7 τύποι κέντρων Kurti Designs για να το μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο

Jan 24, 2023 Clothing Accessories

kurtis έχουν γίνει must-have ρούχα για πολλές ινδικές γυναίκες. Από τα κορίτσια κολλεγίων σε γυναίκες που εργάζονται σε μεσήλικες νοικοκυρές, όλοι κοσμούν αυτό το φανταστικό και άνετο ένδυμα. Φυσικά, ο σχεδιασμός και το μοτίβο για μια κούρτα διαφέρουν σε σχέση με την ηλικία και τον τύπο του σώματος.
Ωστόσο, αυτό που είναι κοινό και παραμένει αδιαχώριστο είναι το έργο τέχνης ή τα κεντήματα Kurti σχέδια. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια εύκολη και απλή κούρτα σε ένα πάρτι φθορά ή μια κομψή στολή απλώς προσθέτοντας κάποιο κέντημα σε αυτό.
Τελευταία σχέδια κέντημα για το Kurtis
Το να είσαι Au Courant με τα πιο πρόσφατα σχέδια κέντημα είναι ένα πρέπει για κάθε fashionista. Για να σας δώσουμε χαμηλά επίπεδα στα σχέδια που θα μετατρέψουν το casual Wear Kurtis σε Haute Couture, φτιάξαμε μια λίστα.

Ρίξε μια ματιά:
Χειροποίητα κέντημα kurti μοτίβα
Ας σας δείξουμε μερικά όμορφα είδη σχεδίων κεντήματος για το Kurtis για να του δώσουμε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση.
Από το λαιμό σε σύνορα μανίκι μέχρι το σχεδιασμό πίσω, το κέντημα μπορεί να ρυθμιστεί οπουδήποτε σε ένα φόρεμα. Το κέντημα είναι μια τέχνη και μια εξωραϊσμό για να προσθέσετε γοητεία σε ένα φόρεμα και μπορεί να φανεί πολύ πιο υπέροχο εάν ο συνδυασμός χρωμάτων ληφθεί υπόψη. Τα πρότυπα κέντημα μπορεί να είναι απίστευτα περίτεχνα και βαριά έως εύκολα και περιστασιακά.

Εδώ είναι μερικοί διαφορετικοί τύποι σχεδίασης κεντήματος που μπορείτε να δοκιμάσετε για το Kurtis σας.
1. κέντημα Zardosi
Υπονοεί κυριολεκτικά το ράψιμο με χρυσό νήμα στη γλώσσα των περσικών. Επίσης, είναι το πιο όμορφο και φανταχτερό έργο κεντήματος. Εάν δοκιμάσετε αυτό το χέρι κέντημα kurti σχέδια, σίγουρα θα γυρίσει τα κεφάλια. Για μια βαρύτερη εμφάνιση για το kurti σας μπορείτε να έχετε ακόμη και ολόκληρο το Kurti σας κεντημένο με όμορφα μοτίβα, ενώ αν θέλετε κάποια εύκολη εμφάνιση επιλέξτε τα σχέδια κέντημα για τη γραμμή του λαιμού Kurtis. Το έργο Zardosi γίνεται ως επί το πλείστον σε χρυσό και ασήμι ή άλλα μεταλλικά χρώματα. Μπορεί ακόμη να διακοσμηθεί περισσότερο με πέτρες ή μαργαριτάρια.

2. Κέντημα εργασίας καθρέφτη
Το Mirror Work ή το κέντημα Shisha στο Kurtis είναι ένα πολύ συμβατικό είδος κεντήματος και μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικούς τύπους ενδυμάτων. Αν και είναι πολύ απλό, φαίνεται όμορφο σε οποιοδήποτε ύφασμα. Αυτό το χέρι κέντημα kurtis σχέδια μπορούν να γίνουν καλλιτεχνικά. Επίσης, ο καθρέφτης μπορεί να έχει διαφορετικά μεγέθη και σχήματα που ταιριάζουν στο Kurti σας. Με μια εύκολη γραμμή γύρω από το λαιμό σας ή στην πλευρική περικοπή του Kurti σας μπορεί σίγουρα να φανεί γοητευτικό. Μπορεί επίσης να ζωντανέψει ένα βαρετό Kurti και να κάνει τη στολή σας να λάμψει.

[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε στο Λας Βέγκας]

Πηγή: harmeendesign.com5. Κέντημα chikan
Το κέντημα του Chikankari είναι η υπερηφάνεια του Lucknow και προέρχεται επειδή η εποχή των Mughals. Είναι όμορφα τελειωμένο με λευκό χρώμα σε υφάσματα που είναι ελαφριά σε βάρος. Σήμερα μπορείτε να βρείτε το chikankari έργο που γίνεται σε διαφορετικά χρώματα μαζί με διαφορετικά διακοσμητικά όπως πούλιες, καθρέφτη κλπ. Φαίνεται απολύτως μοντέρνο όταν γίνεται σε ένα kurti. Συνήθως είναι ένα πάνω από το κέντημα που γίνεται σε όμορφα μοτίβα ελεύθερου χέρι.
[Επίσης, διαβάστε: Aari Work Designs]
Πηγή: Paytm.com [SC: MediaD]
6. κέντημα του Κασμίρι
Αυτό το υπέροχο κέντημα προέρχεται από το πιο όμορφο μέρος στην Ινδία. Το κέντημα του Κασμίρι δεν είναι μόνο γνωστό στην Ινδία αλλά σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα απολύτως πρέπει να έχει. Συνήθως, τελειωμένα με διαφορετικά χρώματα και κατάλληλη σκίαση, είναι ακαταμάχητο. Ο σχεδιαστής κέντημα Kashmiri Kurti συνήθως εμπνέεται από τη φύση με το θέμα που περιστρέφεται γύρω από λουλούδια, δέντρα, αναρρίχους, φρούτα, πουλιά κλπ.
Πηγή: kashmirmarket.com7. Κεντήματα Kutchi
Αυτός ο κόσμος δημοφιλής κέντημα προέρχεται από την πολιτεία του Γκουτζαράτ. Αυτό που είναι θεαματικό σε αυτή τη μορφή κεντήματος είναι τα δυναμικά του χρώματα. Είναι συνήθως τελειωμένο με πολύ περισσότερα από τρία χρώματα και διακοσμημένο με καθρέφτη ή μπαλώματα. Λόγω της μεγαλοπρέπειας του φαίνεται όμορφο σε κάθε είδους ενδυμασία. Είτε πρόκειται για σχεδιαστή Kurti είτε για lehenga ή sari, προσθέτει οριστική γοητεία.
[Διαβάστε επίσης: Τι να φορέσετε στη Νέα Υόρκη]
Πηγή: vibgyorcollections.comthese ήταν μερικά εκπληκτικά σχέδια κέντημα kurti. Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της ντουλάπας σας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *