Εξερευνώντας την τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα του προσώπου – μπορεί να γίνει για ολόκληρο το σώμα;

Jan 26, 2023 Clothing Accessories

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με μια φυσική και εξαιρετικά οργανική μέθοδο για να καθαρίσετε το δέρμα σας (οποιοδήποτε τύπο δέρματος), προτείνουμε την ερευνητική μελέτη της μεθόδου καθαρισμού πετρελαίου!
Ποια είναι η τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα του προσώπου;
Η τεχνική καθαρισμού πετρελαίου σε όρους λαϊκής είναι η πιο αγνή και εξαιρετικά ολιστική μέθοδος για να καθαρίσετε το δέρμα σας. Με την τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα του προσώπου, θα έχετε το δέρμα του προσώπου χωρίς προβλήματα καθώς και ατέλειες. Αυτό θα ήταν τόσο μεγάλο για το δέρμα σας για χρήση, πράγμα που θα σας έκανε να αμφισβητήσετε εάν πάνω από τα προϊόντα μετρητών που δαπανούν μια βόμβα καθώς και να ρίξουν το δέρμα σας, ήταν είδη hogwash! Επιπλέον, η τεχνική καθαρισμού πετρελαίου δεν απομακρύνει τα φυσικά έλαια στο δέρμα σας, στην πραγματικότητα αποκαθιστά την ισορροπία του πετρελαίου καθώς και ένα πανέμορφο που σας βλέπει στο τέλος της ημέρας. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, εμείς;

Πηγή: blogspot.com Τα βασικά στοιχεία με καθαρισμό πετρελαίου εξήγησε
Οι θεμελιώδεις αρχές με τεχνική καθαρισμού πετρελαίου πλήρους σώμα ή η συμφωνία είναι απλή- ένα μασάζ είναι το μόνο που απαιτείται μαζί με το σωστό λάδι για χρήση. Το λάδι θα διαλυθεί στο δέρμα καθώς και δεν θα κολλήσει ή θα φράξει τους πόρους. Με τη βοήθεια του ατμού, μπορείτε να εξαλείψετε τη βρωμιά καθώς και τα συντρίμμια κρυμμένα βαθιά μέσα στους πόρους, κάτι που είναι πολύ καλύτερο να κάνετε από το να χρησιμοποιείτε παραδοσιακά μαντηλάκια του προσώπου καθώς και καθαριστικά που έχουν αλκοόλ σε αυτά.
[Επίσης, διαβάστε: Απλά καθαριστικά μαντηλάκια]
Πηγή: Blogspot.comingredients:

Καστορέλαιο 1 κουταλιά της σούπας
Λάδι καρύδας 2 κουταλιές ή 4 κουταλιές της σούπας

Πηγή: YouTube.Commethod:
Χαλαρώστε καθώς και απορροφήστε την ατμόσφαιρα με μαλακή χαλαρωτική μουσική που παίζεται, καθώς και αρωματικά κεριά ανάβει. Πλυντήριο της συμφωνίας σας με ψυχρό νερό καθώς και στεγνό. Τώρα ζεστάνετε το καστορέλαιο καθώς και το λάδι καρύδας μαζί, καθώς και να το δώσετε τη δυνατότητα να βρείτε σε τυπική θερμοκρασία χώρου. Με τη βοήθεια μιας μπάλας βαμβακιού, βυθίστε ακριβώς το ίδιο στο μείγμα καθώς και εφαρμόζετε προσεκτικά γύρω από τη συμφωνία σας καθώς και το λαιμό. Πηγαίνετε προς τα πάνω για το λαιμό σε κίνηση καθώς και κυκλική για τα ζυγωματικά, μεθόδους για το μέτωπο καθώς και την περιοχή του άνω χείλους.

Με τα δάχτυλά σας, εξαιρετικά προσεκτικά μασάζ στο δέρμα, καθώς και να επιτρέψετε στους μύες να πάρουν λίγο πιο περιποίηση από το συνηθισμένο. Εικόνα που εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας, καθώς χρησιμοποιείτε την ίδια ακριβώς απαλή μέθοδο για να το κάνετε.
[Επίσης, διαβάστε: Οφέλη και μέθοδος έλξης πετρελαίου]

Περιμένετε ένα λεπτό ή δύο, καθώς και ενώ η αναμονή συμβαίνει, σε ένα μεγάλο μπολ (αν δεν έχετε ατμόπλοιο) βράστε δέκα φλιτζάνια νερό. Εξαλείψτε από το ζεστό όταν το νερό έχει βράσει καθώς και ατμό. Προσθέστε σε αυτό το νερό μερικές σταγόνες οποιουδήποτε τύπου σημαντικού πετρελαίου ή λεμονιού.
Λυγίστε πάνω από τη συμφωνία σας στο ατμό ζεστό νερό, να είστε προσεκτικοί για να μην πάτε τόσο χαμηλά. Καλύψτε το κεφάλι με μια πετσέτα έτσι ώστε να μην ενεργοποιήσετε το ζεστό να δραπετεύσει. Με τα δάχτυλά σας να κρατάτε μασάζ στο δέρμα όσο αισθάνεστε τον ατμό. Αυτό θα επέτρεπε στα έλαια να απορροφούν βαθύτερα στο δέρμα καθώς και στην ουσία λεμονιού για να διεισδύσουν καθώς και να αναζωογονήσουν τα κύτταρα του δέρματος.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι η αντικατάσταση του πλυντηρίου σώματος μπορεί να γίνει με ένα περιτύλιγμα σώματος. Αντί να χρησιμοποιείτε ατμό, μπορείτε να πετάξετε το σώμα καθώς και να καλύψετε τον εαυτό σας σε ένα πλαστικό περιτύλιγμα για μισή ώρα. Αυτό θα έβγαζε τις τοξίνες στο σώμα καθώς και θα αναπληρώσει και τα κύτταρα σας.
Πηγή: Το CharlestonMedicalspa.com Compose και ας καταλάβουμε ακριβώς πώς σας άρεσε αυτή η δημοσίευση σχετικά με την τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το πανέμορφο δέρμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι όπως πάντα να ανακαλύψουμε κάτι καινούργιο καθώς και να το μοιραστούμε μαζί σας, οπότε αν έχετε τη δική σας τεχνική καθαρισμού πετρελαίου για το δέρμα καθώς και το σώμα για να μας μοιραστείτε μια γραμμή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *