6 τρομακτικά πράγματα που συνέβησαν στο μακιγιάζ και τους τοξικομανείς το 2015!

Feb 3, 2023 Clothing Accessories

μέρα και μέρα, μιλάμε για μακιγιάζ, ομορφιά και στυλ. Αλλά με ποιο κόστος; Είναι πραγματικά ασφαλές να φοράτε μακιγιάζ καθημερινά; Παρόλο που δεν μπορούμε να φανταστούμε το πρόσωπό μας χωρίς ένα βασικό στρώμα ενυδατικής κρέμας, κρέμας αστάρι και BB, είναι υγιές; Να κέικ και να ψήνουμε τους εαυτούς μας;
Ίσως είναι, ίσως δεν είναι.

Ας σας πάρουμε μέσα από 6 τρομακτικές ιστορίες νέων σε όλο τον κόσμο που πήραν το ξινό τέλος της συμφωνίας φέτος. Και τότε μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν είναι πραγματικά άξια ή όχι.
1. Πτώση των μαλλιών
Η πτώση των μαλλιών συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα δεινά των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Αλλά τι κάνετε όταν τα μαλλιά σας αρχίζουν να πέφτουν σε μπαλώματα λόγω ενός συγκεκριμένου σαμπουάν και κλιματιστικού που χρησιμοποιήσατε; Η κοινή χρήση μιας τέτοιας ιστορίας στο Facebook ήταν η Tracie Hashton. Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στην ιστορία της φρίκης της.
[Επίσης, διαβάστε: καταστροφές μαλλιών διασημοτήτων – Bollywood & Hollywood]

Πηγή: Facebook.com2. Κακά φρύδια;
Με το Liam Neeson θα σας βρω και θα διορθώσω το μίμωμα των φρυδιών σας που πηγαίνουν ιογενή, οι έφηβοι έχουν έντονη πίεση για να τελειοποιήσουν τα φρύδια τους. Το ξυπνήστε και το make up δεν είναι πιθανή πραγματικότητα, οπότε κάποιοι αναζητούν μόνιμες λύσεις. σαν να πεθαίνουν τα φρύδια τους. Αλλά τι γίνεται αν καίγονται; Λοιπόν, ζουν με αυτό.
Πηγή: Seventeen.com3. Χρωματίστε τα μαλλιά μου, παρακαλώ;
Το Twinkle Khanna έχει τις τέλειες κλειδαριές κόκκινων και καφέ. Σκεφτόμαστε να πάρουμε τα μαλλιά μας το επόμενο μήνα στο ακριβές χρώμα. Κάναμε ακόμη και την έρευνα σκιάς μας. Αλλά τότε σκόνταψαμε σε αυτή την όμορφη κυρία της οποίας τα μάτια φουσκώνουν λόγω της βαφής μαλλιών. Καλύτερα προσέξτε, ε;

Πηγή: creepybasement.com [SC: MediaD]
4. Πρόβλημα βλεφαρίδων;
Αυτή η μοιραία μέρα, όταν η βλεφαρίδα της Miley Cyrus έκοψε τις βλεφαρίδες της έχει επισημανθεί στην ιστορία για πάντα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι μας λένε τώρα να περάσουμε το βλεφαρίδες της Shu Uemura, το οποίο κοστίζει 20 δολάρια ΗΠΑ!

Πηγή: Instagram.com5. Άσχημοι νύχια;
Ο Fawad Khan είπε κάποτε ότι τα νύχια μιας γυναίκας είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί. Αλλά αν τα βερνίκια νυχιών τα κάνουν έτσι (εικόνα παρακάτω), θα μείνουμε καλύτερα μακριά από αυτά!
Πηγή: Instagram.com6. Η τατουάζ της χέννας πήγε στραβά
Θυμηθείτε αυτά τα τραγούδια Falguni Pathak, όπου περιγράφουν το mehendi σας με μαύρη βαφή ήταν εξαιρετικά δροσερό; Αυτός ο έφηβος προσπάθησε να τατουάζει το πόδι της με μαύρη χέννα. Μόνο, έγινε άσχημα και καίγεται το πόδι της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *