6 Καλύτερα βιώσιμα και οικονομικά αποδοτικά ηλεκτρονικά καταστήματα που κάνουν τα ψώνια εύκολα και χωρίς ενοχή

Dec 16, 2022 Clothing Accessories

με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση σχετικά με τη βιωσιμότητα και τις ανήθικες πρακτικές των δημοφιλών εμπορικών σημάτων, οι βιώσιμες και ηθικές ηλεκτρονικές αγορές αυξάνονται. Οι αγορές online είναι μια από τις πιο βολικές εφευρέσεις της σύγχρονης ημέρας, αλλά μπορεί να βελτιωθεί αν είστε σε θέση να αποκόψετε μάρκες όπως το Amazon, οι οποίες καταναλώνουν βρώμικη ενέργεια και δημιουργούν μη αποθηκευτικά απόβλητα από τους τόνους.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά φανταστικά βιώσιμα και ηθικά ηλεκτρονικά καταστήματα που διατίθενται σήμερα, και εδώ σημειώνουμε 6 από αυτούς που κάνουν τα βιώσιμα ψώνια εύκολα για εμάς.

Αυτά είναι μερικά από τα online καταστήματα για δίκαιο εμπόριο και ηθικά προϊόντα, και χαμηλά έως μηδενικά αποτυπώματα άνθρακα. Από το σπίτι διακόσμηση και παντοπωλεία μέχρι τα ρούχα και το μακιγιάζ, προσφέρουν κάτι για κάθε κατηγορία των βασικών.

Ευδοκιμεί η αγορά

Φωτογραφία από την Flourish Market

Τι προσφέρει:

Αν ψάχνετε για βιώσιμα, προσιτά και νόστιμα σνακ και συρραπτικά, τότε μην κοιτάξετε ακόμα περισσότερο – η ακμάζει η αγορά είναι το μέρος για εσάς. Έχουν χιλιάδες βιολογικά και βιώσιμα προϊόντα επιμελημένα για να ταιριάζουν σε κάθε διαιτητική απαίτηση και προτίμηση. Εάν είστε foodie, θα λατρέψετε την άνθηση της αγοράς.

Πώς είναι πράσινο:

Το κύριο σύνθημα της αγοράς της ανθοφορίας είναι να καταστήσει το βιώσιμο ψώνια εύκολη και οικονομικά αποδοτική για όλους. Διαθέτει αποθήκες μηδενικών απορριμμάτων, παρέχει ναυτιλία ουδέτερου άνθρακα και προσφέρει ανακυκλώσιμη συσκευασία για παραγγελίες άνω των $ 49. Έχει επίσης ένα πρόγραμμα μέλους όπου κάθε αμειβόμενη συμμετοχή χορηγεί ένα άλλο σε κάποιον που έχει ανάγκη ή τον πρώτο ανταποκριτή.

Αγοράστε στο διαδίκτυο στο Flourish Market για βιολογικά και οικονομικά αποδοτικά τρόφιμα και σνακ.

Φουντουκιά

Φωτογραφία από τον Etsy

Τι προσφέρει:

Το Etsy είναι ένα από τα καλύτερα βιώσιμα ηλεκτρονικά καταστήματα για τα πάντα, από τα έπιπλα και τα χειροποίητα προϊόντα μέχρι τα κοσμήματα, τα vintage προϊόντα και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά καταστήματα στο Etsy που προσφέρουν ξεχωριστά προϊόντα απευθείας από επιχειρηματίες και τεχνίτες. Εάν θέλετε να αγοράσετε κάποια δημιουργικά αγαθά από μια βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική θέση, το Etsy είναι το κατάστημα για εσάς.

Πώς είναι πράσινο:

Όλες οι επιχειρήσεις της εταιρείας τους τροφοδοτούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αντισταθμίζουν το 100% των εκπομπών άνθρακα από τη ναυτιλία – που είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό κατόρθωμα! Επιστρέφουν επίσης στην κοινωνία μέσω της πρωτοβουλίας Etsy Uplift. Η Etsy σίγουρα κάνει τα ψώνια τοπικά και βιώσιμα, εύκολα.

Αγοράστε στο διαδίκτυο στο Etsy για μοναδικά, βιώσιμα προϊόντα.

Ήρωας

Φωτογραφία από τον ήρωα της Γης

Τι προσφέρει:

Στον ήρωα της Γης, θα βρείτε τα πάντα, από το μωρό Essentials έως τα τεχνολογικά gadgets, όλα από βιώσιμα και ηθικά εμπορικά σήματα. Ο κατάλογος προϊόντων τους είναι αρκετά περιεκτικός – υπάρχει κάτι για κάθε κατηγορία των βασικών. Θα βρείτε βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις για σχεδόν όλα όσα θα χρειαστείτε σε καθημερινή βάση.

Πώς είναι πράσινο:

Ο ήρωας της Γης λειτουργεί με στόχο τη διάθεση της βιωσιμότητας για όλους. Είναι μια από τις λίγες ηλεκτρονικές αγορές που επιμελεί έναν τόσο τεράστιο κατάλογο προϊόντων. Κάνει αυτό χρησιμοποιώντας μια διαδικασία προμήθειας πέντε σταδίων, η οποία φροντίζει να έχετε μόνο τα ασφαλέστερα και πολλά βιώσιμα προϊόντα. Ο ήρωας της Γης δίνει πίσω στο περιβάλλον μέσω του 1% για την πρωτοβουλία του πλανήτη και αντισταθμίζει τις εκπομπές άνθρακα κάθε αγοράς που τοποθετείτε.

Αγοράστε στο διαδίκτυο στο Earth Hero για ένα ευρύ φάσμα ηθικών και βιώσιμων προϊόντων.

Πράσινο ονειρικό οικολογικό

Τι προσφέρει:

Αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει προϊόντα υγείας και γοητείας και οικιακά αγαθά-όλα τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χαμηλά απόβλητα και μη τοξικές εναλλακτικές λύσεις. Το Green Eco Dream ξεκίνησε από ένα ευρωπαϊκό ζευγάρι, ο οποίος πιστεύει ότι “όλοι αξίζουν την πρόσβαση στην καλύτερη βιώσιμη εμπειρία αγορών που μπορούν να έχουν”.

Πώς είναι πράσινο:

Το Green Eco Dream ερευνά εκτενώς κάθε μάρκα που σημειώνεται στο ηλεκτρονικό του κατάστημα για να βεβαιωθεί ότι είναι γνήσιες και οι καλύτερες πράσινες εναλλακτικές λύσεις για τους πελάτες τους. Προσφέρουν ναυτιλία χαμηλής απόβλητα και είναι συνεργάτης του 1% για την Πρωτοβουλία Πλανήτη και τον Συνασπισμό της Πλαστικής Ρύπανσης. Είναι επίσης μια πιστοποιημένη ουδέτερη εταιρεία άνθρακα.

Αγοράστε στο διαδίκτυο στο Green Eco Dream για ευχάριστα, βιώσιμα προϊόντα.

Κατασκευασμένο εμπόριο

Δείτε επίσης

Ταξίδι
Πολυτελείς ιδέες αναψυχής για ένα καλοκαίρι δεν θα ξεχάσετε

Φωτογραφία από το εμπόριο

Τι προσφέρει:

Μια γυναίκα που ανήκει σε μια γυναικεία, κλιματική ουδέτερη μικρή επιχείρηση, που έκανε το εμπόριο είναι το μέρος για την όμορφη διακόσμηση στο σπίτι και τα γυναικεία ρούχα, τα οποία είναι επίσης βιώσιμα και ηθικά. Ο ιστότοπός τους είναι καλά οργανωμένος και μια απόλαυση για να περάσει. Οι συλλογές τους σίγουρα δεν απογοητεύουν και υπάρχει κάτι για κάθε σημείο τιμής.

Πώς είναι πράσινο:

Κάθε αγορά που τοποθετείτε με το εμπόριο είναι 100% ουδέτερο άνθρακα. Και κάθε προϊόν που σημειώνεται στον ιστότοπό του πέφτει σε είτε σε όλες αυτές τις κατηγορίες: βιώσιμο, βέγκαν, δίκαιο εμπόριο, χειροποίητα, ανακυκλωμένα/ανακυκλωμένα, ιδιοκτησιακά και ανήκουν στη γυναίκα. Κάνουν όλη την έρευνα για εσάς, ώστε να μπορείτε να ψωνίζετε εύκολα και χωρίς ενοχές χωρίς να θυσιάζετε τις πεποιθήσεις σας.

Αγοράστε στο διαδίκτυο στο Made Trade για να βρείτε κάτι βιώσιμο και όμορφοnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *