Η Mumford Recleding-Η αιρετική ιστορία πίσω από τα μπλουζάκια

Sep 3, 2022 Clothing Accessories

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, θεωρώντας ότι ο Dan Mumford κυκλοφόρησε την απίστευτη γραμμή ένδυσης που ονομάζεται “Hertic”. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η απελευθέρωση, οι Tees ήταν πολύ επιτυχημένοι και δεν απογοήτευαν ούτε ούτε έναν εραστή τέχνης. Επειδή για κάθε σχεδιαστή που σέβεται το έργο του, η ιστορία πίσω από κάθε σχέδιο έχει νόημα και όχι μόνο μερικά σχεδιαστικά στοιχεία που συνθέτουν στο σύνολό του, ο Mumford είχε την καταπληκτική ιδέα να συνδυάσει όλα τα 8 μπλουζάκια του σε μια μοναδική ιστορία. Έβαλε μαζί τις κύριες ιδέες και ο φίλος του, Travis Ducsay, κατάφερε να δημιουργήσει μια ανατριχιαστική συνεκτική ιστορία, έτοιμη να εξαπλωθεί στον κόσμο. Κάθε μπλουζάκι είναι αντιπροσωπευτικό για ένα τμήμα της ιστορίας. Πρέπει να παραδεχτώ ότι είχα τη διασκέδαση να ταιριάζει με την ιστορία με τα μπλουζάκια. Τα 8 κεφάλαια της ιστορίας είναι: I. Prologue, ii. Omen, iii. Τελετουργίες, iv. Τελετή, V. Priest, vi. Dominion, vii. Καταστροφέας, viii. Επίλογος.
Mumford ρούχα και η ιστορία πηγαίνει έτσι:
“Μέσα από το πάχος των δέντρων, εμφανίζεται ένα παλάτι κάψιμο. Πέρα από τη θνητή κατανόηση, εισέρχεται. Το κρίσιμο στο στήθος της αρχίζει να φωτίζει καθώς περνάει από την πόρτα. Ένας συγκλονιστικός άνεμος για να σηματοδοτήσει το κακό αναλαμβάνει το δωμάτιο. Το πέρασμα από αυτή τη ζωή στο επόμενο μπορεί να είναι προβληματικό στην καλύτερη περίπτωση. Η λάμψη του θανάτου του θανάτου βωμού προειδοποίησε επιπλοκές. Ο θρόνος, γεμάτος με κρανία της συλλογικής ιεροσύνης, φωτίζει τον Cimmerian αιρετικό με δυνάμεις από πέρα. Πλήρως περιβάλλεται σε καθαρό συμπυκνωμένο κακό, ο ιερέας κινείται προς το θύμα του με υπολογιζόμενη σφριγηλότητα, αποφεύγοντας την άμεση επαφή με τη λαμπερή άψυχη ανδρεία του κλειδιού. Το τελετουργικό είναι σχεδόν πλήρες. Οι Séances από μια νεκρή γλώσσα γεμίζουν το δωμάτιο ως λεπτή τομή. Το σώμα της αρχίζει να παίρνει έναν πνευματικό μετασχηματισμό. Οι κρίσιμες εκρήξεις από το στήθος της σαν ένα Φοίνιξ για να σηματοδοτήσουν τον αληθινό δαιμονικό δεσπότη. Αναδύεται από τη διατήρηση, καθώς οι φλόγες κύκουν τον ιερέα. Τα σκυλιά των δαίμων σκίζουν την ψεύτικη σάρκα του από τα ψεύτικα οστά του. Είναι ο αληθινός Claviger του Dark Throne. Κρατώντας το κρανίο του ιερέα ανάμεσα στα χέρια του ως τρόπαιο, οι γύρω φλόγες είναι ευπρόσδεκτες. Είναι σπίτι. ”
Mumford Fluingmumford Fluingmumford Enquingmumford Flayingmumford ClothingMumfordClothingMumford Reparkingmumford Nothdon Μην χάσετε την ευκαιρία και αγοράστε ένα, είναι απολύτως φοβερό! Κάθε μπλουζάκι είναι μόνο $ 18.00, το hoodie είναι $ 40.00, και η αφίσα $ 6.00. και μάντεψε τι? Εδώ είναι ένας κωδικός έκπτωσης 10%.

0/5 (0 κριτικές)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *