
Ευελιξία- Περιλαμβάνει διαφορετικά είδη τεντώματος, γιόγκα και πολλά άλλα.

Τα πυθμένα είναι ο κυβερνήτης
Σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη θέση, όταν αφορά τα ρούχα προπόνησης, οι πελάτες δίνουν προτεραιότητα στο κάτω μέρος στην κορυφή. Το ιδανικό είδος του πυθμένα είναι πολύ σημαντικό- κάνει κάθε προπόνηση πολύ πιο άνετη και εύκολη. Έτσι, όταν κατευθυνθείτε για να πάρετε τα ρούχα χονδρικής προπόνησης, περάστε πολύ χρόνο σε αυτό το τμήμα.

Για τους άνδρες- τα αθλητικά παντελόνια κατατάσσονται ψηλά για τους άνδρες. Η τοποθέτησή τους διαφέρει- μερικοί είναι χαλαροί, ενώ άλλοι είναι σφιχτά- εξαρτάται πραγματικά από την προτίμηση κάποιου. Κανονικά κατασκευάζονται με το βαμβακερό μίγμα και είναι τοποθετημένα στο DRI. Τα αθλητικά παντελόνια ακολουθούνται από σορτς. Είναι πολύ πιο ελαφριά και άνετα. τη ζήτηση τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και έπειτα έρχονται τα sweatpants- φτιαγμένα από βαμβάκι- είναι πολύ κομψά και οι άνθρωποι τους αθλούνται ακόμα και όταν δεν εργάζονται έξω.

Για τις γυναίκες και τα παντελόνια γιόγκα είναι αναμφισβήτητα τα πιο αγαπημένα των κυριών. Πολύ ελαφρύ, αυτό το στοιχείο βρίσκεται στην επιτομή του επιπέδου άνεσης. ακολουθεί τη γιόγκα capris. Όπως τα παντελόνια γιόγκα, είναι πολύ άνετα- μόνο ¾ σε μήκος. Τα σορτς είναι, φυσικά, ένα άλλο αγαπημένο, μαζί με sweatpants και παντελόνια.
Κομψές κορυφές
Οι πελάτες σκάβουν για στυλ όταν αφορά τις κορυφές προπόνησης. Έτσι πρέπει να πάρετε τα ρούχα προπόνησης χονδρικής που να δίνει προτεραιότητα στην άνεση και το στυλ εξίσου.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία σε αυτό το τμήμα για ένα από τα φύλα. Τα μπλουζάκια πάνω από τον κατάλογο ζήτησης- που απαιτούνται τόσο από τις γυναίκες όσο και από τους άνδρες. Τα Polo tees, τα hoodies και τα σακάκια είναι άλλα αντικείμενα που είναι πάντα στο mainstream στην εξειδικευμένη θέση. Επίσης, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν παίρνετε σουτιέν. Πολλοί τύποι σουτιέν είναι διαθέσιμοι στην αγορά σήμερα. Από αυτούς, τα αθλητικά σουτιέν και τα περιτυλίγματα απαιτούνται ιδιαίτερα.

Άλλα αξεσουάρ- Κατά την παραγγελία για τα ρούχα χονδρικής προπόνησης, μπορείτε επίσης να κοιτάξετε μερικά άλλα αντικείμενα εκτός από τα πυθμένα και τις κορυφές, όπως κάλτσες, καπάκια, κεφαλές, συγκροτήματα καρπού και βραχίονα και πολλά άλλα.

Ετικέτες:
χονδρική ενδυμασία προπόνησης
Χονδρική προπόνηση ενδύματα ΗΠΑ
χονδρικά ρούχα προπόνησης
ρούχα χονδρικής προπόνησης
Χονδρική προπόνηση ρούχα ΗΠΑ
χονδρική πώληση ρούχων προπόνησης

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία άρθρου

Σύνδεση

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

Επιγραφή

Ονομα*

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*

Διεύθυνση Ιστοσελίδας

0 Σχόλια

Inline ανατροφοδοτήσεις
Δείτε όλα τα σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *